Πεταλοκατάσταση by Nestoras

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Καιρό είχα να βγω και να κάνω επίσκεψη απο covid19 αλλά την έκανα αρμένικη και πήγα στον φίλο μου τον Νέστορα να δοκιμάσω πεταλάκια και να ακούσω τον Rivera του με την δεύτερη καμπίνα. Τι να περιγράψω δηλαδή... αφου είναι γνωστός παίκτης και συλλέκτης (με έμφαση στο παίκτης).

Θα ανεβάσω 2-3 φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Ο τύπος δεν αφήνει στον εαυτό του ερωτηματικά τύπου: πως να ακούγεται άραγε εκείνο το overdrive... κι ας έχει άλλα δέκα (τουλάχιστον). Σε αντίθεση με εμένα που παρ' ότι μεγαλύτερος (κι ας μη μου φαίνεται!) ποτέ δεν κράτησα κάτι εις διπλούν. Εκείνος πχ έχει 4 stratocaster, 2 Les Paul μια PRS και μια SG. Διαλεχτες φυσικά όπως αρμόζει σε ένα παίκτη. Players instruments δηλαδή. Εγω θα είχα ή έχω απο μια. 1x Les Paul, 1x 335, 1x Strat, 1x 502 Yamaha, 1x Epiphone jazzbox κλπ.

Τέτοιους φίλους όμως πρέπει να 'χεις (όπως τους σκαφάτους) για να καθαρίζουν και τ' αυτάκια σου πότε - πότε και να παίζεις κι εσυ σαν παιδάκι με τα όμορφα παιχνίδια.

20200610_211140.jpg

Που μπαίνουν στη διαδικασία να σου στήνουν πεταλάκια και σερβίρουν και καφέ. (Νέστορα δεν έχεις καράφλα, βγάλε το χέρι απο εκεί.)

20200610_210029.jpg

Αυτά ήταν όσα δοκίμασα. Το OD-3 μόνο είναι δικό μου που δεν αλλάξω αλλά ένα Barber ένα Sparkle Drive και ένα Zendrive τα ήθελα ευχαρίστως αν και το τελευταίο το είχα και το έδωσα.

20200610_211044.jpg

Και τα παραπάνω είναι standby μιας και στα live παίρνει μια απο τις 2 έτοιμες βαλίτσες.

Μια για humbuckers και μια για Stratocaster.

20200610_212835.jpg

Αλλά είναι ωραία να τα βγάζεις απο τα κουτιά τους μιας στις τόσες.

20200610_211946.jpg

Thank you Nestoras.

Για πες και το μυστικό πως δείχνεις 10 χρόνια μικρότερος;

Το σκαμπο-πουφ ειναι μερος της αλυσιδας για single coil ή για διπλους?
Να κάθεσαι στο σωστό ύψος για ν' ακούς τον ενισχυτή.

Εκανε ζεστη ε;
Έκαιγαν οι λάμπες!

Πω πω ρε Γιάννη, παιχνίδια.

Εσύ δεν πήγες στον Νέστορα, στον Ζαχαριά πήγες.
Εν τω πολλώ το ευ!

Να κάθεσαι στο σωστό ύψος για ν' ακούς τον ενισχυτή.

Ποιο σωστο υψος....

Στην φωτο βλεπω οτι αντι μικροφωνο, εχεις κολλησει το αυτι σου στο μεγαφωνο. Νεα monitoring κολπα, ή προβληματα ακοης λογω ηλικιας?

Ποιο σωστο υψος....

Στην φωτο βλεπω οτι αντι μικροφωνο, εχεις κολλησει το αυτι σου στο μεγαφωνο. Νεα monitoring κολπα, ή προβληματα ακοης λογω ηλικιας?
Μικρόφωνο για ποιο λόγο. Ακούγεται δυνατά ο Rivera. ?

Αυτοί οι κιθαροκαφέδες είναι οι καλύτερες καταστάσεις

Εκείνος πχ έχει 4 stratocaster, 2 Les Paul μια PRS και μια SG.

@Nestoras ''μοιάζουμε'' επικίνδυνα... αλλά μήπως μια από τις στρατ να την έκανες Telecaster? Λέω εγώ τώρα...

Αυτοί οι κιθαροκαφέδες είναι οι καλύτερες καταστάσεις

@Nestoras ''μοιάζουμε'' επικίνδυνα... αλλά μήπως μια από τις στρατ να την έκανες Telecaster? Λέω εγώ τώρα...
Θα κάνω αλλαγή με τον Superfunk. Ν’ αποκτήσει κι αυτός τη καλύτερη κιθάρα, αφού δεν έχει. 

Και μενα οταν ερχοσαντε οι φιλοι μου απλωναμε τα αυτοκινητάκια και παιζαμε. Τα βγαζαμε απο τα κουτάκια ματσμποξ και παιζαμε ραλυ

Εγω τοση ωρα γιατι διαβαζω κιθαροκεφτεδες;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω τοση ωρα γιατι διαβαζω κιθαροκεφτεδες;

Γιατί όταν είχατε πάει εσείς στον Φάνη (Πνοή), είχατε κιθαροπιτάκια στην σακούλα.

50αρης ειναι?

Ο Αφεντικος ειναι 25 ετων και ο Sir θα παει ΓΥΜΝΑΣΙΟ τον ΣεπτέΒριο (τώρα δεν τον αφήνουν να παει γιατι εχει κωρονοΓιο εκει εξω και ειναι ευαισθητος) . 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back