- Πόντοι
- 98
Είχα στην κατοχή μου μια MIA Strat 2005 Candy Cola maple fretboard από ανταλλαγή.
Ότι μαγνήτες και να της έβαλα δεν μπόρεσα να ακούσω την κιθάρα έτσι όπως ήθελα,δεν έσκαγε και την άκουγα πάντα μουντή ακόμη και όταν την έπαιζα unplugged δεν κουδούνιζε όπως οι άλλες 2 μου.
Και κάπως ετσι έφυγε.
Και όπως ήμουν με τα λεφτα στο χέρι σε ένα τέταρτο μπούκαρα σε τοπικό κατάστημα και έριξα μια ματιά.
Ζήτησα χωρίς να βλέπω από μακριά τιμή και χώρα κατασκευής μια στρατ birch green που μου καλό άρεσε στο μάτι.
Με μια πρώτη ματιά κανένα θέμα στο finish,ωραίο hardware και πολύ καλή αίσθηση στο μανίκι αν και είμαι φαν των πιο παχιών μανικιών.
Και ελαφριααααα.
Άρχισα να την γρατζουνάω…
Αρεστηκα…η κιθάρα κουδουνάει και με παλιές χορδές.
Αλλά ήθελε μισή στροφή το truss rod για να έρθει εκεί που πρέπει.
Ετσι και έγινε.
Βούτυρο το μανίκι,ωραία δουλειά στα τάστα και το satin ευκολύνει την κατάσταση.
Την τσάκωσα στα 800€.
Σπίτι έγιναν τα απαραίτητα:lemon oil,χορδές,βαγονακια κτλ.
Cts pots,το switch είναι από τα πολύ οκ και οι μαγνήτες μετρούν από 7,2Κ έως 8,4Κ.
Την άλλη μέρα έριξα πάνω έναν Tonerider Alnico Classic στην γέφυρα και 2 Apex Noiseless στις άλλες θέσεις το ποιο σαν σετ με πήγε εκεί που είχα έλλειψη μια και κλασική στρατ έχω.
Ίσως πάω σε 500κ pots αλλά αυτό είναι περί ορέξεως.
Επι τη ευκαιρία να πω ότι οι Apex είναι ποοολυυυ καλύτεροι από τους Fender Gen4 που πέρασαν από τα χέρια μου παλιότερα.
Γενικός πολύ καλή κατασκευή δεν το περίμενα για min κιθαρίτσα μπράβο στην fender.
Ότι μαγνήτες και να της έβαλα δεν μπόρεσα να ακούσω την κιθάρα έτσι όπως ήθελα,δεν έσκαγε και την άκουγα πάντα μουντή ακόμη και όταν την έπαιζα unplugged δεν κουδούνιζε όπως οι άλλες 2 μου.
Και κάπως ετσι έφυγε.
Και όπως ήμουν με τα λεφτα στο χέρι σε ένα τέταρτο μπούκαρα σε τοπικό κατάστημα και έριξα μια ματιά.
Ζήτησα χωρίς να βλέπω από μακριά τιμή και χώρα κατασκευής μια στρατ birch green που μου καλό άρεσε στο μάτι.
Με μια πρώτη ματιά κανένα θέμα στο finish,ωραίο hardware και πολύ καλή αίσθηση στο μανίκι αν και είμαι φαν των πιο παχιών μανικιών.
Και ελαφριααααα.
Άρχισα να την γρατζουνάω…
Αρεστηκα…η κιθάρα κουδουνάει και με παλιές χορδές.
Αλλά ήθελε μισή στροφή το truss rod για να έρθει εκεί που πρέπει.
Ετσι και έγινε.
Βούτυρο το μανίκι,ωραία δουλειά στα τάστα και το satin ευκολύνει την κατάσταση.
Την τσάκωσα στα 800€.
Σπίτι έγιναν τα απαραίτητα:lemon oil,χορδές,βαγονακια κτλ.
Cts pots,το switch είναι από τα πολύ οκ και οι μαγνήτες μετρούν από 7,2Κ έως 8,4Κ.
Την άλλη μέρα έριξα πάνω έναν Tonerider Alnico Classic στην γέφυρα και 2 Apex Noiseless στις άλλες θέσεις το ποιο σαν σετ με πήγε εκεί που είχα έλλειψη μια και κλασική στρατ έχω.
Ίσως πάω σε 500κ pots αλλά αυτό είναι περί ορέξεως.
Επι τη ευκαιρία να πω ότι οι Apex είναι ποοολυυυ καλύτεροι από τους Fender Gen4 που πέρασαν από τα χέρια μου παλιότερα.
Γενικός πολύ καλή κατασκευή δεν το περίμενα για min κιθαρίτσα μπράβο στην fender.
Attachments
-
att.AtrWo-myndduFGlQSSPaditf_s09UIyVH28zu2QO-Go.jpeg294.7 KB · Εμφανίσεις: 0 -
att.PUWTz5Z4plw2U408FtfNvYxSNchMXIn5y61XCz5cpJ8.jpeg111.8 KB · Εμφανίσεις: 0 -
att.evfsJXV8PnOTneAyngLtgKQmfXYXMkUe07AI5amVc4I.jpeg95.6 KB · Εμφανίσεις: 0 -
att.OS5X8sq_38e7yYdM30McJpT8BC6_2WCfSdfPTP_bCaU.jpeg86.1 KB · Εμφανίσεις: 0