Πήρα έγχρωμη TV.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Βρισκόμαστε αισίως στο 2019 και σκέφτηκα ότι είναι λίγο αναχρονιστικό να είμαι με ασπρόμαυρη τηλεόραση.

Μετά δε από ώριμο σκέψη, κατέληξα στην Sony Trinitron KV-2032 ME  .

Μοντέλο του 1981 χωρίs scart I/O, παρα μόνο με RF in, και τούτο διότι το scart, αν και τεχνολογία του 1977 , αφορούσε από τότε τις Ευρωπαϊκές TV.

Στα Ιαπωνικά μοντέλα σαν και αυτή, μπήκε για πρώτη φορά το 1983.

Όχι πολυ βαριά, γύρω στα 32 κιλά (ευτυχώς αυτη τη βδομάδα δούλευα δικέφαλο στο γυμναστήριο)

Εξαιρετική εικόνα και χρώματα (PAL, SECAM , NTSC) , που ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ όλες τις σύγχρονες.

Yπέροχος μονοφωνικός ήχος (με υποστηριξη sub). Επιλέχθηκε το μονοφωνικό μοντέλο, διότι το αντίστοιχο στερεοφωνικό  μοντέλο είναι η KV-2645RS (για τους πιο υποψιασμένους η τηλεόραση στο εξώφυλλο και την ταινία "Poltergeist" (1982) και φοβήθηκα (pun intended) μην έχω ...άλλα  ?)

Επιτέλους εκσυγχρονιστηκα.

Μερικές φωτο από το κινητό

Υ.Γ.

[SIZE=14pt]Η συνδεσμολογία για όποιον ενδιαφέρεται.[/SIZE]

[SIZE=14pt]RF[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]out[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt](κεντρική κεραία [/SIZE][SIZE=14pt]tv[/SIZE][SIZE=14pt]) => RF in αποκωδικοποιητή=> [/SIZE][SIZE=14pt]Scart[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]OUT[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]αποκωδικοποιητή που καταλήγει σε composite out[/SIZE][SIZE=14pt] => στο composite [/SIZE][SIZE=14pt]in[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]ενός [/SIZE][SIZE=14pt]RF[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]PLL[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]modulator[/SIZE][SIZE=14pt] (εύρεση συχνότητας- συνήθως 36 Uhf)=> [/SIZE][SIZE=14pt]Rf out [/SIZE][SIZE=14pt]από[/SIZE][SIZE=14pt] [/SIZE][SIZE=14pt]το[/SIZE][SIZE=14pt] modulator =>RF IN [/SIZE][SIZE=14pt]της[/SIZE][SIZE=14pt] TV.[/SIZE]

[SIZE=14pt]Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδεσετε οιαδήποτε συσκευη/πηγή αναπαραγωγής, ψηφιακή ή αναλογική. [/SIZE]

SUntitled-1.jpg

SUntitled-2.jpg

SUntitled-3.jpg

SUntitled-4.jpg

SUntitled-5.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mega πιάνει ; ?
Το mega εκπέμπει μέσω web Tv και των συνδρομητικών καναλιών , οπότε.......NAI! ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επόμενος στόχος (ζωής) ένα sony SL-6300 betamax  να ματσάρει τέλεια ?

ο τελευταιος των Μοικανων..ο ανθρωπος που ολοι θαυμαζαμε..κ κανεις δεν μπορουσε να φτασει..

Ο Ντανιελ΄ντει λουις του Ρετρο...πηρε εγχ. τηλεοραση  και μαλιστα με...τηλεκοντρολ...

χαλασες Λακη..

Χαλασες..

μια θλιβερη μερα για το Νοιζ..

και μαλιστα με...τηλεκοντρολ...
Αυτό πραγματικά είναι ξεφτίλα μεγάλη! ?

Από την άλλη ειναι βολικό να ξαπλώνεις και να  κλείνει η TV χωρις να σηκωθείς.

Οταν ειδα τον τιτλο του νηματος ετρομαξα.

Ηρθε στο νου μου η εικονα τηλεορασης πλακε,αυτες τις ψιλες ντε τις καινουριες.

Μετα το σκεφτηκα πιο ψυχραιμα και λεω"ο Λακης,αποκλειεται".

Ειδα και τις φωτο και σιγουρευτηκα.

Με 'γειες και και καλοβλεπη.?

Από την άλλη ειναι βολικό να ξαπλώνεις και να  κλείνει η TV χωρις να σηκωθείς.

Να δεις που κάποτε αυτό θα γίνεται και χωρίς τηλεκοντρόλ.

Με τη φωνή.

Ξέρω ξέρω, θα πεις ότι τρελάθηκα, εγώ όμως το πιστεύω.

Να δεις που κάποτε αυτό θα γίνεται και χωρίς τηλεκοντρόλ.

Με τη φωνή.

Ξέρω ξέρω, θα πεις ότι τρελάθηκα, εγώ όμως το πιστεύω.
Και τωρα γινεται....αν εισαι παντρεμένος.

Φωνάζεις: Γυναίκαααααα...κλεισε την tv" ?

Οταν ειδα τον τιτλο του νηματος ετρομαξα.

Ηρθε στο νου μου η εικονα τηλεορασης πλακε,αυτες τις ψιλες ντε τις καινουριες.

Μετα το σκεφτηκα πιο ψυχραιμα και λεω"ο Λακης,αποκλειεται".

Ειδα και τις φωτο και σιγουρευτηκα.

Με 'γειες και και καλοβλεπη.?

Eγώ όταν είδα τον τίτλο του νήματος και τον συγγραφέα, πριν το ανοίξω γέλασα και μου έφυγε η μύξα. χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Όμως υποκλίνομαι ταπεινά για άλλη μια φορά σε έναν λάτρη του retro και παράλληλα έναν καλλιτέχνη με γούστο και καλαισθησία.

Καλορίζικη.

Να σε ρωτήσω και κάτι. Κάτι λένε πως θα καταργήσουν το ιδιώνυμο (τον  N.4229/24 Ιουλίου 1929) σύντομα.

Δηλαδή έχω ελπίδες να μην ζω χωρίς διώξεις για τα πιστεύω μου ως κομμουνιστής? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τουλάχιστον μόνο 32 κιλά...

Αυτή που εδωσε η σύζυξ στο γύφτο ήταν αισίως 56.

Υποχρεώθηκα στο γείτονα που είναι μασίστας.

Ακόμα δε βγήκε η υποχρέωση.

τουλάχιστον μόνο 32 κιλά...

Αυτή που εδωσε η σύζυξ στο γύφτο ήταν αισίως 56.

Υποχρεώθηκα στο γείτονα που είναι μασίστας.

Ακόμα δε βγήκε η υποχρέωση.

Εγω εχω μια 32αρα loewe (planus αν θυμαμαι καλα) 71 κιλων. Δουλευει κανονικα. Παρακαλω τον γυφτο να την παρει και δεν ερχεται λογω βαρους. Ε τον γυφτο!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back