In a week , αν μας τα λέει καλά ο Θωμάς ?Με γειες και καλόπαιχτη! Περιμένω εντυπώσεις γιατί έχω ένα σετ χρυσούς EMG και κάθεται
Ναρκωτικά ?Αν έβγαινες με δικηγόρους στο Κολωνάκι τι θα έπαιρνες μετά?
Εκτός από τα έπιπλα και τις κιθάρες, τα τελευταίοι 2 χρόνια ψωνίζω κυρίως ρούχα από τη Λαϊκή.Eν τω μεταξύ, έχεις γράψει κάπου για ρέπλικες ακριβών επίπλων και μου κάνει εντύπωση ....
Ε! όχι αυτό δεν καταπίνεται.Εκτός από τα έπιπλα και τις κιθάρες, τα τελευταίοι 2 χρόνια ψωνίζω κυρίως ρούχα από τη Λαϊκή.
Φόρμες, τζην , φανελάκια (κασκορσέ).....
Μη τα γράφεις τόσο μικρά. Μέχρι να το μεγενθύνω υπέθεσα άλλο.Καλορίζικο το... μαόνι
Οχι μόνον δεν με πειράζει (σε Hi gain καταστάσεις) ......καυλώνω! ?Μεγειές!
Το feedback πάντως δεν είναι νορμαλ, η κιθάρα δεν θα έπρεπε να σφυρίζει καθόλου, πόσο μάλλον σαν 335. Μήπως ειναι μικροφωνικοί οι μαγνήτες? Είναι κλασσικό θέμα με budget μαγνήτες μαζικής παραγωγής, ξεφέυγει που και που κανένας που είναι τελείως φσσσσστμποινγκ. Τώρα βέβαια άμα δε σε πειράζει εσένα για την χρήση που θες είσαι golden.
Λοιπόν, παρατηρώντας αυτή τη φώτο, βλέπω ότι και η V (όπως και η Χ φυσικά) κάθεται πολύ καλά σε αυτά τα stands, τα οποία , ειρήσθω εν παρόδω , εγώ τα παίρνω από το e-shop με 8,50 € / τεμάχιο και είναι best value for money!8. Μια χαρά έκατσε στο stand....με την V να δω τι θα κάνω.
Μεγάλος τζαζιστας.Βλέπω καλά; Τι διακρίνω στο background; "The World Of Jazz"...
Είσαι δικός μας... "τζαζίστρας"; ?
Κύριε συνήγορε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου- και μια 335 ή κάποια άλλη "σκάφη" (αν δεν έχεις) ?
Τώρα αυτή είναι δική σου ή δάνειο για τις ανάγκες της φωτογράφισης;και δες αυτη τη φώτο
Δεν έχω βγει ποτέ φώτο με δανεική κιθάρα. Είναι θέμα αρχής.Τώρα αυτή είναι δική σου ή δάνειο για τις ανάγκες της φωτογράφισης;
Διότι είσαι και... ποζεράς, δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος με την αφεντιά σου... ?