- Πόντοι
- 1
Εχω ενισχυτή χωρίς εφέ και θέλω να πάρω ένα πετάλι αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να πάρω μία πεταλιέρα.Αν μπορείτε πείτε μου τη γνώμη σας.
α. Τι setup έχεις (ενισχυτή/κιθάρα).β. Τι μουσική παίζεις, τι εφέ νομίζεις ότι χρειάζεσαι.
γ. Πόσα λεφτά θα μπορούσες να διαθέσεις για όλα.
+1000The Genius Loci είπε:...και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος βαριέται να συζητάει τα ίδια κάθε εβδομάδα.
Για αρχή ρίξε μια ματιά σ'αυτή τη συζήτηση:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=170921.0
Και ό,τι απορίες έχεις τα ξαναλέμε.![]()
πρώτον: έχεις αποφασίσει τι θες?? σε βλέπω λίγο φλου..η ερώτηση αυτή δν έχει νόημα..κανένα..βεβαίως και αξίζει να πάρεις ένα πετάλι..αν θες μόνο dist/od πας και παίρνεις ένα με καλά(πολλά) λεφτά και κάνεις την δουλειά σου..αν θες όμως με αυτό το budget και άλλα πράγματα, ή παίρνεις 2-3 πεταλάκια τύπου boss(50e το ένα στα μετχ.) για πειραματισμό ή μια πεταλιέρα..αλλά δεν είναι θέμα τι αξίζει..είναι θέμα τι χρειάζεσαι, τι θες να παίξεις και πόσο βαθιά είναι η τσέπη σου..το τελευταίο όχι ότι θα σου εξασφαλίσει φοβερό ήχο, απλά ίσως να σ κάνει την ζωή πιο εύκολη..Lenny Jones είπε:Ευχαριστω πολυ αλλα εχω ακομα μια απορια αξιζει να παρω ενα πεταλιη θα ηταν καλυτερο να παρω κατευθειαν μια πεταλιερα με πολλα εφφε?
+2009++kpeyos είπε:Καλωσήρθες!
Μερικές ερωτήσεις...
α. Τι setup έχεις (ενισχυτή/κιθάρα).
β. Τι μουσική παίζεις, τι εφέ νομίζεις ότι χρειάζεσαι.
γ. Πόσα λεφτά θα μπορούσες να διαθέσεις για όλα.