- Πόντοι
- 1,708
Δεν ειναι θεμα ξυσιματος. Το di το ζητησα για να κανω ρη-αμπ να δω αν εχω το ιδιο αποτελεσμα. Το εκανα κοπυ πεηστ κ στο δευτερο κατεβασα το γκεην (του σηματος οχι του ενισχυτη). Το συμπερασμα που θελω να δω ειναι αν γραφεις πολυ hot σημα στην καρτα ηχου κ δευτερον αν ειναι θεμα μαγνητων.Εάν πιάσω τελε ή στρατ, θα ξύνει περισσότερο ο ηχος. Η charvel έχει πολλά μεσαία, μπάσο στο neck, και τα ψηλά είναι πολύ στρογγυλά. Οτιδήποτε άλλο με μόνους θα είναι χειρότερο. Δεν θα έπρεπε να έχει σημασία για το τεστ, βέβαια.
Di σου έστειλα με το παίξιμο μου, για να αποδείξουμε εάν το τελευταίο είναι ο φταιχτης ή οι ρυθμίσεις που κάνω. Εαν μπορείς εύκολα να βγάλεις ήχο, χωρίς το χαρακτηριστικό μου "δάγκωμα", τοτε έχουμε καταλήξει σε συμπερασμα.
Ακομα κ στο λιγοτερο χοτ σημα τα χαρακτηριστικα ηταν εκει.
Οι μαγνητες αυτοι σε πρησετ καθαρα που οι τελε που λες κ εσυ δουλευανε μια χαρα, ειχαν κατι απιστευτα μοντερνο κ πικυ στα ψηλα που ειναι θεμα καθαρα μαγνητων απ'οτι καταλαβαινω. Το ξυρισμα πιστεψε με ειναι εκει κ σ'εμενα με στρατ αλλα ειναι αλλιωτικο. Με αυτο το σημα οι ηχοι οι κλασσικοι που δοκιμασα (no gain μεχρι low gain ολοι), δε μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν. Θελαν πρασαρμογη.
Επειδη ειχαμε αυτη την κουβεντα δηλαδη ψαχνω να βρω απο που πηγαζει ολο αυτο. Εκει που κατεληξα ειναι πως με αυτο το σημα οι ηχοι που θα εστηνα θα ηταν πιο μοντερνοι. Δεν ταιριαζουν για παραδοσιακους ηχους δηλαδη.
Απο την αλλη επειδη ακουω αυτα τα χαρακτηριστικα σε ολους τους ηχους σου κ ειχαμε την κουβεντα αυτη τις προαλλες για μαγνητες, με αυτα που μου ειπες, μαλλον το γουστο σου στους μαγνητες προκαλει αυτο το χαρακτηριστικο σε ολους τους ηχους σου. Το σημα πχ ηταν εκτος απο hot κ voiced με τετοιο τροπο πως να το πω, σαν να υπηρχε treble booster ενεργοποιημενο ολη την ωρα στο di σημα. Αυτο δεν ειναι κακο. Εγω προσπαθω να καταλαβω απο που προερχεται κ να βγαλω συμπερασματα. Για εμενα δηλαδη οχι να σου πω εσυ τι να κανεις. Κ μολις το εβαλα σε clean blackfaced amp ειπα κατευθειαν ωπα αυτο το σημα ειναι πολυ μοντερνα βοισντ. Τα πιο μοντερνα presets ομως δουλευαν καλυτερα απ'οτι εχουν δουλεψει ποτε (με το di που εστειλες)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: