- Πόντοι
- 6
Χμμμμ ναι δε φαίνεται στη φωτογραφία γιατι ο διακόπτης βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το μεταλικό καρφί και είναι κανονικός διακόπτης όχι ποδιού. Δεν νομίζω το κουτι για καραμέλες να άντεχε πολλά πατήματα.Τα jacks μπορούσαν να χωρέσουν εύκολα και στα πλάγια ...αλλά εσύ φαντάζομαι έβαλες στα πλάγια τον διακόπτη.
Τα jacks στα πλάγια δεν είναι και άσχημη ιδέα αν και θα έπρεπε κάπως να αντιμετωπίσω την καμπυλότητα του τοιχόματος χωρις να το χαλάσω.
Μόνο οταν δεν ανοίγει απο το διακόπτη και εχω κακή διάθεση.Με κλωτσιά το ανοίγεις;
Προτείνω κατι απλό (ελπίζω) και χρήσιμο: έναν απλο ενισχυτή για ακουστικά για να εξασκούμαστε τα βράδια όσοι δεν εχουμε τέτοια έξοδο στον ενισχυτή.Ωραία, μάλλον ήρθε ο καιρός να φτιάξουμε και κάτι άλλο...
Εγω πάλι μόλις τελείωσα το Orange Squeezer. Δηλαδή σχεδόν. Μου λείπουν ακόμα μερικές γείώσεις αφου δέν άντεξα και τα παράτησα μετα απο 4-5 ωρες . Πάντως άν τελικά δεν δουλέψει με την πρώτη πολύ αμφιβάλλω αν θα βρω το κουράγιο να ψάξω για το πρόβλημα. ¶ντε βρές τώρα ποιο/ποια απο τα 100 πράματα που μπορεί να έχουν πάει στραβά δημιουργεί πρόβλημα μέσα σ'αυτό το χαμό απο καλώδια...
Εσυ ρε toneless πως φτιάχνεις αυτα τα modular synths και λοιπα θηρία; Έχεις αρκετές θεωρητικές γνώσεις για να κάνεις debug το κύκλωμα αν δε δουλεύει ή απλά φοβερή υπομονή;