- Πόντοι
- 38
Βαρύ το πρόγραμμα ![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Be sure!Earendil είπε:Μη κανονίσεις διακοπές για τέλος Ιουλίου. Trust me. ;D
MAKAPI!!!Εγώ νομίζω (ναι, θα 'θελα...) πως θα δούμε Faith No More....![]()
σαυτους ειναι ακομα ο σαλταρισμενος ο Paaton?darshan είπε:ρε παιδιά το Σάββατο έπαιξε στο Αν ο Omar Rodriguez Lopez, o κιθαρίστας και αρχηγός των Mars Volta, με το side project του, που περιλαμβάνει τον ντραμερ των Mars Volta, τον μπασίστα των Mars Volta, μια μεξικάνα τραγουδίστρια (κοπέλα του Omar) που τυχαίνει να έχει πάρει και ένα grammy και κάτι εξίσου άσχετους πληκτράδες.
Το πήρε χαμπάρι κανείς?
ΥΓ: Φέρτε ρε τους Faith No More να τους δωσουμε τα λεφτά μας.
tugito είπε:Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει λιώσει που θα έρθουν οι Mastodon. Μαλλον κανείς δεν άκουσε το καινουριο τους cd (Λογικό αφού ..βγαίνει ουσιαστικά 23 μαρτίου) και το οποίο ήδη στους κύκλους του Progressive / metal θεωρείτε από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ever.
Ο χρόνος θα δείξει. Εγώ έχω μείνει άναυδος μεχρι στιγμής.
Crack the Skye λέγεται.
γιατι δεν φερνει και τους φαντομας? ;D ;Ddarshan είπε:Φέρτε τον Patton να τρελαθούμε.
To Leviathan πιστέυω ήταν καλύτερο!Τουλάχιστον εμένα με έκανε να το ακούσω και 3η φορά! ;Dtugito είπε:Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει λιώσει που θα έρθουν οι Mastodon. Μαλλον κανείς δεν άκουσε το καινουριο τους cd (Λογικό αφού ..βγαίνει ουσιαστικά 23 μαρτίου) και το οποίο ήδη στους κύκλους του Progressive / metal θεωρείτε από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ever.
Crack the Skye λέγεται.
Clouseau είπε:Να συμπληρώσω/προτείνω και τους cinematic orchestra 28/3 στο fuzz![]()
Φίλε Tugito είμαι και εγώ από τους μεγαλύτερους φαν των MAstodon..tugito είπε:Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει λιώσει που θα έρθουν οι Mastodon. Μαλλον κανείς δεν άκουσε το καινουριο τους cd (Λογικό αφού ..βγαίνει ουσιαστικά 23 μαρτίου) και το οποίο ήδη στους κύκλους του Progressive / metal θεωρείτε από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ever.
Crack the Skye λέγεται.
πριν 3-4 χρόνια ήταν να έρθουν οι Fantomas με Terry Bozio (αντι για Lombardo) και DJ Spooky και peter murphy (οτιναναι) και ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης. Και πάμε να πάρουμε για Madonna και AC/DC μην χάσουμε... Ας έρθουν αλλά μην πηγαίνουμε και σαν πρόβατα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο τέλος η επιλογή είναι του καθενός μας.Darky είπε:γιατι δεν φερνει και τους φαντομας? ;D ;D
πολυ τον γουσταρω αυτον τον τυπο![]()
ακόμα το θυμάμαι...τι τρομερή ταλαιπωρία ήταν αυτή...δε θυμάμαι αν πήραμε ποτε κ τα λεφτά πίσω...darshan είπε:πριν 3-4 χρόνια ήταν να έρθουν οι Fantomas με Terry Bozio (αντι για Lombardo) και DJ Spooky και peter murphy (οτιναναι) και ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης.
Βεβαίως :Clouseau τπτ παραπανω πληροφοριες για εισητηρια κλπ εχουμε?
Aς βοηθησω λιγο τοτε :odis13 είπε:Tο εχουν παρει λιγο μοντερμα το θεμα οι μεταλλαδες (και καλα κανετε, με τοσες συναυλιες)