Πλακώσανε οι συναυλίες!

darshan είπε:
ρε παιδιά το Σάββατο έπαιξε στο Αν ο Omar Rodriguez Lopez, o κιθαρίστας και αρχηγός των Mars Volta, με το side project του, που περιλαμβάνει τον ντραμερ των Mars Volta, τον μπασίστα των Mars Volta, μια μεξικάνα τραγουδίστρια (κοπέλα του Omar) που τυχαίνει να έχει πάρει και ένα grammy και κάτι εξίσου άσχετους πληκτράδες.

Το πήρε χαμπάρι κανείς?

ΥΓ: Φέρτε ρε τους Faith No More να τους δωσουμε τα λεφτά μας.
σαυτους ειναι ακομα ο σαλταρισμενος ο Paaton?

Δεν ήταν μέχρι τώρα, απλά επανενώθηκε το γκρουπ μετά την διάλυσή τους στα τέλη των 90's και τωρα ετοιμαζονται για περιοδεια ξανά!

Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει λιώσει που θα έρθουν οι Mastodon. Μαλλον κανείς δεν άκουσε το καινουριο τους cd (Λογικό αφού ..βγαίνει ουσιαστικά 23 μαρτίου) και το οποίο ήδη στους κύκλους του Progressive / metal θεωρείτε από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ever.

Ο χρόνος θα δείξει. Εγώ έχω μείνει άναυδος μεχρι στιγμής.

Crack the Skye λέγεται.

οι Mastodon βγάλανε το νέο album στο myspace τους, οπότε παίζει ήδη free and legal. Όντως είναι εκπληκτικό. Δυστυχώς, τους έχω δει τρεις φορές και δεν τους έχω πετύχει σε καλή βραδιά ακόμα, ενώ είναι σίγουρα καλοί παίχτες (ειδικά ο drummer). Ίσως ο ήχος, ίσως τα φωνητικά, ίσως τα άστρα αλλά δεν... Απ'την άλλη οι Slipknot εγγυημένα τα σπάνε, ακόμα και καφράκος να μην είσαι, αξίζει να τους δεις.

Φέρτε τον Patton να τρελαθούμε.

tugito είπε:
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει λιώσει που θα έρθουν οι Mastodon. Μαλλον κανείς δεν άκουσε το καινουριο τους cd (Λογικό αφού ..βγαίνει ουσιαστικά 23 μαρτίου) και το οποίο ήδη στους κύκλους του Progressive / metal θεωρείτε από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ever.

Crack the Skye λέγεται.

Έχει "βγεί" εδώ και καιρό :P

Η αλήθεια είναι πώς όσο το άκουσα, δεν μου είπε και τίποτα.

darshan είπε:
Φέρτε τον Patton να τρελαθούμε.
γιατι δεν φερνει και τους φαντομας? ;D ;D

πολυ τον γουσταρω αυτον τον τυπο :)

tugito είπε:

Crack the Skye λέγεται.
To Leviathan πιστέυω ήταν καλύτερο!Τουλάχιστον εμένα με έκανε να το ακούσω και 3η φορά! ;D

Καλύτερα να φέρνανε Machine Head!  8)

Clouseau είπε:
Να συμπληρώσω/προτείνω και τους cinematic orchestra 28/3 στο fuzz  :)
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Tο εχουν παρει λιγο μοντερμα το θεμα οι μεταλλαδες (και καλα κανετε, με τοσες συναυλιες) αλλα αυτο μη το προσπερνατε! Ειναι πραγματικα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι. Ψαξτε το λιγο απο myspace κλπ πραγματικα αξιζει.

Εγω θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινες τις μερες και ψηνομαι να κατεβω Αθηνα...αλλα δε ξερω αν θα μπορεσω λογω υποχρεωσεων...

Clouseau τπτ παραπανω πληροφοριες για εισητηρια κλπ εχουμε?

tugito είπε:

Crack the Skye λέγεται.
Φίλε Tugito είμαι και εγώ από τους μεγαλύτερους φαν των MAstodon..

Εννοείται πως και για αυτούς λέω. Ελπίζω να τους δούμε με πολύ καλύτερο ήχο από τότε με τους TOOL που απλά τους είχανε θάψει. ::)

Βέβαια όταν έρχονται ονόματα όπως Opeth, Mastodon, συζητιέται για Faith No More και ο άλλος σου λέει για Motley Crue που δε ξέρουν ούτε αν έπρεπε να έχουν νόημα ύπαρξης, τότε καταλαβαίνεις γιατί προτιμούνται συναυλίες στο εξωτερικό κλπ. κλπ.

Τέλος πάντων. τα είπα και ξέδωσα! ;D

(εννοείται κανένα offense προς τους οπαδούς των Crue. γνώμες λέμε για τα γκρουπ.)

Darky είπε:
γιατι δεν φερνει και τους φαντομας? ;D ;D

πολυ τον γουσταρω αυτον τον τυπο :)
πριν 3-4 χρόνια ήταν να έρθουν οι Fantomas με Terry Bozio (αντι για Lombardo) και DJ Spooky και peter murphy (οτιναναι) και ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης. Και πάμε να πάρουμε για Madonna και AC/DC μην χάσουμε... Ας έρθουν αλλά μην πηγαίνουμε και σαν πρόβατα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο τέλος η επιλογή είναι του καθενός μας.

Ο Patton είναι ένας σύγχρονος Zappa. Ναι και στους Cinematic.

darshan είπε:
πριν 3-4 χρόνια ήταν να έρθουν οι Fantomas με Terry Bozio (αντι για Lombardo) και DJ Spooky και peter murphy (οτιναναι) και ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης.
ακόμα το θυμάμαι...τι τρομερή ταλαιπωρία ήταν αυτή...δε θυμάμαι αν πήραμε ποτε κ τα λεφτά πίσω...

μετά από κείνη τη φορά {και τη δεύτερη μέρα του open air εκείνης της χρονιάς που απλά εξαφανήστηκαν όλοι τη δεύτερη μέρα των συναυλιών} αποφάσισα:

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ!

odis13 είπε:
Tο εχουν παρει λιγο μοντερμα το θεμα οι μεταλλαδες (και καλα κανετε, με τοσες συναυλιες)
Aς βοηθησω λιγο τοτε :

Franz Ferdinand,Terra Vibe Park,Τετάρτη 3 Ιουνιου

Bloc Party @ Coca-Cola Soundwave Festival

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back