Και τα δικά μου σέβη.Αλήθεια κάνεις και τοιχογραφίες ;
Την θεωρώ πάρα πολύ δύσκολη αυτή την μορφή τέχνης' date=' και εδώ είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο ταλέντο.
Παρεμπιπτόντως ο ¶γιος Αλέξανδρος είναι η ενορία που μεγάλωσα στη Ν. Κυψέλη.
Μήπως έχεις κάποια σχέση με τις Αγιογραφίες της ;
Επίσης αν είχα το δικό σου ταλέντο σίγουρα θα σκεφτόμουν την ιδέα του Abraxas.[/quote']
Έχω μάθει να κάνω και τοιχογραφίες και μάλιστα είναι πιό εύκολο από την φορητή εικόνα που δουλεύεις με πολύ ψιλά πινέλα κλπ.
Μήπως έχεις κάποια σχέση με τις Αγιογραφίες της ;
Όχι δεν έχω καμία σχέση άλλωστε όπως είπα είναι το χόμπυ μου. Εάν το κάνεις επάγγελμα χάνει πλέον την ομορφιά του.
Επάνω στην κιθάρα δεν ξέρω εάν θα είχε εφαρμογή η τεχνική της αυγοτέμπερας (τα χρώματα της αγιογραφίας είναι σκόνες ανακατεμένες με κρόκο αυγού και ξύδι) για να κάνεις κάποια σχέδια κλπ γιατί εκεί νομίζω ειδικεύονται οι γραφίστες με αερογράφους και κάποιες άλλες τεχνικές που δεν γνωρίζω.
Η εικόνα που έβαλα είναι μία από τις δεκάδες που έχω φτιάξει και άλλες έχω κρατήσει και άλλες έχω κάνει δώρο. Μάλιστα την συγκεκριμένη επειδή δεν είχα τότε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή την είχα σκανάρει μισή-μισή (δεν χώραγε στο σκάνερ) και την ένωσα στο Photoshop γι αυτό φαίνεται στην μέση μία γραμμή.