Παίδες χαιρετε και από μένα. Αργησα λίγο, αλλά δυστυχώς μόλις είδα το το θέμα. Πριν 5 μήνες περίπου είχα το ίδιο διλημμα. Επέλεξα την διαιτα και το κόψιμο καπνίσματος -σωστός ο npap- και πήρα τα ΒΜ5Α. Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα (ελπίζω να σε πρόλαβα Smyro...). Τα άφησα 25 ώρες και έπαιζαν ένα 20Ηz, ένα 17 ΚΗz, και ένα ροζ θόρυβο, για να σπάσουν οι κόλλες (ότι ηχεία έχω πάρει -μέχρι και καμπίνα MARSHALL- έτσι τα έχω στρώσει και δεν είχα ποτέ πρόβλημα) και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν με το παραπάνω. Για την ακρίβεια τα μέτρησα -με μέθοδο MLS- πριν κάνω οποιαδήποτε παρέμβαση στον χώρο -ούτε καν μοκέτα δεν εβαλα- και ήταν στα +-3db σε όλες τις συχνότητες, με εξαίρεση κάποιες συχνότητες των ξύλων του δωματίου μου και κάποια στάσιμα τα οποία τα ήξερα από πριν ότι θα τα έχω. Είμαι της άποψης του npap. Ας χρειαστεί λίγο υπομονή, αλλά να πάρεις κάτι που θα είναι χρήσιμο, ακόμα και όταν πάρεις άλλα μονιτορ. Αυτή βέβαια είναι η δική μου άποψη... :lol:. Η άλλη άποψη λέει ότι ότι ηχείο και να πάρεις, μπορείς να το μάθεις, και να κάνεις την δουλειά σου το ίδιο άνετα, από ένα σημείο και μετά. Καλή τύχη σε ότι και να αποφασίσεις.