Ποια είναι η γνώμη σας για το επίπεδο της Eurovision φέτος;

Εδώ φαίνεται τι έγινε πάνω στην σκηνή με τον Ακύλα, ειδικά το σημείο προς το τέλος με τους ηθοποιούς:

Μα την Αγία Μαρίνα ΣΑΤΤΙ, νιώθω ότι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα φέτος με τον AKYLA! Πόνος μη μας έρθει μακάρι!

Πάντως είναι η πρώτη φορά που (φαίνεται ότι) θα τα πάμε τόσο καλά, ( 1η / 2η θέση ;; ) κατεβάζοντας κάτι με ελληνικό στίχο. Μακάρι και μπράβο στους συντελεστές.

( μικρό σπαμ )
Η περσινή Αστερομάτα όμως για μένα ήταν benchmark: έδειξε το πώς μπορείς να είσαι στο σήμερα ("μοντέρνος"), χωρίς να κάνεις εκπτώσεις (σε μελωδίες, αρμονία, στίχο, ερμηνεία, ύφος κλπ). Θεωρητικά ήταν μια αναβάθμιση του διαγωνισμού.

Μα την Αγία Μαρίνα ΣΑΤΤΙ,

d1b93a4f-8daf-4910-981e-5b80dd68f839.png

Το πιο κουφό ήταν που περιέγραφαν το παλικάρι απ'την Βρετανία "γράφει ο ίδιος την μουσική του, κατασκευάζει ο ίδιος τα μουσικά όργανα που παίζει" (σε λίγο περίμενα να ακούσω "έγραψε την δικιά του μουσική θεωρία").
Και μετά ακούσαμε το κομμάτι, το Eins, Zwei, Drei.

Θέλοντας να δώ περισσότερο τις φόρμες που έχουν φέτος τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον τελικό,ξεκαθάρισα με μία ακρόαση κάποια που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη από αυτή που τους δίνουν τα προγνωστικά,ενώ σε ένα από αυτά,στο Γαλλικό,μου έκανε εντύπωση το χτύπημα στο μικρόφωνο που κάνει η τραγουδίστρια,κατατάσοντας την χαμηλότερα από εκεί που θα έπρεπε να είναι.

Του Ακύλα έχει με διαφορά,την καλύτερη παρουσίαση από όλα.

Ραδιοφώνικοι και χιτάκιδες όπως και πέρυσι οι Γερμανοί.
Πολύ θα ήθελα να είμαι ο οδηγός του Βάν που τις μεταφέρει,να έχω μηχανική βλάβη σε κάποιο χιονισμένο βουνό της αυστρίας και το κοντινότερο σημείο να είναι μιά άδεια καλύβα με τζάκι και τζακούζι μέσα στο δάσος,χώρις σήμα.
Το επόμενο Log In μου στο ΝΟΙΖ θα το βλέπατε στα βαθιά μου γεράματα.

Τσαχπινιάρα και με γνωστή συνταγή όπερας που αρέσει στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

DnB,Trap,breaks,Straight 4/4 και παραδοσιακά μελωδικά παντρεμένα με εμπορικό ριφάκι,εκρηκτική παρουσίαση...γιατί όχι?

To φαβορί.
Καλή παρουσίαση,η Κυρία με το βιολί και το πιασάρικο riff θα μπορούσε να παίζει ώρες ατελείωτες πάνω από το τραπέζι που παίρνω το δείπνο μού,χωρίς να ενοχλεί,διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά που έχουν συνήθως φαβορί που επιβεβαιώθηκαν,εκτός από ένα.Το οτί προσέχεις περισσότερο το βιολί.

Κλασσική αμερικάνικη RnB αναφορά,φόρμα που έχουμε ακούσει από Blue Cantrell,Ellie Goulding,Μary j Βlige,Alicia Keys κ.α
Καλό.Μέχρι εκεί.

Η αγαπημένη μας Κύπρος έχει μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και θα ευχηθούμε για μια καλή θέση.

Τελευταία,η απόλυτη ευχάριστη έκπληξη προσωπικά για εμένα,σβήνει ότι μπεί μπροστά του και θα μου προκαλέσει τεράστια εντύπωση αν δέν είναι μέσα στα 3 πρώτα,παραδίδοντας μαθήματα για πώς πρέπει να είναι μια POP STAR,μία μουσική φόρμα με πανέμορφη εξέλιξη και μετάβαση και φυσικά μιά ανάλογη παρουσίαση.
Κύριοι...Bangaranga!

Marina, ρίξε τους ένα ζάρι στο κεφάλι να νιώσουν.
Από τις καλύτερες συμμετοχές που είχαμε ποτέ ήταν η Σάττι.
Πέρυσι θυμάμαι, η μόνη στιγμή που συγκινηθήκαμε λίγο ήταν όταν σκηκώθηκε η γιαγιά να αγκαλιάσει την Κλαυδία στην τηλεόραση και σκόνταψε πάνω στο γατί.

Και ένα πάντα επίκαιρο σκίτσο:

1778914331470.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back