Καταρχήν, για κανέναν λόγο δεν θα συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση. Εαν έχετε σκοπό να ποστάρετε εφεξής απλώς για να επαναλάβετε αυτό που είπατε προηγουμένως, παρακαλώ σκεφτείτε το διπλά. Προηγουμένως, έκανα μια μίνι παρέμβαση ως προς ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται, και είναι καλό να σταματήσει: Εαν ένα thread δεν μας αφορά, δεν έχει κανένα, μα κανένα νόημα να σπαταλάμε τον χρόνο μας για να απαντήσουμε. Εαν το κάνουμε, απλώς δημιουργούμε ανούσια ένταση, και λερώνουμε τον χώρο που μας φιλοξενεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Έχει τοποθετηθεί παλιότερα και άλλος
mod επ' αυτού, οπότε απλώς παραθέτω το
link, για να το διαβάσετε και μόνοι σας.
Επίσης, κάτι που ξέφυγε προηγουμένως:
fusionakis είπε:
Επίσης Paranoid_Android, εκτός από όσα σωστά έχουν ήδη πει οι προλαλήσαντες, έστω ότι μπω στη διαδικασία και απαντήσω σε μία μία τις ερωτήσεις σου... πού το ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι κανένας σκατάς πάνω στο όργανο (που απλά τυχαίνει να έχει μια κάποια εμπειρία από εξοπλισμό, άρα και άποψη επί σχετικών θεμάτων), οπότε οι συμβουλές μου όχι μόνο δεν θα σου κάνουν καλό, αλλά μάλλον θα χειροτερέψουν τα πράγματα; Αυτό πάει γενικά σε πολλά παιδιά που ζητούν συνεχώς συμβουλές χωρίς να ξέρουν ποιοι τους τις δίνουν από ένα σημείο και μετά. Απλά μια παρατήρηση.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς?) σε ένα forum μουσικής τεχνολογίας, όπου γράφουμε κατά κύριο λόγο ανώνυμα, είναι αδύνατον να γνωρίζεις πως παίζει ο άλλος, εαν είναι καλός, ή σκατάς, και από που απέκτησε την άποψή του για τον μουσικό εξοπλισμό. Ειδάλλως δεν θα είχε κανένα νόημα να μιλάν για κιθάρες και να ποστάρουμε κείμενα με reviews, παρά μόνο αυτοί που έχουν post-άρει clips, και είναι αντικειμενικά μετρήσιμη η τεχνική τους αρτιότητα.Προσωπικά (όχι ότι ρωτήσατε ;D), τοποθετήθηκα στο thread γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον να ακούσω σε τί ρύθμιση παίζει κάποιος (σε Live, στο σπίτι, στο studio) με τον εξοπλισμό του, καθώς θεωρώ ότι, στην περίπτωση που έχω κάτι ανάλογο σε εξοπλισμό
α. θα καταλάβω τι ήχο (οκ,
περίπου) βγάζει ο άλλος και θα τον γνωρίσω καλύτερα, από άποψη κιθαριστικού γούστου
β. θα δοκιμάσω αντίστοιχες ρυθμίσεις στον δικό μου εξοπλισμό - ποιος ξέρει? μπορεί και να μου αρέσει και να μάθω κάτι καινούργιο.
Ακόμη περιμένω την τοποθέτηση του κιθαριστή με την μεγάλη αλογοουρά, ελπίζοντας ότι θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά του

. Κάντε το κι εσείς, αν θέλετε!