Θέλω να συγχαρώ και εγώ τον Lampiris και παράλληλα να εκφράσω το θαυμασμό μου για το πόσο άψογα είναι φωτογραφημένη η αγιογραφία. Υποθέτω ότι είναι επαγγελματική φωτογράφιση' date=' ναι;[/quote']
8O 8O 8OΜάλιστα την συγκεκριμένη επειδή δεν είχα τότε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή την είχα σκανάρει μισή-μισή (δεν χώραγε στο σκάνερ) και την ένωσα στο Photoshop γι αυτό φαίνεται στην μέση μία γραμμή.
Τι να πω...Απλά εύγε!
Ωραια η φωτο με την εικονα' date=' αλλα μην ξεχνατε οτι τετοιες δουλειες γινονται και με ενα απλο scanner !! [/quote']
PCMAN έκανες το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ, δηλαδή δεν πρόσεξες ότι όντως ο άνθρωπος την έχει σκανάρει την εικόνα.
Πολύ καλή ιδέα.....Βεβαια, καλη ιδεα θα ηταν να κανουμε ενα νεο θεμα, με διαγωνισμο φωτογραφιων, ετσι ωστε να φανουν τα ταλεντα στο φορουμ !!
Οκ . any wayΩραια η φωτο με την εικονα' date=' αλλα μην ξεχνατε οτι τετοιες δουλειες γινονται και με ενα απλο scanner !! [/quote']
PCMAN έκανες το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ, δηλαδή δεν πρόσεξες ότι όντως ο άνθρωπος την έχει σκανάρει την εικόνα.
Καλη χρονια να εχεις Wow!![]()
Lampiris,πέραν των συγχαρητηρίων (που σου αξίζουν) για την αγιογραφία,το επαγγελματικό μου δαιμόνιο μου είπε να σου πώ πως έχει ψωμί αυτή η δουλειάΌχι δεν έχω καμία σχέση άλλωστε όπως είπα είναι το χόμπυ μου. Εάν το κάνεις επάγγελμα χάνει πλέον την ομορφιά του.
¶ρα πάρε την ψηφιακή και άρχισεδεν εχω διαθεση για περπατημα με τη φωτογραφικη στον ωμο (να περπατησω που????) ενω ο Σχοινιας ειναι σαν τις παραλιες που δειχνει το star.....ο ενας πανω στον αλλο.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()