Κοιτα για να σοβαρευτουμε,οπως σου ειπαμε δεν υπαρχουν "ψυχεδελικα" πεταλακια αλλα ψυχεδελικοι κιθαριστες,μπορεις ανετα να ψαξεις στο google & να βρεις τι πεταλια χρησιμοποιουν οι κιθαριστες που σου αρεσουν σε αυτο το "ειδος" (το οποιο ετσι κι αλλοιως δεν μπορει να οριοθετηθει μια και καλυπτει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μουσικη "περιοχη")Georgebob είπε:Γιατί έχετε την τάση να γελοιοποιείτε τα θέματα? Το delay μόλις το άκουσα και μου άρεσε. Ευχαριστώ
δε νομίζω ότι κοροιδεύει κάποιος .. απλά μάλλον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμμένος...Georgebob είπε:Γιατί έχετε την τάση να γελοιοποιείτε τα θέματα? Το delay μόλις το άκουσα και μου άρεσε. Ευχαριστώ
Μηπως κανεις και διαφημιστικα κλιπ για την Roland-boss?pan12 είπε:1.κάποιο καλό BOSS fuzz
2.boss Delay
3.BOSSwah
4.boss Flanger/Chorus
5.BOSSTremolo
Εννοείται ότι κάνω διαφήμιση στη μπος...warwickplayer είπε:Μηπως κανεις και διαφημιστικα κλιπ για την Roland-boss?
Περα απ την πλακα...γιατι Boss? ???
Μάραθον, να σε ρωτήσω. Το έχεις ποτέ δουλέψει με πλήκτρα?marathon είπε:και πάντα θα υπάρχει η λύση του software για πειραματισμούς (τα πάντα όλα)...Eγγυημένη ψυχεδέλεια...και free
http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/guitar-rig-4-player/
Ναι ρε σύ (αλοίμονο με το σαχλόφωνο το σκίζω σε midi mode)...δουλεύει τέλεια, κατέβασέ το....Korgious είπε:Μάραθον, να σε ρωτήσω. Το έχεις ποτέ δουλέψει με πλήκτρα?
Είσαι λίγο προσβλητικός νομίζω ή μου φαίνεται;Georgebob είπε:Γιατί έχετε την τάση να γελοιοποιείτε τα θέματα? Το delay μόλις το άκουσα και μου άρεσε. Ευχαριστώ