Πλέον όλοι παίζουν Vai

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,878
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι ο καθένας πια μπορεί να παίξει Steve Vai. Απαραίτητες λεπτομέρειες: Μια συμφωνική ορχήστρα και ροπή προς την ακινησία. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.   

http://www.youtube.com/watch?v=Jb3vWTVoYfo

ΥΓ:Είναι θεόμουρλος  ;D

Για την ορχήστρα:γιγαντιαίοι μουσικοί όρχεις  ;D ;D

Του φλογερού αγοριού το ριξικέλευθο παίξιμο δεν το κατανόησα.Πολύ ψαγμένο για να το χωρέσει το μυαλό μου.Σαν να τους τρόλαρε  ;D 

Το δοκίμασα και τα κατάφερα να το παίξω και εγώ  ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
Το δοκίμασα και τα κατάφερα να το παίξω και εγώ   ;D ;D ;D
Σε παρακαλώ μπορείς να μου στείλεις tabs;

hyperpanos είπε:
Το δοκίμασα και τα κατάφερα να το παίξω και εγώ   ;D ;D ;D
Όπως μου έλεγε ένας φίλος μου, ο μουρλάρας φέρεται να είπε σε συνέντευξη του ότι όλοι μπορούν να παίξουν την κιθάρα που έχει παίξει σε αυτό το κομμάτι.  ;D

Ο Vai συνέθεσε για ορχήστρα, με τις συνθέσεις να μην έχουν καθόλου κιθάρα, πλην αυτού του... επίμαχου σημείου/ αποθέωση της τρέλας του  8)    

samy paraga είπε:
Φίλως δεν παίζουν όλοι Vai κάποιοι προτιμούν τις σταθερές αξίες

http://youtu.be/Fr7pZtHZB0M

;D ;D ;D
:o :o :o

Φίλος αν είχες και μια συμφωνική από πίσω... Steve... Steve  ;D

ΥΓ: Θεός (ωραίο κομμάτι, δικό σου είναι;)  8) ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Θεός (ωραίο κομμάτι, δικό σου είναι;)  8) ;D ;D
Με τον Ρίτσι το συνγράψαμε χτες βράδυ  8)

hyperpanos είπε:
Το δοκίμασα και τα κατάφερα να το παίξω και εγώ   ;D ;D ;D
Χαρά στο κουράγιο σου  ;D ;D ;D θα πρέπει να έριξες πολύ εξάσκηση ε?

Samy προσκυνώ  ;D

Όταν ξεκίνησε το βίντεο νόμιζα ότι έπαιζε κάποιος έφηβος  :D ...έτσι είναι το δερματάκι άμα ακους RS  ;D

Δηλαδή σας φαίνεται "εύκολο" αυτό που κάνει ο Vai?

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καθήσω ακίνητος τόση ώρα κρατώντας μια νότα. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενταξει προφανως ο Vai κανει το κομματι του, "γιατι μπορει". Εγω καταλαβαινω φιφτυ-φιφτυ ποζερια και βουδιστικη προσηλωση στο γαμάτο συμφωνικο μαντρα που συνεθεσε. (Αλλιως γιατι να καθεται εκει φατσα φορα; Να τον θαυμαζουν που...στεκεται;)

Καλα ο καμεραμαν τερμα ζομπι...20 λεπτα παιρνει τον ακινητο Vai και οι αλλοι παιζουν παπατζες απο πισω..Για πολλα γελια!

Η μουσικη: οχι ασχημη προσπαθεια αλλα δε με ξετρελανε. Ειναι τιμητικο του παντως που εχει τετοια παιδεια.

Το συνεχες βουητο μου εσπασε τα νευρα. Δεν ειναι ωραιο Steve, βγαλ'το!

theStratWithin είπε:
Ενταξει προφανως ο Vai κανει το κομματι του, "γιατι μπορει". Εγω καταλαβαινω φιφτυ-φιφτυ ποζερια και βουδιστικη προσηλωση στο γαμάτο συμφωνικο μαντρα που συνεθεσε. (Αλλιως γιατι να καθεται εκει φατσα φορα; Να τον θαυμαζουν που...στεκεται;)

Καλα ο καμεραμαν τερμα ζομπι...20 λεπτα παιρνει τον ακινητο Vai και οι αλλοι παιζουν παπατζες απο πισω..Για πολλα γελια!

Η μουσικη: οχι ασχημη προσπαθεια αλλα δε με ξετρελανε. Ειναι τιμητικο του παντως που εχει τετοια παιδεια.

Το συνεχες βουητο μου εσπασε τα νευρα. Δεν ειναι ωραιο Steve, βγαλ'το!

Θα συμφωνίσω απόλυτα σε όλα όσα είπες και μένα αυτά μου την σπάνε στον Vai ενώ είναι κάτσε καλά μουσικός και παιχταράς

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι ο καθένας πια μπορεί να παίξει Steve Vai. Απαραίτητες λεπτομέρειες: Μια συμφωνική ορχήστρα και ροπή προς την ακινησία.
Και ένα Sustainer.

ΥΓ:Είναι θεόμουρλος  ;D
Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις...

RayDTutto είπε:
Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις...
Εννοεις τον Zappa ε;  :P Γιατι ο Satrianis μου βγαζει κατι σε τυπο της διπλανης πορτας..

Θα συμφωνίσω απόλυτα σε όλα όσα είπες και μένα αυτά μου την σπάνε στον Vai ενώ είναι κάτσε καλά μουσικός και παιχταράς
Καλα τη δεξιοτεχνια του δε μπορει να την αμφισβητησει κανεις-μα-κανεις, ο τυπος ειναι απο αλλο πλανητη!

Για τη μουσικη του παντως δε μπορω να πω το ιδιο. Εχει πολλη πρωτοτυπια στη φρασεολογια του, αλλα προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο ο Satriani -νομιζω πως εχει πολυ πιο συναισθηματικο παιξιμο.

theStratWithin είπε:
Εννοεις τον Zappa ε;  :P
Φυσικά ο Ray εννοεί τον Zappa- Εκεί να δεις τρέλα με τα καντάρια  ;D (αλλά και ιδιοφυΐα) 

theStratWithin είπε:
Εννοεις τον Zappa ε;  :P Γιατι ο Satrianis μου βγαζει κατι σε τυπο της διπλανης πορτας..
Φυσικά ο Ray εννοεί τον Zappa- Εκεί να δεις τρέλα με τα καντάρια  ;D (αλλά και ιδιοφυΐα)  
Ε, ναι... Σιγά μην εννοώ το φαλάκρα.

Ζημιά έχει πάθει ο Vai με τον Zappa. Αφού πιστεύω ότι κάπου μέσα του θεωρεί εαυτόν συνεχιστή του Frank, άλλο αν δεν το λέει - για να μην τον πάρουν με τις λεμονόκουπες.

Και, κάπου, η αλήθεια είναι, έχει ένα δίκιο.

αυτο θα πει sustain.τυφλα ν εχουν τα lespaulia
Με το Sustainer βγάζουν feedback και οι ακουστικές πια...

Πλάκα θα είχε να μπέρδευε την μπαταρία με καμιά άδεια(σιγά να μην γινόταν αλλά λέμε τώρα)

και εκεί που ήταν με κλειστά τα μάτια και με το συναίσθημα στο full,τσακ να τον αφήσει η μπαταρία.

Αυτά τα φροντίζουν οι τεχνικοί τους, που συνήθως δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back