Άααα, τότε μάλλον σε άλλο power of love αναφερόσουν....??Φωτιε εχω δισκογραφια Χιου Λιουι Ντιουι. ...εντ δε νιουζ : p
Άααα, τότε μάλλον σε άλλο power of love αναφερόσουν....??
Ναι βρε το ξέρω, το βλέπει η πόντια και στις διαφημίσεις με σηκώνει απ'τον καναπέ για ν'αλλάξω κανάλι.....μέχρι να πάρουμε καινούριο τηλεκοντρόλ προς αλλαγή του χαλασμένου παλιού!?
το βλέπει η πόντια και στις διαφημίσεις με σηκώνει απ'τον καναπέ για ν'αλλάξω κανάλι.....μέχρι να πάρουμε καινούριο τηλεκοντρόλ προς αλλαγή του χαλασμένου παλιού!?
Ποια σόλο.... μου τά'κοψε! Μόνο ρυθμικά και μόνο μαζί της!Αδικίες του γάμου.
Δηλαδή αν εσένα σου χάλαγε το footswitch του ενισχυτή, θα την σήκωνες να σου αλλάζει το κανάλι στο σόλο?
την πήγα πίσω στον κήπο και έβαλα ένα κουνέλι μέσα.Ακόνιζε και τα δόντια του στο ξύλο.
στιφάδο;
Πλάκα πλάκα αυτά τα παλιά cartoon της Warner (και όχι μόνο) στις μοντέρνες tv χάνουν... Πολύ λεπτομέρεια που "χαλάει" την εικόνα τους, έντονα χρώματα και γενικά μια "εξόφθαλμη" ευκρίνεια που δεν τους πάει!Όχι βρε, να τον βλέπει στην tv πίσω στον κήπο.
Αλλά έχει πρίζα κοντά?
σαν βινύλιο ενα πράμαΠλάκα πλάκα αυτά τα παλιά cartoon της Warner (και όχι μόνο) στις μοντέρνες tv χάνουν... Πολύ λεπτομέρεια που "χαλάει" την εικόνα τους, έντονα χρώματα και γενικά μια "εξόφθαλμη" ευκρίνεια που δεν τους πάει!
....και κάτι άσχετο, γράφω εδώ και συγχρόνως ακούω Τρύπες... ποτέ δεν μου άρεσαν αλλά τώρα τελευταία αναθεώρησα!
σαν βινύλιο ενα πράμα
μπάΩχ ωχ ωχ, ετοιμάσου, θα έχουμε πάλι, βινύλιο vs cd.