Και επίσης' date=' τα μπερινγκερ δεν ειναι φτηνα μόνο λογω της φτηνης κατασκευής αλλα κυρίως γιατι δεν χρειάστηκε να βάλουν φράγκο κατα την διάρκεια της έρευνας (r & d) γιατί ολος ο σχεδιασμός προήλθε απο reverse engineering πάνω στα πετάλια της boss.[/quote']
Για αυτό δεν μπορείς να είσαι καθόλου σίγουρος. Το ότι κάτι μοιάζει εξωτερικά δεν σημαίνει ότι μοιάζει ή έχει λόγο να μοιάζει και εσωτερικά. Αυτο που εκμεταλεύεται η Behringer είναι το ότι τα προιόντα της μοιάζουν "εξωτερικά" με κάποια άλλα, που δεν είναι μονο Boss αλλα ένα πλήθος άλλων εταιρειών.
Αλλωστε δεν νομίζω ότι κάνουν και έρευνα σε διαστημική τεχνολογία, ενα πεταλάκι είναι ...
προφανώς δεν ειμαι τελείως σίγουρος, απλά τότε που τα βγάλανε ειχε βουηξει ο τόπος με φήμες και ίντριγκες σε διάφορα σάιτ, και είχα διαβάσει πολύ πράμα τότε.
σε προιόντα τεχνολογίας πάντα πληρώνεις το r &d, δεν γίνεται αλλιώς. η μπέρινγκερ προφανώς έχει γλιτώσει πολλά λεφτά σε αυτόν τον τομέα και για αυτό είναι πιο φτηνά τα πετάλια.
αλλά και πάλι, δεν είμαι απόλυτος.
τρελό σερφινγκ έχει πέσει εδώ, που πάντα μιλάνε ωραίοι τύποι και διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα
http://musicthing.blogspot.com