Ποια η γνώμη σας για τις "πτυσσόμενες" τιμές στο market του noiz ;;;

Status
Not open for further replies.
Πωλείται μεταχειρισμένο Κράκεν του 57 σε τέλεια κατάσταση. Ήταν του παππού μου κ ειναι φυλαγμένο με τη βαλίτσα του σε ενυδρείο. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Μια ματιά πόσο πουλάει στο εξωτερικο

www.secondhanddeepseacreatures.com

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πωλείται μεταχειρισμένο Κράκεν του 57 σε τέλεια κατάσταση. Ήταν του παππού μου κ ειναι φυλαγμένο με τη βαλίτσα του σε ενυδρείο. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Καλύτερα να το χαρίσεις ή βαψε το μπλε και πέτα το πάλι στην θάλασσα...

Αν το Κράκεν δεν είναι τουλάχιστον του 2020 με διπλή CPU και 8χ8 USB interface, δεν φτουράει assούμε...

ΥΓ: ανταλλαγή με Caliber 22 Super Lead '68 plexi edition με λαμπάτο τρανσίστορ και έναν σπασμένο νεροχύτη, παίζει φίλουός?

ΥΓ: ανταλλαγή με Caliber 22 Super Lead '68 plexi edition με λαμπάτο τρανσίστορ και έναν σπασμένο νεροχύτη, παίζει φίλουός?
Θα έρθει ένα παιδί αύριο να δει το Κράκεν. Αν δε το πάρει θα σε ειδοποιησω

Θα έρθει ένα παιδί αύριο να δει το Κράκεν. Αν δε το πάρει θα σε ειδοποιησω

Να'σαι καλά Βραβρά...

Επειδή ειναι σημαντικό, όταν έχεις νέα, πάρε με στο δορυφορικό τηλέφωνο.

9 λεπτά πριν, manosx είπε

=>

proxy-image1.gif

Η αλήθεια είναι για να πας σε μεταχειρισμένο με cash πρέπει να αξίζει. Αλλιώς χίλιες φορές καινούριο με την εγγυησουλα του και χωρίς ρίσκα. Οι αγγελίες είναι ωραίες για τραμπα εξοπλισμού συν οικονομική διαφορά. Μου έχει κάτσει κάποιες φορές και είναι συνήθως win win κατάσταση 

Εσύ έχεις photoshop και κάνεις ότι γουστάρεις, εγώ παλεύω με το GIMP που δεν το ξέρω κιόλας. Τίποτα δεν μου χρωστάς, να τη βγάλω από τη θάλασσα ήθελα για περιβαλλοντικούς λόγους, κράτατη, ένα σεταπ θέλει και είναι φισέκι, ότι πρέπει για να δένεις

Για εμένα οι ρίζες είναι βαθύτερες.Εχει να κάνει με την παιδεία και αγωγή του κάθε λαού,καθώς και με τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις γενικότερα.Οι πολίτες αυτής της χώρας λειτουργόντας σάν ζαλισμένες μύγες μέσα σε βάζο,καλούνται να επιβιώσουν σε μιά χώρα οπού το παράλογο των πραγμάτων του έχει γίνει πλέον καθημερινότητα και συνήθεια.Οταν το μεγαλύτερο μέρος ενός λαού,καλείται να ανταπεξέλθει σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης,κατοικίας και διαβίωσης γενικότερα,σε μία χώρα οπου τα επίπεδα τιμών εχουν περάσει το επίπεδο της αισχροκέρδειας,βάση των μισθών,τι περιμένεις να κάνει αν το αφήσεις να καθορίσει απο μόνο του τιμή για προιόντα που αποτελούν πολυτέλεια?

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ως συνήθως.

Δεν πειράζει,λίγο γέλιο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΜπερδεγουΕι ..αν ΠΕΙΝΑΣ δεν αγοράζεις μουσικά όργανα..

Βέβαια πως γίνεται να ...πεινα αΦτος ο λαός και με την χαμηλότερη τιμή δωματίου σε οποιοδήποτε διακοποπροορισμο στα 120 ευρώ ,το φαι στην ταβέρνα τουλάχιστον 40 ευρώ το άτομο και την ΜΠΥΡΑ στο σουβλατζίδικο οσο κάνει το ΤΖΙΝ ΦΙΖ στο Ritz στο Λονδίνο....και τα εισητηρια στα καράβια ακριβότερα από αυτά των πτήσεων για... Ιαπωνία και να είναι όλα γεμάτα και ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ εδώ και τρεις μήνες... ΔΕ ΚΣΕΡΩ..

Μάλλον η ΠΕΙΝΑ θέλει καλοπέραση...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ως συνήθως.

Δεν πειράζει,λίγο γέλιο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΜπερδεγουΕι ..αν ΠΕΙΝΑΣ δεν αγοράζεις μουσικά όργανα..

Βέβαια πως γίνεται να ...πεινα αΦτος ο λαός και με την χαμηλότερη τιμή δωματίου σε οποιοδήποτε διακοποπροορισμο στα 120 ευρώ ,το φαι στην ταβέρνα τουλάχιστον 40 ευρώ το άτομο και την ΜΠΥΡΑ στο σουβλατζίδικο οσο κάνει το ΤΖΙΝ ΦΙΖ στο Ritz στο Λονδίνο....και τα εισητηρια στα καράβια ακριβότερα από αυτά των πτήσεων για... Ιαπωνία και να είναι όλα γεμάτα και ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ εδώ και τρεις μήνες... ΔΕ ΚΣΕΡΩ..

Μάλλον η ΠΕΙΝΑ θέλει καλοπέραση...
Αφήνει πίσω άλλες υποχρεώσεις και πάει γιατί δεν μπορεί να μην πάει. Έχει παιδιά πχ, θέλει να ξεφύγει γιστι πεινάει αλλα δεν κάθεται, δουλευει, περιποιείται τους αρρώστους δικούς του κλπ και αυτή Η ΒΊΑΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που χαρακτηρίζεται από το σύστημα ως ΑΝΑΠΡΙΣΑΡΜΟΓΗ τον ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ στη διαφυγή των διακοπών με λίγο καλύτερους όρους. 

Έτσι εξηγείται το φαινόμενο και τα χρέη που εχει προς τις τράπεζες και το δημόσιο ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ και οι πλούσιοι πλουτίζουν ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. ??

Εξου και τα σκαμπανευασματα και οι τσιμπημένες τιμές στα μεταχειρισμένα γι αυτό είπε ο ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ πως μάλλον σκοτώσαμε τον κόσμο με αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση. Χαχαχαχαχαχα??

Καήκαμε, μυρίζει το καμμένο και μας πνίγει όπως η ακρίβεια ????

Αφήνει πίσω άλλες υποχρεώσεις και πάει γιατί δεν μπορεί να μην πάει.

Α είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ δηλαδή και ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ.

ΟΚ ευχαριστώ που το ξεκαθαρισες.

(Περίεργο που φαίνεται εμένα βέβαια μια και ως παλαιότερη γενιά δηλ. Before PA-SHOCK... θυμάμαι ότι ο πατέρας μου και η μάνα μου,και εμείς μαζί,όταν καταστράφηκε οικονομικά ο πατέρας μου δεν είχαμε πάει διακοπές ή φάει "έξω" για καμμία 10αρια ΧΡΟΝΙΑ...)

Μήπως ρε συ... ΜΉΠΩΣ λεΓω είναι απλά ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗΣ;

https://www.kathimerini.gr/economy/562228666/dilosame-79-dis-eyro-stin-eforia-alla-xodepsame-129-dis/

Λέω τώρα ...?

Έτσι εξηγείται το φαινόμενο και τα χρέη που εχει προς τις τράπεζες και το δημόσιο ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ

Α δηλαδή τοσους αιώνες τα δάνεια δεν τοκιζονταν ,είναι τωρινό δηλ αυτό το.... φαινόμενο.... Οκ....ότι πεις... ?

Α είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ δηλαδή και ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ.

ΟΚ ευχαριστώ που το ξεκαθαρισες.

(Περίεργο που φαίνεται εμένα βέβαια μια και ως παλαιότερη γενιά θυμάμαι ότι ο πατέρας μου και η μάνα μου,και εμείς μαζί,όταν καταστράφηκε οικονομικά ο πατέρας μου δεν είχαμε πάει διακοπές ή φάει "έξω" για καμμία 10αρια ΧΡΟΝΙΑ...)

Μήπως ρε συ... ΜΉΠΩΣ λεΓω είναι απλά ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗΣ;

https://www.kathimerini.gr/economy/562228666/dilosame-79-dis-eyro-stin-eforia-alla-xodepsame-129-dis/

Λέω τώρα ...?
Τα στοιχεία είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ!!!!

Πάμε για ένα ΥΠΕΡ κράχ και αποδείχτηκε πως στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ειναι ΚΛΕΨΙΑ ?

Δεν είναι ανευθυνότητα η αντίδραση του κόσμου να ψωνίζει και να διασκεδάζει όταν αλλάζει βίαια, ύπουλα, οργανωμένα υπέρ ατομικών ολιγαρχικών συμφερόντων το οικονομικό περιβάλλον γύρω του και δεν μετράει η συμμετοχή του, η γνώμη του, τα δικαιώματα του που καταπατούνται και καταστρατηγούνται ακόμα και από τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

Είναι ΘΕΡΑΠΕΙΑ για να ηρεμήσει, για να μπορέσει να ζήσει.

Σε έναν ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ κόσμο με ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ που προβάλλουν χλιδή και καλοζωΪα από τα SOCIAL MEDIA που του τριβελίζουν το μυαλό με επιστημονικά τοποθετημένα διαφημίσεις δημιουργημένες και τοποθετημένες από ΑΙ συστήματα.................... προτιμά να δώσει 150 ευρώ το ξενοδοχείο και να φάει άλλα 200 την ημέρα παρά να τα δώσει στην εφορία και το δάνειο, δεν ΗΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ και χρειάζεται ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Γιατί κάτι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, τη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν μπορουμε να την ΠΟΣΤΠΟΝΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ και ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ και οι ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ που ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των ΛΑΩΝ θα βγουν στο σκοτάδι, θα δικαστούν και θα κρεμαστούν.

Και η κοινωνία θα γίνει πιο δίκαια ξανά, γιατί αυτά που μας υποσχέθηκε η ΕΕ δεν τα τήρησε. Δεν μπόρεσε, υπέκυψε και μετατράπηκε σε ένα ΦΕΟΥΔΟ των ισχυρών δεν μπούμε, πεινούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαα?

Η, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ [...]

πλούσιοι πλουτίζουν ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΖΟΝΤΑΣ [...]

στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ειναι ΚΛΕΨΙΑ [...]

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ[...]

ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ

Neuro-.jpg

ΟΚ, αλλα ο Οπενχαιμερ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ?

ΟΚ, αλλα ο Οπενχαιμερ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ?
Εδώ τα αμπελοφάσουλα τα πήρα πριν 6,90 το κιλό και ο γαύρος έχει πάει 4,90, ο Οπενχάϊμερ δεν κολλάει??

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back