Ναι... ΟΚ, και μπράβο του.santso 4 είπε:Παντως ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.... ;D ;D
Σωστά, να φτιάξουμε μια ενότητα βίντεο με θέμα "Κορυφαίες Αθλητικές Επιδόσεις". :προς MODS - το πατε στα video καλυτερα πληζ?
Τον τελευταίο καιρό διακρίνω ένα ψιλομπέρδεμα μεταξύ του "μουσικός" και "ακροβάτης". :-XThe Genius Loci είπε:Σωστά, να φτιάξουμε μια ενότητα βίντεο με θέμα "Κορυφαίες Αθλητικές Επιδόσεις". :![]()
![]()
Καλά, δεν θα σκίσουμε και το βρακί μας ;Dsantso 4 είπε:Καλα ρε παιδια,τι βαρατε? σορυ αλλα εμενα ο μπασιστας στο κατω κατω μ΄αρεσε περισσοτερο. γουστα....
Χμμμ,αλλα κι αν πουμε οτι "οκ,παιζει 1000 νοτες το λεπτο, so what" γιατι τον αλλον τον κιθαριστα τον βγαλατε παιχταρα αφου στην τελικη ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ? να σου πω την αληθεια τον ακουσα προχθες και σκυλοβαρεθηκα...αν και μου εδωσε αφορμη να βαλω κι εγω αυτον![]()
Τον τελευταίο καιρό διακρίνω ένα ψιλομπέρδεμα μεταξύ του "μουσικός" και "ακροβάτης". :-X
Πως δεν κάνει. Μπορεί να παίξει ότι στα κομμάτια γουστάρει.santso 4 είπε:Γιατι? ενας μουσικος δεν κανει να παιξει ενα γνωστο χιλιοπαιγμενο σε ολα τα οργανα δεξιοτεχνικο κομματι?
Κοίτα, τον συγκεκριμένο τύπο δεν τον ξέρω και έτσι δεν ξέρω και τι άλλο έχει κάνει. Μπορεί κάλλιστα να είναι ΚΑΙ εξαιρετικός μουσικός. Όμως, από το βίντεο αυτό δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει κάτι τέτοιο.santso 4 είπε:Γιατι? ενας μουσικος δεν κανει να παιξει ενα γνωστο χιλιοπαιγμενο σε ολα τα οργανα δεξιοτεχνικο κομματι? Αυτοματως γι αυτο το λογο γινεται "ακροβατης"?
μαλλον εννοεις αυτοσχεδιαζει.... γιατι αλλιως τι εννοεις? το flight of the bumblebee ΔΕΝ ειναι μουσικη?theoctapus είπε:Σε αντίθεση ο Tosin, μπορεί να μην σου αρέσει τι παίζει, όμως παίζει ΚΑΤΙ που λέγεται ΜΟΥΣΙΚΗ και απλά τυχαίνει να το παίζει και πολύ καλά.
Αν δείς και άλλα βίντεο του Tosin θα καταλάβεις τι εννοώ με τον όρο Μουσική (ανεξάρτητα αν σου αρέσει ή όχι).santso 4 είπε:μαλλον εννοεις αυτοσχεδιαζει.... γιατι αλλιως τι εννοεις? το flight of the bumblebee ΔΕΝ ειναι μουσικη?
;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Κάνει λάθη....
Αν βρω το χρόνο το βραδάκι μετά το live μπορεί να κάτσω να ανεβάσω το σωστό.
Επειδή όμως δεν έχω εφτάχορδο θα το ανεβάσω παιγμένο για μονόχορδο για όλα τα παιδιά εκεί έξω που θέλουν και να μάθουν αλλά και έχουν χαμηλό budget.
Φίλος, αν ήσουν φτασμένος μπασίστας, θα ήξερες ότι το κούρδισμα, αντίθετα με το intonation, δεν παίζει ρόλο στο μονόχορδο.fusiongtr είπε:;D ;D ;D ;D
Το μονόχορδο θα είναι κουρδισμένο?![]()
+1audiokostas είπε:Κάνει λάθη....
...
Ο τυπος απλα παιζει το κομματι....το οτι εσυ η καποιος αλλος το εκλαμβανεις ως ..κοιταξτε με ειμαι θεος παιζω γρηγορα...αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα...οπως επισης ειναι τελειως υποκειμενικο θεμα ειναι αν αυτο που παιζει ο abasi ειναι...μουσικη...περισσοτερο απο αυτο που συνεθεσε ο κορσακοφ.theoctapus είπε:Τον τελευταίο καιρό διακρίνω ένα ψιλομπέρδεμα μεταξύ του "μουσικός" και "ακροβάτης". :-X
Συγνώμη πρός τον santso 4, αλλά αυτά τα βιντεάκια "κοιτάχτε-με-παίζω-1000-νότες-το-δευτερόλεπτο-τι-θεός-που-είμαι" δεν έχουν κανένα νόημα.