PANOS82 είπε:
γεια χαρα σε ολους
θα ηθελα να γινετε πιο συγκεκριμενοι στο τι παιξατε απο την καθε σειρα π.χ
crash-china κτλ-ποιες οι εντυπωσεις σας και ακομα θα ηθελα να μου πειτε αν αυτα τα πιατα τα αγορασατε εδω στην ελλαδα και ποσο
το ξερω πως ζηταω πολλα
και παλι ευχαριστω
Εγω εχω hi-hats 602 15'', πολύ ωραιο κομματι με φοβερό άνοιγμα και chick αλλα ραγισανε καθως ηταν ''κληρονομια'' απο τον κατα 20 χρονια μεγαλυτερο ξαδερφο και τα εχω αφησει όπως ειναι αναμνηστικα κιετσι.
Επίσης από 602 εχω παίξει και ενα ride 20'' (δε θυμαμαι πιο ακριβως) σε studio αλλα ήταν οτι πιο αθλιο εχω ακούσει απο ride μεχρι τωρα καθόλου ping και εντελώς ''μουγκό'' και ειδικά η καμπάνα του εν ολιγοις χτύπαγες το πιατο και ''δεν μίλαγε''
Έχω παίξει από την 505 hi-hat 14'', crash 16''. επίσης φοβερα δε μπορεις να τα χαρακτηρίσεις ούτε high pitched ούτε low, κάπου στο ενδιάμεσο προς το high τείνουνε.
Ειδικά το hi-hat φοβερο κομματι.
Τωρα αυτα δεν παίζει να τα βρεις...μόνο μεταχειρισμένα σε κανα eBay ή κάπου αλλού
Το Paiste 3000 ride που αναφέρω παραπάνω το ειχε φέρει ο Διαμαντόπουλος στη Σόλωνος (Music Produktiv) πριν 8 χρόνια περίπου και το τσίμπησε το φιλαράκι μου ή 80.000 δρχ ή 300 ευρω...δε θυμαμαι καν αν ήταν δρχ ή ευρω γιατι ήταν κάπου στην αλλαγη.
Θεσπέσιο Ride είχε γραψει και ενα promo με αυτό στα Action Studios με μπομπίνα παρακαλώ Live ηχογράφηση και εκτός απο το συνολικο αποτέλεσμα που ηταν εκπληκτικό (δεν κανω διαφήμιση στο studio αν και του αξιζει να λεμε την αληθεια) το ride ακουγεται απίστευτα.
Εχω την εντύπωση ότι είναι παρόμοιο κράμα με αυτό που έχουν τα σημερινα 2002