- Πόντοι
- 18
Ένα από τα παράπονα μου έχει να κάνει με το KORG M1. Δεν είναι τόσο η πολυφωνία του η οποία σε αρκετές περιπτώσεις σε εμποδίζει να...εκφραστείς. Είναι κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Φτιάχνοντας λοιπόν ένα Combi για να δημιουργήσω έναν συγκεκριμένο ήχο παχύ και εκφραστικό για ένα κομμάτι μου, διαπιστώνω το εξής: Δεν μπορώ στο combi να θέσω κάποιους από τους ήχους να παίζουν με το εφέ του combi και κάποιους να μην έχουν καθόλου το εφέ ή να το έχουν σε μικρότερα ποσοστά. Αυτό είναι το παράπονο μου :-\
Μήπως ξέρει κάποιος κανά κολπάκι να πετύχουμε το παραπάνω θέμα;
Αν θέλετε πείτε τα παράπονα σας για τα δικά σας σύνθ, έτσι θα μάθουμε κάποια από τα μείον διάφορων σύνθ, πράγμα το οποίο θα μας ωφελήσει σε μελλοντικές αγορές. Ά, και μιάς που αναφέρθηκα στην πολυφωνία του Μ1, αν κάποιος έχει κάποιο Μ1 ή Μ1 ράκ για πέταμα, ας με θεωρήσει σκουπιδοτενεκέ και να το πετάξει σε μένα ;D ;D ;D
Μήπως ξέρει κάποιος κανά κολπάκι να πετύχουμε το παραπάνω θέμα;
Αν θέλετε πείτε τα παράπονα σας για τα δικά σας σύνθ, έτσι θα μάθουμε κάποια από τα μείον διάφορων σύνθ, πράγμα το οποίο θα μας ωφελήσει σε μελλοντικές αγορές. Ά, και μιάς που αναφέρθηκα στην πολυφωνία του Μ1, αν κάποιος έχει κάποιο Μ1 ή Μ1 ράκ για πέταμα, ας με θεωρήσει σκουπιδοτενεκέ και να το πετάξει σε μένα ;D ;D ;D