G
Guest
Guest
πραγματικα ανοιξα αυτο το θεμα και με πολλα που εχουν συμβει τελευταια αλλα και με τον μεγαλο φορτο εργασιας που εχω το αφησα αν και με ενδιαφερει πολυ φυσικα.
Επανερχομαι μετα απο μερες.
Η ιδεα που ειχα με τις μπαταριες απορριπτεται-εχετε δικιο. Δεν εχω καποιο πολυτροφοδοτικο. Εχω 7 πεταλακια στην παρουσα φαση που δεν τα βαζω ποτε μαζι αλλα ανα 2 ή 3 . 3 mxr, 1 της EH ,1 Mooer και 2 joyo. Νομιζω ειναι αναλογικα εκτος απο τα joyo(Ultimate Drive & D-seed delay ). Aν κανω λαθος διορθωστε με. Δηλαδη 5 αναλογικα και 2 ψηφιακα,αν ειναι το ultimate drive ψηφιακο, δεν ξερω τη διαφορα-απλα το αν ειναι μου αρκει.
Οποτε τι προτεινετε, να εχω τα 5 αναλογικα σε ενα πολυτροφοδοτικο και τα αλλα 2 ξεχωριστα?
Δεν πρεπει να τα εχω με το ιδιο τροφοδοτικο η λαθος καταλαβα?
Ευχαριστω ολους.
Δεν εχω καποιο πολυτροφοδοτικο και απλα υπεθεσα οτι ισως υπαρξει θορυβος
Επανερχομαι μετα απο μερες.
Η ιδεα που ειχα με τις μπαταριες απορριπτεται-εχετε δικιο. Δεν εχω καποιο πολυτροφοδοτικο. Εχω 7 πεταλακια στην παρουσα φαση που δεν τα βαζω ποτε μαζι αλλα ανα 2 ή 3 . 3 mxr, 1 της EH ,1 Mooer και 2 joyo. Νομιζω ειναι αναλογικα εκτος απο τα joyo(Ultimate Drive & D-seed delay ). Aν κανω λαθος διορθωστε με. Δηλαδη 5 αναλογικα και 2 ψηφιακα,αν ειναι το ultimate drive ψηφιακο, δεν ξερω τη διαφορα-απλα το αν ειναι μου αρκει.
Οποτε τι προτεινετε, να εχω τα 5 αναλογικα σε ενα πολυτροφοδοτικο και τα αλλα 2 ξεχωριστα?
Δεν πρεπει να τα εχω με το ιδιο τροφοδοτικο η λαθος καταλαβα?
Μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ και να μου πεις ποσα μπορω να φορτιζω με αυτο?Tamtam είπε:Αν έχεις 7-8 πετάλια, πάρε ένα 1spot με 25 ευρώ και καθάρισες. Αν έχεις περισσότερα, ή αν είναι ενεργοβόρα πετάλια (ψηφιακά κυρίως) , πάρε δύο!
Ευχαριστω ολους.
Δεν εχω καποιο πολυτροφοδοτικο και απλα υπεθεσα οτι ισως υπαρξει θορυβος