Playground live @Gagarin 205 (Jumping Fish live #2)

apos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημέρα!

Καιρό έχω να εμφανιστώ στα γνωστά λημέρια του NOIZ! Η μαμά πατρίδα δεν μου δίνει και πολύ χρόνο για σερφάρισμα, αλλά όταν πρόκειται για live... παίρνω το χρόνο μόνος μου!  ;D ;D

Την Τετάρτη 20/10/2010 οι Playground θα παίξουν στο πλαίσιο του 2ου Jumping Fish live που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 20 & 21 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space.

Την Τετάρτη το line up θα είναι (με σειρά εμφάνισης):

No Profile

Playground

Expert Medicine

ενώ headliners της βραδιάς θα είναι οι βρετανοί New Young Pony Club!

Η πρώτη μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή στις 20:00, ενώ εμείς ξεκινάμε περίπου στις 20:45.

Περισσότερες πληροφορίες για το όλο το event θα βρείτε στη σελίδα του Jumping Fish

ενώ για τη μπάντα μας στο

http:www.theplayground.gr

Ελπίζουμε ειλικρινά να δούμε όσους περισσότερους φίλους από το NOIZ, καθότι πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες "προκλήσεις" για εμάς έως τώρα, και κάθε θετική αύρα και παρουσία θα μας έκανε πολύ χαρούμενους!  :)

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 203-205, 104 45 Αθήνα.

5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό "ΑΤΤΙΚΗ" του ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΌΧΙ ρε! Δεν θα έρθουμε στο live σας!

1ον) Παίζετε με πολύ φτηνά μηχανήματα συνολικού κόστους κάτω των 10.000 ευρώ... οπότε... τι να έρθουμε να ακούσουμε; Αν δεν ακούγεται η κιθάρα στα 24.68870908978KhZ και ο πληκτράς δεν έχει MOOG του 1974 σίγουρα δεν θα ακούγεται καλά, οπότε απαξιούμε να έρθουμε!

2ον) Απ' ό,τι καταλάβαμε είστε μέσα στο σύστημα. Στην αφίσα είδαμε χορηγό ή κάνουμε λάθος; Άρα, είστε ξεπουλημένοι, άρα δεν αξίζετε μία σαν καλλιτέχνες!

3ον) Δεν σας έχουμε ακούσει ούτε μία φορά να γκρινιάξετε για τον Χατζηγιάννη, άρα σας αρέσει ο Χατζηγιάννης, και ο Χατζηγιάννης είναι μέσα στο σύστημα, άρα σας αρέσει να είστε μέσα στο σύστημα, άρα είστε μέσα στο σύστημα, άρα είστε ξεπουλημένοι, άρα δεν αξίζετε μία σαν καλλιτέχνες!

4ον) Οι ηχογραφήσεις σας έγιναν στην Ελλάδα, από Έλληνες, μιξαρίστηκαν στην Ελλάδα, μαστεραρίστηκαν στην Ελλάδα άρα δεν αξίζετε μία σαν καλλιτέχνες!

5ον) Η αφίσα δεν είναι φτιαγμένη στο Word Art, άρα δεν αξίζετε μία σαν καλλιτέχνες!

Θρασύτατοι!

Πέραν των ολόσωστων που ανέφερε ο vangelisorfas, είναι μέρα αυτή που βρήκατε να παίξετε ρε λαμόγια; Τεταρτιάτικα και 9 η ώρα το βράδυ; Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τις δουλειές μας εκείνη την ώρα ρεεεεε!!! :P :(

Υ.Γ. Πέραν πλάκας, πήγε καλά το event;

Άσχετο με το θέμα για τους Playground αλλά σχετικό για το event...

Έχω μια διπλή πρόσκληση για σήμερα. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω. Οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει ένα P.M. (για free μιλάμε πάντα!).

Alchemist είπε:
Πέραν των ολόσωστων που ανέφερε ο vangelisorfas, είναι μέρα αυτή που βρήκατε να παίξετε ρε λαμόγια; Τεταρτιάτικα και 9 η ώρα το βράδυ; Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τις δουλειές μας εκείνη την ώρα ρεεεεε!!! :P :(

Υ.Γ. Πέραν πλάκας, πήγε καλά το event;
Τους είπαμε να παίξουμε headliners, αλλά δεν ψήθηκαν!  ;D ;D ;D

Πήγε πολύ καλά! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back