- Πόντοι
- 423
gnd79 είπε:μήπως όμως με αυτό από μια πλευρά υποτιμάει τους ίδιους στο να επενδύουν στον άπειρο πιτσιρικά που είναι και το πιο εύκολο εκμεταλλεύσιμου είδος(γυναίκες και παιδιά No1) και να μένει πίσω η εξέλιξη όσο αφορά της ανάγκες του ειδικού και επαγγελματία που αυτό βοηθάει της ανάγκες της μουσικής και όχι του μαζικού εμπορίου;εκτός και αν το λες ειρωνικά τότε συγνώμη. (φιλικά και χωρίς να έχω ιδιαίτερη ενημέρωση για την εταιρία φυσικά αλλά με βάση αυτό που είπες και όχι να στην πω αλλά να σε πονηρέψω)
Τέτοιου βεληνεκούς εταιρείες προσπαθούν να κάνουν ανοίγματα σε όσο πιο πολλά μέτωπα μπορούν. Το marketing δεν περιορίζεται μόνο στα μικρά παιδιά, αλλά και στα ''μεγάλα'' παιδιά (βλ. διάφορα signature μοντέλα, re-issue κ.τ.λ.). Δεν νομίζω πάντως ότι εις βάρους του marketing ρίχνουν την ηχητική ποιότητα των οργάνων, αφού όσο προχωράει η τεχνολογία μου φάίνεται πιο λογικό να κατασκευάζονται καλύτερα όργανα, και απόδειξη αποτελεί και το ότι τα εξ'ανατολής μουσικά όργανα (Κίνα, Κορέα κ.τ.λ.) την σήμερον ημέραν πολλές φορές κοιτάν στα ίσια τα όργανα που κατασκευάζονται στην Αμερική.
Εμένα το χόμπυ μου είναι να.... βαράω την Λα ;D με μια μπάντα, κρατώντας είτε μια Fender είτε μια Gibson... Αν χωνόμουνα πιο ''βαθειά'' σε όλο αυτό, καταρχάς θα έπαυε να είναι χόμπυ και θα έχανε την ''μαγεία'' του... Πάντως θα προτιμούσα αυτές τις φίρμες παρά κάποιες μεταλλάδικες (χωρίς να σημαίνει ότι δεν μ'αρέσει το μέταλ) ή κάποιες φίρμες που εξειδικεύονται σε κατασκευές οργάνων ultra-session-άδων...@ Lord_Goumis:
Μωρέ καμία αντίρρηση, αλλά μήπως να μη το πάρουμε και τόσο "βαριά" το θέμα;
Άντε να στο κάνω πιο απλό: Ποιάς φίρμας τσάμπα (ή σχεδόν τσάμπα) gear θα σε ενδιέφερε πιο πολύ; ;D
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)