- Πόντοι
- 38
jϋse για ποια λες ότι αμέσως χάνει το μισό της αξίας της μετά από μια μέρα ; για τις ιμπανεζ ;
Όχι ότι οι ESP δεν είναι ποιοτικές κιθάρες, κάθε άλλο, αλλά το μόνο που λέει αυτό είναι ότι η ESP πληρώνει καλύτερα, αυτό σημαίνει και τίποτα παραπάνω. Και για τις Ibanez ναι η τιμή θα πέσει όχι γιατί είναι άχρηστες, αλλά γιατί είναι και αυτές πολυεργαλεία βαρβάτα και όλοι έχουν από μία. Μην κολλάτε στην πρώτη διαφήμηση που σας πασάρουν, σε αυτό το επίπεδο όλα τα όργανα καλά είναι (εγώ τη Jackson πρότεινα!).jesu είπε:Κατα τη γηωμη μου ESP.Οι μισοι κιθαριστες στο Metal παιζουν με ESP, αυτο κατι λεει για την ποιοτητα τους. Ιbanez με τιποτα. Σου παω στοιχημα κιολας οτι και μια μερα φαου την αγορασεις να την βγαλειος για πωληση κατω απο την μιση τιμο, δεν θα την παρει κανενας.
Συμφωνω εν μερη απλα δεν αναφερομουν μονο σους μουσικους που εχουν signature models αλλα σε παρα πολλους αλλους που παιζουν με ESP και δεν εχουν κανει κανενα συμβολαιο με την ESP.Οσο για τις Ibanez, να σου πω μονο οτι ειχα αγορασει μια RG prestige πριν λιγους μηνες 1100 ευρα και την εδωσα 570 ευρω, ολοκαινουρια με τις ζελατινες, γιατι παραπανω δεν την αγοραζε κανενας. Το θεωρω απαραδεκτο να δινεις 1100-2000 ευρω και να εχει αθλιους μαγνητες.Should Not Be είπε:Όχι ότι οι ESP δεν είναι ποιοτικές κιθάρες, κάθε άλλο, αλλά το μόνο που λέει αυτό είναι ότι η ESP πληρώνει καλύτερα, αυτό σημαίνει και τίποτα παραπάνω. Και για τις Ibanez ναι η τιμή θα πέσει όχι γιατί είναι άχρηστες, αλλά γιατί είναι και αυτές πολυεργαλεία βαρβάτα και όλοι έχουν από μία. Μην κολλάτε στην πρώτη διαφήμηση που σας πασάρουν, σε αυτό το επίπεδο όλα τα όργανα καλά είναι (εγώ τη Jackson πρότεινα!).
βασικα την πουλησεις τοσο φθηνα γιατι αυτο το διαστημα που διανυουμε ειναι πολυ δυσκολο και ο κοσμος δεν εχει δυνατοτητα να αγορασει... περαν τουτου οι μαγνητες της dim/ibz δεν ειναι καθολου αθλιοι... ειναι απιστευτοι και παιζουν πολυ καλα στις συγκεκριμενες κιθαρες... η ιμπανεζ δεν μας εχει δωσει δειγματα εταιριας που τσιγκουνευεται στον εξοπλισμο , αφου βαζει στις κιθαρες τις ακριβα τρεμολα αφαμηλα οικονομικα με τα floyd rose βαζει τα gotoh . Ετσι και οι μαγνητες τους ειναι μια χαρα και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αλλους seymour duncan/dimarzio.Απλα οι κιθαρες ιμπανεζ με ατους δικους της μαγνητες παιζουν καλα σαν συνολο και οι μαγνητες δινουν το μαξιμουμ της κιθαρας. Τα παραπανω αποτελουν την δικη μου αποψη και τα δικα μου αυτια εννοειται.jesu είπε:Συμφωνω εν μερη απλα δεν αναφερομουν μονο σους μουσικους που εχουν signature models αλλα σε παρα πολλους αλλους που παιζουν με ESP και δεν εχουν κανει κανενα συμβολαιο με την ESP.Οσο για τις Ibanez, να σου πω μονο οτι ειχα αγορασει μια RG prestige πριν λιγους μηνες 1100 ευρα και την εδωσα 570 ευρω, ολοκαινουρια με τις ζελατινες, γιατι παραπανω δεν την αγοραζε κανενας. Το θεωρω απαραδεκτο να δινεις 1100-2000 ευρω και να εχει αθλιους μαγνητες.
Δε χρειάζεται να έχει κάποιος signature model για να έχει σπόνσορα, ο περισσότερος κόσμος δεν έχει. Και τέλος πάντων που βρήκες πόσοι παίζουν με κάθε μάρκα για να κάνουμε τη σύγκριση? Όχι οτι λέει τίποτα αυτό περί ποιότητας οργάνων.jesu είπε:Συμφωνω εν μερη απλα δεν αναφερομουν μονο σους μουσικους που εχουν signature models αλλα σε παρα πολλους αλλους που παιζουν με ESP και δεν εχουν κανει κανενα συμβολαιο με την ESP.Οσο για τις Ibanez, να σου πω μονο οτι ειχα αγορασει μια RG prestige πριν λιγους μηνες 1100 ευρα και την εδωσα 570 ευρω, ολοκαινουρια με τις ζελατινες, γιατι παραπανω δεν την αγοραζε κανενας. Το θεωρω απαραδεκτο να δινεις 1100-2000 ευρω και να εχει αθλιους μαγνητες.
Συμφωνω με αυτα που λες.....οσο το ψυριζω το θεμα βλεπω καποια πραγματακια.....εχω την εντυπωση και εγω οτι η jackson βγαζει πιο πολυ την καφριλα....ειναι πιο επιθετικη κιθαρα βρε παιδι μου....η esp μου βγαζει μια πιο all around κατασταση με τα split κλπ....βεβαια εχω και ενα φοβο με τις neck through κατασκευες μην καλιασει καμια στραβη....αλλα ενταξει ποτε δεν εχω παθει τιποτα...τωρα θα παθω?????....παντως αρχιζει η ζυγαρια να πηγαινει προς esp....αντε να δουμε.aris 17561 είπε:Ντίμη πολύ σωστά... Είχες τόσες ιμπανεζ... Κι όχι ιμπανεζ της πλάκας αλλά του σατριανι και άλλες πολλές... Αν ήσουν αθήνα η έρθεις μέχρι να πάρεις την απόφαση η esp μου είναι στην διάθεση σου. Κάτι το οποίο ήθελα να πω είναι ότι μεταξύ ύψων τζάκσον και esp πρέπει να σκεφτείς ότι η τζάκσον είναι στημένη για πιο καφριλα... Όχι ότι δεν είναι η esp αλλά η τζάκσον γενικά σαν εταιρία έχει παράδοση στις καφροκιθαρες ενώ η esp ναι μεν αλλά τις βλέπεις και σε κιθαρίστες πιο λάιτ. Συν τοις άλλοις σκέψου και την διαφορά της τιμής... Βασικα είναι και οι 2 τόσο τελείες που προσπαθούμε να δειηλησουμε (<- εντάξει το παραδέχομαι δεν ξέρω πως γράφεται ) τον κώνωπα .καλή επιτυχία στην αναζήτηση...
Κοιταξε...στο τελος ισως να μην πειραχτουν οι μαγνητες....δεν ειμαι απολυτος....απλα παντα εβαζα λιγο πολυ τους ιδιους....αν η κιθαρα ακουγεται τζαμι και γουσταρω με τους μαγνητες που φοραει τοτε θα τους αφησω....το χρωμα αποφασισα να ειναι αυτο http://www.thomann.de/gr/esp_horizon_fr2_stbc_egitarre.htmMiltos23 είπε:Φιλε μου δεν χρειαζεται να το κουραζεις τοσο πολυ, δεν προκειται να παει τπτ στραβα και οι κιθαρες ειναι τζετ. βρες 2 να τις δοκιμασεις και διαλεξε οποια σου καθεται καλυτερα.
Ψηφισα την Jackson αλλα τωρα ειδα το wine red της ESP οποτε για ομορφια και μονο προτεινω horizon σε wine red και τελος.
*Εξακολουθω να εχω ενσταση με την αλλαγη μαγνητων, αλλα οκ..