Πλατφόρμα με ρόδες για να καθήσει από πάνω ο ενισχυτής.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Θέλω να βρω μια πλατφόρμα με ρόδες , για να καθήσει πάνω ο fender princeton chorus , και να τον μετακινώ εύκολα

Οι διαστάσεις του είναι Height: 17-1/2”. (44 cm). Width: 22-3/8”. (57 cm). Depth: 10-3/16” (26 cm)..

Δεν βρήκα κάτι.

Σκέφτηκα ίσως κάτι σε flight case , να χρησιμοποιήσω τη βάση του.

Η άλλη λύση είναι κάτι σε DIY , να κόψω ένα ξύλο στις διαστάσεις που θέλω  και να βιδώσω σε αυτό ρόδες, αλλά αυτό θα το δω ως έσχατο μέσο.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τρυπήσω και να βιδώσω ρόδες πάνω στον ενισχυτή.

Έχετε καμια ιδέα, αν υπάρχει αυτό που ψάχνω;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα γλιστράει βρε με αυτά.
Έχει αντιολισθητικές πλάκες. Το πολύ - πολύ να τον δέσεις επάνω, να κάνεις έναν ωραίο και καλαίσθητο φιόγκο και έξω από την παράγκα  ?

ΥΓ: Έχει έναν σκασμό τέτοιες βάσεις- για γλάστρες, κουβαλήματα κλπ. Κάποια θα σου κάνει.

• Haha
Reactions: LK
Βασικά θέλεις αυτό:

https://www.thomann.de/intl/flyht_pro_guitar_combo_universal_2x_12.htm

Αλλα…. χωρίς το πάνω κομμάτι. Εκτός αν το πάρεις απόφαση και αγοράσεις το πακέτο όλο.

Εχει παρόμοιες σκληρές θήκες για συγκεκριμένους ενισχυτές.

Βασικά θέλεις αυτό:

Αλλα…. χωρίς το πάνω κομμάτι. Εκτός αν το πάρεις απόφαση και αγοράσεις το πακέτο όλο.

Πω... πω... πας να καταστρέψεις οικονομικά τον κ. συνήγορο ?. Υπερβολικά τα 300 ευρώ για να κάνει η κυρία 30 πόντους πιο εκεί τον ενισχυτή για να βάλει σκούπα. 

Άσε δε που ο κ. συνήγορος με 300 ευρώ μπορεί να αγόραζε και... τέσσερις κιθάρες να σου πω... ?

Βασικά θέλεις αυτό:

Το είδα και εγώ αυτό,  ναι είναι πολύ ωραίο  , αλλά το κόστος για τη δουλειά που το θέλω, ασύμφορο. 

Προσανατολιζομαι στις βάσεις για το  πλυντήριο ,που είναι και μεταλλικές και ταιριάζουν και με τον ενισχυτή  

Εχει στο leroy.

Και σχετικη ποικιλια

• Like
Εχει στο leroy.

Και σχετικη ποικιλια
Θα τα παρω online, βαριέμαι να τραβιέμαι στο leroy (και στο IKEA) όσο ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Παντως το καλυτερο ειναι να φτιαξεις. Διοτι συνηθως αυτα με τις μεγαλουτσικες ροδες τρεχουν πολύ 

Κοψε ρεταλι ξυλο και βιδωσε σχετικα μικρες ροδες. Εχω φτιαξει ενα

Παντως το καλυτερο ειναι να φτιαξεις. Διοτι συνηθως αυτα με τις μεγαλουτσικες ροδες τρεχουν πολύ 

Κοψε ρεταλι ξυλο και βιδωσε σχετικα μικρες ροδες. Εχω φτιαξει ενα
Το σκεφτηκα, αλλά δεν είμαι σιγουρος αν μου αρέσει το "ξυλε" χρώμα.

Πάει με το πάτωμα σαν υλικο, αλλά σίγουρα δεν το θελω σε χρώμα ξυλου κάτω απο τον ενισχυτη....εκτός αν βρώ matching color με το χρώμα του ενισχυτη , αλλά εκει δεν ξέρω αν ανεβάσω πολυ το κόστος.

edit....το ιδανικο ήταν να ντυθεί το ξυλο με την ιδια δερματίνη του ενισχτυτη.....

Είναι και αυτό και του @Terry RoscoeBeck5 μια λυσις.

Θα έχει κάνας τομαν κάνα μέτρο δερματακι για fender ενισχυτες, να του ράψω ένα κουστουμάκι του ξύλου; ?

Λεω ξυλο τυπου μελαμινη, παγκου κουζινας κλπ που υπαρχουν ρεταλια σε λερου πρακτικερ. 

Για επενδυση το πας σε ενα ταπετσιερη αυτοκινητου

• Ευχαριστώ
Λεω ξυλο τυπου μελαμινη, παγκου κουζινας κλπ που υπαρχουν ρεταλια σε λερου πρακτικερ. 

Για επενδυση το πας σε ενα ταπετσιερη αυτοκινητου
Ξυλα βρισκω ρεταλια και τσαμπα.

Και ταπετσερι εχω.....το matching δερματακι που το βρίσκω.

Παντως τρύπες δεν θελει. Τα ροδακια συνηθως ειναι βιδωτα.

Τη βολτα λερου δεν την γλυτώνεις.

Θα πιεις και εναν καφε σωστο.

Αμα θες ελα να παμε μαζι για πλατφορμότσαρκα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα