Πείτε ένα παράπονο για το αγαπημένο σας σύνθ!

Παστίτσιός

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ένα από τα παράπονα μου έχει να κάνει με το KORG M1. Δεν είναι τόσο η πολυφωνία του η οποία σε αρκετές περιπτώσεις σε εμποδίζει να...εκφραστείς. Είναι κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Φτιάχνοντας λοιπόν ένα Combi για να δημιουργήσω έναν συγκεκριμένο ήχο παχύ και εκφραστικό για ένα κομμάτι μου, διαπιστώνω το εξής: Δεν μπορώ στο combi να θέσω κάποιους από τους ήχους να παίζουν με το εφέ του combi και κάποιους να μην έχουν καθόλου το εφέ ή να το έχουν σε μικρότερα ποσοστά. Αυτό είναι το παράπονο μου :-\

Μήπως ξέρει κάποιος κανά κολπάκι να πετύχουμε το παραπάνω θέμα;

Αν θέλετε πείτε τα παράπονα σας για τα δικά σας σύνθ, έτσι θα μάθουμε κάποια από τα μείον διάφορων σύνθ, πράγμα το οποίο θα μας ωφελήσει σε μελλοντικές αγορές. Ά, και μιάς που αναφέρθηκα στην πολυφωνία του Μ1, αν κάποιος έχει κάποιο Μ1 ή Μ1 ράκ για πέταμα, ας με θεωρήσει σκουπιδοτενεκέ και να το πετάξει σε μένα  ;D ;D ;D

Τί σου κάνει η μνήμη ώρες ώρες... Χθές που άνοιξα αυτό το θέμα είχα ξεχάσει εντελώς ότι το Μ1 έχει 4 εξόδους και όχι 2! Έτσι στο combi μέσα σήμερα ανέθεσα στις 2 δεύτερες εξόδους τον 2ο ήχο του combi ο οποίος δεν θέλω να έχει το εφέ του combi και το παράπονο μου...εξανεμίστηκε!!!  ;D

Γιούπιιιιιιιιιιιι  ;D

Αν αρχίσω να απαριθμώ τα παράπονα που έχω για το - κατά τα άλλα - πολυαγαπημένο μου Fantom-G, δε φτάνουν ούτε 10 σελίδες. :p

cyclops είπε:
Αν αρχίσω να απαριθμώ τα παράπονα που έχω για το - κατά τα άλλα - πολυαγαπημένο μου Fantom-G, δε φτάνουν ούτε 10 σελίδες. :p
Παρε yamaha  ;D ;D ;D

foxxx είπε:
Παρε yamaha  ;D ;D ;D
Είναι όπως όταν αρχίζεις και κάνεις παράπονα για το έτερον ήμισυ. Θες να τη βάλεις κάτω να την πατήσεις για όσα βασανιστήρια σου κάνει, αλλά ένεκα η ρημάδα η καψούρα, καταλήγεις εν τέλει να βγάζεις το σκασμό. ;D

cyclops είπε:
Είναι όπως όταν αρχίζεις και κάνεις παράπονα για το έτερον ήμισυ. Θες να τη βάλεις κάτω να την πατήσεις για όσα βασανιστήρια σου κάνει, αλλά ένεκα η ρημάδα η καψούρα, καταλήγεις εν τέλει να βγάζεις το σκασμό. ;D
χαχαχαχαχαχα ωραιος!!!

Waterfall-K είπε:
Ε, παρε Moog τοτε... ;D
Το πήρα απόφαση. Θα πάρω σκυλοκόργκ, που θα έχω και έτοιμη μεγάλη βιβλιοθήκη πχιοτικών ήχων, από φάρφισα και μεταλλαγμένα σαζ/νέυ, μέχρι ακκορντεόν με μικροκουρδίσματα. ;D ;D ;D

cyclops είπε:
Το πήρα απόφαση. Θα πάρω σκυλοκόργκ, που θα έχω και έτοιμη μεγάλη βιβλιοθήκη πχιοτικών ήχων, από φάρφισα και μεταλλαγμένα σαζ/νέυ, μέχρι ακκορντεόν με μικροκουρδίσματα. ;D ;D ;D
απεταξαμενον!!!! πας για tyros 5 και σωζεις την ψυχη σου  ;D :P 8)

foxxx είπε:
απεταξαμενον!!!! πας για tyros 5 και σωζεις την ψυχη σου  ;D :P 8)
Αχαχαχαχα, είμαι αμαρτωλός μόνο και που το σκέφτηκα ε; ;D

cyclops είπε:
Αχαχαχαχα, είμαι αμαρτωλός μόνο και που το σκέφτηκα ε; ;D
ε μα και εσυ λες κατι πραγματα  8)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Λέγε  ;D ;D ;D
Τι να πω μωρέ, η μπαγκατέλα της Roland είναι. Όλα στραβά κι ανάποδα τα έχουν φτιάξει σ' αυτό το ελεεινό μηχάνημα.

Να πω κι άλλα; ;D

Όχι, πέρα από την πλάκα, είναι καταπληκτικό μηχάνημα. Υπάρχουν κάποιες σχεδιαστικές επιλογές που ξένισαν κι εμένα κι αρκετό κόσμο, αλλά κατά βάθος όλοι το παραδέχονται ως ένα εκ των πιο ποιοτικών μηχανημάτων που υπάρχουν εκεί έξω. Το σωστό, σωστό. 8)

Εγώ πάντως προσωπικά όσο κι αν θέλω κάποια στιγμή να πάω και σε Korg και ίσως και σε Yamaha, πάντα θα με τρώει η αγωνία και η περιέργεια για το επόμενο μηχάνημα της Roland. Να δούμε τι θα μας αποκαλύψει μετά από 6 χρόνια που έχει να βγάλει workstation στην αγορά. Ορισμένοι λένε ότι στη φετινή χειμερινή NAMM θα δείξει τις προθέσεις της η Roland. Μακάρι να έχουμε νεότερα, και να είναι καταπληκτικά. ;D

EDIT

Έλα τώρα, άσε το "επόμενο" και πες μας τα παράπονά σου γι'αυτό που ήδη έχεις ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αχαααα, βγάλαμε λαυράκι. Άρα όντως υπάρχει σχεδιασμός για καινούργιο. Εσύ ειδικά δε μπορεί να μην ξέρεις. ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ! ;D ;D ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
EDIT

Έλα τώρα, άσε το "επόμενο" και πες μας τα παράπονά σου γι'αυτό που ήδη έχεις ;D
Για πες για το επομενο  :-*

Εγώ έχω ένα Korg X3 και ποτέ δεν μπόρεσα να βρώ κανεναν ήχο εκτός από αυτούς που έφτιαξα μόνος μου για Ελληνικό ρεπερτόριο.Δέχεται και από N364 & 01/w απ ότι έχω διαβάσει αλλά δεν βρήκα τίποτα που να ταιριάζει στα "δικά μας" γούστα.

Το έχω απ το 93

ε, παρε ενα yamaha sy 77 , θα σε καλυψει στο ειδος σου χαχαχα

chdimis είπε:
Εγώ έχω ένα Korg X3 και ποτέ δεν μπόρεσα να βρώ κανεναν ήχο εκτός από αυτούς που έφτιαξα μόνος μου για Ελληνικό ρεπερτόριο.Δέχεται και από N364 & 01/w απ ότι έχω διαβάσει αλλά δεν βρήκα τίποτα που να ταιριάζει στα "δικά μας" γούστα.

Το έχω απ το 93
Και φυσικά θα το κρατήσεις μέχρι το 2133. Άμα του όργκανου έχει amza kai saleas ixous γκια να βγκενι του μιρουκάματου, τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα αδερφέ... ;D ;D

εμενα ο πιο φημισμενος στο χωρο επισκευαστης πληκτρων προσφατα που τον επισκεφτηκα μου λεει για μια φαση. αυτο το οργανο το korg που εχεις το ξερεις οτι στα χερια αλλων εχει χτισει εξοχικα?

Λες να μην το ξερω του λεω μάστορα?

Ta yamaha τι εχουν χτισει στην ελλάδα , χαχαχαχ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back