- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σε ολους!ψαχνοντας το site βρηκα αρκετες λυσεις που προτεινονται για ηχομωνωση ηχοαπορροφηση κ.τ.λ.Το προβλημα μου μου ομως εχει ως εξης..εχω ενα δωματιο περιπου 20 τετραγωνικα στενομακρο.στον τοιχο που εχω το pc και το κρεβατι μου ακριβως διπλα ειναι το δωματιο των γονιων μου.οι υπολοιποι τοιχοι δν εχουν επαφη με το σπιτι συνορευουν με τον κηπο.το προβλημα ειναι οτι το βραδυ που εχει ελαχιστη φασαρια δν μπορω ουτε μιλησω ακουγεται και η παραμικρη λεξη στο δωματιο των γονιων μου.το μονο που θελω ειναι να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να ηχομονωσω τον τοιχο για να μπορω να βαλω μια ταινια, να μπορω να εχω μια κανονικη ομιλια με καποιον φιλο που θα ερθει χωρις να ενοχλω διπλα.μου προτειναν ρικοφον σε καποιο καταστημα και μου ειπαν οτι θα το βαλω και θα γκαριζω χωρις ν ακουγομαι διπλα.το θεμα ειναι οτι δν θελω ουτε να γκαριζω ουτε να παιζω μουσικη στην τσιτα.απλα να μπορω να καθομαι να βλεπω μια ταινια σαν ανθρωπος χωρις ακουστικα και να μιλαω ελευθερα χωρις να ψιθυριζω,υπαρχει καποια λυση?ευχαριστω!