- Πόντοι
- 898
Μέχρι και η συνδεσμολογία παίζει ρόλο.
Τι δουλειά έχει το DI μετά την κιθάρα;κιθάρα->di
Τι δουλειά έχει το DI μετά την κιθάρα;
Γενικά, γιατί χρησιμοποιείς DI;
Σύνδεσε κιθάρα > πετάλια > ενισχυτή.
Δηλαδή θέλει να κάνει PRE-SPLIT.Θέλει να παίρνει και καθαρό σήμα παράλληλα με το wet, μάλλον για reamping.
Πολύ σωστά, ας το αλλάξει κάποιος.Ο τιτλος του θεματος σου ειναι λιγο σοκαριστικος και ασχετος με το προβλημα. Αστοχη επιλογη.
Το τροφοδοτικό είναι το Joyo Jp02. Έχω κι ένα 1spot να υπάρχει και το δοκίμασα με εξίσου θορυβώδη αποτελέσματα.Επίσης ποιά είναι τα τροφοδοτικά που χρησιμοποιεί; ποιά η καθαρότητά τους;
Κι εγώ ομολογώ πως δεν το περίμενα...Υ.Γ.
Τρείς σελίδες για ένα τέτοιο θέμα;
Τα τροφοδοτικά με Isolated output τι ακριβώς κάνουν isolate?
Αυτά, που είναι κι ωραία και φθηνά ξέρουμε αν έχουν αποτέλεσμα?
https://www.thomann.de/gr/palmer_purifier_power_conditioner.htm?glp=1&gclid=CjwKCAiAnvj9BRA4EiwAuUMDf5qKLkcDg6LnxDdPXYuCGRGKw7lngr43hdrO19tVGha37bzrUU4aOBoC6OcQAvD_BwE
Τίτλο πως αλλάζω να μην ενοχλεί?
Να βγάζει καθαρό ρεύμα DC (συνεχές) χωρίς DC ripple.Αυτό με την καθαρότητα δεν ξέρω τι σημαίνει.
Σε ένα τροφοδοτικό που βγάζει πολλαπλές εξόδους, όταν είναι isolated υπάρχει απομόνωση στις εξόδους για να μην υπάρχουν κυρίως παρεμβολές από το ένα πετάλι στο άλλο μέσω της τροφοδοσίας τους. Είναι σαν να βάζεις ξεχωριστό τροφοδοτικό για το κάθε πεταλάκι.Τα τροφοδοτικά με Isolated output τι ακριβώς κάνουν isolate?
πετάλι μετά το di ...foul
το di είναι για να κάνει προσαρμογή hi-Z εκεί που δεν προβλέπεται ανάλογη είσοδος.
Το χρησιμοποιείς λάθος.
αυτό το ΕΙΔΕ ο οp?
Γιαν να μην παει 20 σελιδες το θεμα δηλαδη....
Αναλογικόνα σε ρωτήσω
το πετάλι που δοκιμάζεις είναι αναλογικό ή ψηφιακό?