Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας αγαπητέ...notlrac είπε:Είναι κλασικό θέμα όπου ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να διαβάσει του άλλου τα λεγόμενα και μπαίνει απλά για να γράψει τις ρυθμίσεις του τα πεταλάκια του κτλ κτλ.
Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας αγαπητέ...notlrac είπε:Είναι κλασικό θέμα όπου ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να διαβάσει του άλλου τα λεγόμενα και μπαίνει απλά για να γράψει τις ρυθμίσεις του τα πεταλάκια του κτλ κτλ.
Άντε καλά...δυσκοιλιότητα ;Dbloody_sunday είπε:Εκεί που δεν πρέπει να καταφεύγει κάποιος είναι σε καταχρηστικούς, άστοχους και ακατάλληλους χαρακτηρισμούς, πχ. περί μιζέριας (?!??!).
Αυτό θα ήταν, πραγματικά, ενδιαφέρον!bloody_sunday είπε:Aυτό που θα μου άρεσε κι εμένα να κάνω - και προσωπικά βλέπω μια χρησιμότητα - είναι να εξηγήσω το σκεπτικό μου στη δημιουργία ενός ήχου που επιθυμώ, με το εκάστοτε πετάλι στο ρόλο που αυτό παίζει μόνο του αλλά και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα
Εις υγείαν!! ;D ;DΌταν βρω λίγο χρόνο να αφιερώσω σε αυτό, θα πιω έναν ωραίο διπλό ελληνικό... και θα επανέλθω.
Προτείνω να μπει ο τίτλος...Paranoid_Android είπε:λοιπον παιδια, χαιρομαι που γραψατε αρκετοι... εστω και αν υπαρχουν διαφωνιες... που δεν θα επρεπε γιατι αυτο το thread,ειναι οπως ειπε ο φιλος, ετσι στην πλακα να λεμε τι πεταλια εχουμε, να σχολιαζουμε ενα αλλο πεταλακι, να λεμε πως συμπεριφερεται το πεταλακι αναλογως τις κιθαρες μας κτλπ... λογικο ειναι καποιοι να πιστευουν πως ειναι ματαιο... απλως εμενα μ αρεσουν τετοιου ειδους θεματα σε φορουμ... και γι αυτο το εφτιαξα... α, και ναι, ισως εχει δικιο ο φιλος που ειπε πως ισως να επρεπε να αλλαξω τον τιτλο... π.χ εχω εγω το carbon copy? και ο αλλος ο φιλος επισης ενα, θα μπορουσα καλιστα ανα νεφερα τισ ρυθμισεις μ, εστω και αν ειναι πραξενες, να ανακαλυπτε και αυτος κατι ωραιο, η το αντιθετο... οπως επισης υπαρχουν πολλοι αποροι(βαζω και εμενα μεσα) που μεσω τετοιων συζητησεων... διαφωνιων και προτασεων μπορει να μαθουν πραγματα και να πληροφοριθουν... αλλωστε, οτι εξοπλισμο και ν εχει καποιος, το γουστο ειναι παντα υποκειμενικο θεμα, οποτε ειναι ωραιο να βλεπεις το καθε τι και απο την σκοπια του αλλου...
Ευγαλε η φεδερ μπλεντερ??Horse, EBS TremoLo, Eden Analog Synchronicity Chorus, EMMA TransMORGrifier , Empress Superdelay, Eventide Mod Factor, Fender Blender, Plush FX Cream, Fulltone Fulldrive 2 MOSFET, Goodrich 120 Volume Pedal, Guyatone MC-3 Micro Chorus, HAO Rumble MOD, MI Audio Co
Paranoid_Android είπε:...γιατι αυτο το thread,ειναι οπως ειπε ο φιλος, ετσι στην πλακα να λεμε τι πεταλια εχουμε...
Με άλλα λόγια περιγράφει ακριβώς τα πράγματα που συζητιούνται επι καθημερινής βάσης στο section "guitars,bass and amps" απο ανθρώπους που ανοίγουν συγκεκριμένα threads, ρωτώντας συγκεκριμένες ερωτήσεις για συγκεκριμένα πράγματα (ενισχυτές ,κιθάρες, πετάλια...) και προσδοκούν συγκεκριμένες απαντήσεις ή προτάσεις τις οποίες και παίρνουν απο όσους τυχαίνει να έχουν προσωπική εμπειρία επί του εκάστοτε θέματος.Paranoid_Android είπε:για να γινεται συζητηση κυριως... και να λεμε διαφορα για πεταλακια γνωμες κτλπ... δλδ ποια η γνωμη του καθενος γι αυτον τον ενισχυτη, για αυτο το πεταλακι και για να λεει ο καθενας τι εχει στην πεταλιερα του... σε αυτο που ειπες εχεις δικιο... για τις ρυθμισεις στα πεταλακια, απλως, π.χ εχει ενας ενα ρεβερμπ η ενα ντιλευ, και δεν βρισκει ακρη ας πουμε μαζι του, η μπορει να θελει να αγορασει κατι και να μην ειναι σιγουρος γι αυτο, μπορει να πληροφορηθει... επισης θα ηταν ωραιο να ελεγε και ο καθενας τι στυλ μουσικης παιζει, τι εξοπλισμο εχει γι αυτην κτλπ. οπως το πες και εσυ...συζητηση να γινεται... χεχε... (βασικα παντα μου αρεσαν ξενα φορουμς τετοιου στυλ, και εψαχνα... εψαχνα στο noiz, δεν βρηκα, και λεω, ας κανω εγω την αρχη...
)
Μόνος σου απαντάς για την χρηστικότητα ενός τέτοιου θέματος...Αν το θέμα είχε όντως ψωμί θα μας είχε πάρει ο μοντερειτορ και θα μας είχε πάει στην παιδική χαρά εμάς τα παλιόπαιδα!!G.K. the Greek είπε:Ειλικρινά ρε παιδιά δεν κατανοώ το λόγο αυτοί που δε βλέπουν κάποιο λογο χρησιμότητας στο thread να αρχίζουν συνεχόμενα αρνητικά post με ειρωνίες, χαβαλε, αντιρρήσεις κτλ κτλ...
Απο τη στιγμή που το thread δεν προσβάλλει κανέναν, δεν προκαλεί και δεν αντιβαίνει με κάποιον απο τους κανόνες του φόρουμ αφήστε το τουλάχιστον να κυλήσει ομαλά και να συζητηθεί από όποιους ειναι πρόθυμοι να το κάνουν. Αν είναι ένας, δύο, ή χίλιοι ουδεμία σημασία έχει.
Είναι δηλαδή ωραία η εικόνα το θέμα να έχει 30-35 απαντήσεις και οι 28-29 να τονίζουν την αχρηστία του..? Πιστεύετε οτι οδηγεί πουθενά?
Στην τελική αφού δε βρίσκετε ουσία στο παρόν thread γιατί σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και ποστάρετε χωρίς ουσιαστικό λόγο..? :-\
Longshadow, πες μας επιτέλους τα μυστικά του ήχου σου (συμφωνώ ότι με το αρχικό ερώτημα δεν βγαίνει άκρη, αλλά μπορούμε να το πάμε και κάπου που να βγαίνειndnikola είπε:Άσχετα με τον σκοπό του thread, νομίζω έχει πλάκα να γράψουμε τις ρυθμίσεις από τα πετάλια μας όταν παίζουμε!
δεν θεωρώ ότι είναι πλέον δόκιμο να διαχωρίζουμε οι mods κάθε λίγο και λιγάκι ποιές απαντήσεις έχουν νόημα και ποιές θα πάνε στην ΠΧ - αφενός είστε μεγάλα παιδιά, και αφετέρου καταντά σπαζοκεφαλιά όταν τα μισά posts είναι on topic και τα άλλα μισά off. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το ένα thread που έχει ψωμί θα αποκτήσει από μόνο του σχετικές απαντήσεις, ενώ ένα άψωμο θα πεθάνει μόνο του σε μια γωνία, αναπάντητο. Θαρρώ πως βοηθά περισσότερο η ενεργός στάση με την έννοια του ανοίγματος νέων threads με ενδιαφέροντα ερωτήματα, από το να κράζουμε τα threads με ανούσια (κατά τη γνώμη μας) αρχικά ερωτήματα.Μόνος σου απαντάς για την χρηστικότητα ενός τέτοιου θέματος...Αν το θέμα είχε όντως ψωμί θα μας είχε πάρει ο μοντερειτορ και θα μας είχε πάει στην παιδική χαρά εμάς τα παλιόπαιδα!!
Εγω φιλε ειμαι μαζι σου.G.K. είπε:Ειλικρινά ρε παιδιά δεν κατανοώ το λόγο αυτοί που δε βλέπουν κάποιο λογο χρησιμότητας στο thread να αρχίζουν συνεχόμενα αρνητικά post με ειρωνίες, χαβαλε, αντιρρήσεις κτλ κτλ...
Απο τη στιγμή που το thread δεν προσβάλλει κανέναν, δεν προκαλεί και δεν αντιβαίνει με κάποιον απο τους κανόνες του φόρουμ αφήστε το τουλάχιστον να κυλήσει ομαλά και να συζητηθεί από όποιους ειναι πρόθυμοι να το κάνουν. Αν είναι ένας, δύο, ή χίλιοι ουδεμία σημασία έχει.
Είναι δηλαδή ωραία η εικόνα το θέμα να έχει 30-35 απαντήσεις και οι 28-29 να τονίζουν την αχρηστία του..? Πιστεύετε οτι οδηγεί πουθενά?
Στην τελική αφού δε βρίσκετε ουσία στο παρόν thread γιατί σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και ποστάρετε χωρίς ουσιαστικό λόγο..? :-\
Α μπράβο. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Έχοντας γίνει τόσος ντόρος με το θέμα, έχουμε φτάσει 4-5 σελίδες. Για ένα θέμα που συμφωνώ πως είναι λίγο αόριστο.ndnikola είπε:Αλλά η αλήθεια είναι ότι το ένα thread που έχει ψωμί θα αποκτήσει από μόνο του σχετικές απαντήσεις, ενώ ένα άψωμο θα πεθάνει μόνο του σε μια γωνία, αναπάντητο.