Πηγε κανείς στον Paco de Lucia χτες?

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Πολύ όμορφη συναυλία.Ξεκίνησε μόνος του παίζοντας πράγματα κιθαριστικά αδιανόητα και στη συνέχεια βγήκε και το υπόλοιπο γκρουπ του.Ιδιαιτερη εντύπωση μου εκαναν οι τρομερες φωναρες που συνοδευαν το κομματι,κατι που δεν περιμενα μιας και στα cd του ειναι κατι που βαριεμαι.

2 ωρες περασαν σαν να επαιζε για μισή και το προγραμμα δεν εκανε πουθενα κοιλιά...ίσως στο τελευταιο κομματι πριν το ανκορ οπου παρουσιαζε τους μουσικους του.Φυσικα μετα αποζημιωσε με μια διασκευη του mediterranean sundance. :o

Εκλεισε σπίτια.-κιθαρα ξαναπιανουμε σε καμμια βδομαδα παλι. :lol:

Ήθελα να πάω αλλά η κα@#$%λα η εξεταστική με κράτησε μέσα.Είχε πολύ κόσμο;Ηχητικά πως ήταν;

Ναι ηταν γεματο και σχετικα νωρις ανοιξαν τις πορτες για οσους δεν ειχαν εισιτηριο.

Ο ηχος ηταν εξαιρετικος,δεν εχω ιδεα πως μπορει να ακουγεται μια κλασικη κιθαρα με τοση ακριβεια στις δυναμικες σε ενα τετοιο ανοιχτο χωρο.

δεν εχω ιδεα πως μπορει να ακουγεται μια κλασικη κιθαρα με τοση ακριβεια στις δυναμικες σε ενα τετοιο ανοιχτο χωρο.
Βοηθάει η εβένινη ταστιέρα της κλασσικής του... 8)

:lol:

SORRY...Bad joke I guess... :lol: :roll:

δεν εχω ιδεα πως μπορει να ακουγεται μια κλασικη κιθαρα με τοση ακριβεια στις δυναμικες σε ενα τετοιο ανοιχτο χωρο.
Βοηθάει η εβένινη ταστιέρα της κλασσικής του... 8)

:lol:

SORRY...Bad joke I guess... :lol: :roll:
lol όχι, εγώ γέλασα :D

Όντως ο ήχος ήταν πολύ καλός. 8) .Και γω το φχαριστήθηκα πολύ το live,αν και η απόσταση ήταν μεγάλη.

Γενικά πάντως περάσαμε πολύ ευχάριστα.¶ντε και στην επόμενη.

ηταν οντως παρα πολυ καλη συναυλια........Μοναδικο μου (κιθαριστικο) παραπονο......θα ηθελα να τον ειχα δει λιγο ακομα μονο του πανω στη σκηνη :cry:

ελειπαν ομως καποιοι βασικοι απο το γκρουπ του (ο χορευτης, και δυο φωνες).. αναρωτιεμαι γιατι..

To Mediterranean sundance το έπαιξε μόνος;

πάντως δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το τραγούδι χωρίς τον τρισμέγιστο Al Di Meola......(άσχετο με το παραπάνω)

ελειπαν ομως καποιοι βασικοι απο το γκρουπ του (ο χορευτης' date=' και δυο φωνες).. αναρωτιεμαι γιατι..[/quote']
σε κάθε συναυλία του ( σχεδον) παίζει με άλλους μουσικούς, ποιούς εννοείς όταν λες ο χορευτής και οι 2 φωνες;

Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για απόψε στη Θεσσαλονίκη; Ώρα, διαθεσιμότητα εισιτηρίων στην είσοδο; Υπάρχει φοιτητικό;

Από το site του pop+rock

Paco de LuciaΘέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Το όνομά του έχει ταυτιστεί με αυτή καθΆ αυτή την εξέλιξη της flamenco κιθάρας, αφού είναι ο μουσικός που προχώρησε ένα βήμα μπροστά από την παράδοση, που ήθελε μέχρι τότε την κιθάρα να συνοδεύει απλώς το χορό, μπολιάζοντας το παίξιμό του και τις συνθέσεις του με άκρως προσωπικά μελωδικά στοιχεία και μοντέρνα ενορχήστρωση.

Tιμή εισιτηρίων: 35 eur (ΒΆ διάζωμα), 50 eur (ΑΆ διάζωμα), 60 eur (VIP)

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους,

www.i-ticket.gr, www.ticketnet.gr
Edit:Μόλις ανακάλυψα οτι δεν απαντάει σε καμία από τις ερωτήσεις σου... :roll: :roll:

Και όμως το ένα από τα link έχει τουλάχιστον την ώρα έναρξης 9:30 οπότε thanks ;)

Θα πάω χύμα και ότι προκύψει.

τα εισιτήρια κοστίζουν: 35 τα φθηνά, 50 για τις θέσεις από 4η εώς τη 10η και 60 τα VIP (τρεις πρώτες θέσεις).

φοιτητικό δυστυχώς δεν υπάρχει.

Trending...

Νέα θέματα

Back