- Πόντοι
- 1,788
Ωραία, θα συνεννοηθούμεμε Πί-Εμ. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Άμα θες να πα να τα δω και να σε πάρω να σε στείλω...
Ωραία, θα συνεννοηθούμεμε Πί-Εμ. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Άμα θες να πα να τα δω και να σε πάρω να σε στείλω...
Αυτό εννοείς?LK είπε:Εκτός αν βρώ pick-guard τύπου Tortoise Shell για mexico
Ναι , αυτό είναι χωρίς τρούπα! ;Dfusiongtr είπε:
Για τσέκαρε τα μηνύματα σου... Ο Στράτος κερδίζει ;DLK είπε:Ναι , αυτό είναι χωρίς τρούπα! ;D
Χτυπάς στα ίσια την πρόταση του Τέρρυ , σε τιμή. ;D ;D
Όμως θα χάσουμε στα μεταφορικά. ;D
Και χωρίς να τα τσεκάρω κερδίζει... ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Για τσέκαρε τα μηνύματα σου... Ο Στράτος κερδίζει ;D
Αφού είσαι... Μητσοτακόσαυρος ;D ;D ;D Αν είδες και το εγχώριο μας έριξε στην τρούπα ;D ;D ;D ;DLK είπε:Και χωρίς να τα τσεκάρω κερδίζει... ;D ;D ;D ;D
£3.75 Postage and packaging. ;D ;D ;D
Λυπάμαι terry...Χάσατε! ;D ;D ;D ;D
Και στην τιμή μας έριξε το domestic..κοίτα καλά την αγγελίαTerry RoscoeBeck5 είπε:Αφού είσαι... Μητσοτακόσαυρος ;D ;D ;D Αν είδες και το εγχώριο μας έριξε στην τρούπα ;D ;D ;D ;D
ΥΓ: Θεϊκό σημάδι... Πρέπει να πάρεις αμερικάνικο ;D 8)
25 και 7ενδερ έναντι 18.87 συν 4.60 μεταφορικά και 7ενδερ- απόλυτο δίκιο (αι τιμαί σε ευρώ)LK είπε:Και στην τιμή μας έριξε το domestic..κοίτα καλά την αγγελία
Ένας τρόπος υπάρχει να χάσει ο φιούζον.Terry RoscoeBeck5 είπε:25 και 7ενδερ έναντι 18.87 συν 4.60 μεταφορικά και 7ενδερ- απόλυτο δίκιο (αι τιμαί σε ευρώ)
Ουδεμία ανταγωνιστικότητα η εγχώρια αγορά ;D
Δεν είναι εποχή για περιττά έξοδα... Τι σε έπιασε και εσένα στα καλά της καθουμένης να γίνεις βίντατζ αγόρης; Μια χαρά είσαι και έζι... (απέ το ιμπανέζε έχεις ανέβει πλέον στα ουράνια) ;DLK είπε:Ένας τρόπος υπάρχει να χάσει ο φιούζον.
Να πλερώσω τον e-bayer με AMEX, ώστε να φάμε δύο παραπάνω χρεώσεις. ;D ;D ;D
Η AMEX πλερώνει απευθείας σε $.
Άρα ένα conversion σε pounds (γι' αυτόν) και ένα ακόμα se € , για να χρεωθεί ο λογαριασμός μου.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…για να χάσει…. ;D ;D ;D ;D
Αφήνω μούσι και μαλλί, γι΄αυτό.Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν είναι εποχή για περιττά έξοδα... Τι σε έπιασε και εσένα στα καλά της καθουμένης να γίνεις βίντατζ αγόρης; Μια χαρά είσαι και έζι... (απέ το ιμπανέζε έχεις ανέβει πλέον στα ουράνια) ;D
Α, τότε πρέπει να δούμε φωτό στο άβαταρ σε ;DLK είπε:Αφήνω μούσι και μαλλί, γι΄αυτό.
Πιστεύω ότι θα μου πάει πιο πολύ το Vintage pick guard. ;D ;D ;D ;D
Edit:
Σήμερα έπαιξα και με τα δύο.
Το ibanez είναι πανάλαφρο … το άλλό στο όρθιο μου πέσε λίγο βαρύ. ;D ;D
Να σε πω γιατί.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μα γιατί γελάς Στράτο;
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:κι αυτός να λέει ότι η νέα ταστιέρα της Gibson από πεπιεσμένο χαρτοπολτό ταιριάζει με το νέο του κοστούμι. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ανέβηκες ακόμα δέκα σκαλιά στην ήδη μεγάλη εκτίμηση που σου έχω.LK είπε:Πλάκα - πλάκα, αν ήμανε κάτ' θα ρχόμουνα.
Είμαι huge fan του Χεντερσόνε
Ε μετά θα πηγαίναμε σε κάνα CLub ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αν ήταν δε κι ο ξάδερφος ...... θα "τέντωνα".
Σώπα ρε συ, μ' ένα τηλέφωνο, ότι θέλεις στα πόδια σου είναι (μετά τις 4:30 που γύρισα σπίτι). ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Ε μετά θα πηγαίναμε σε κάνα CLub ;D ;D ;D