- Πόντοι
- 398
Αθήνα - Αμαλιάδα, 15 Αυγούστου 2004 σε 1 ώρα και 50 λεπτά.
Πιάνει;.. για το παρόν θέμα; Ή σε λάθος φόρουμ είμαι;
Άρχων.Costas Siachamis είπε:Αθήνα - Αμαλιάδα, 15 Αυγούστου 2004 σε 1 ώρα και 50 λεπτά.
;DCostas Siachamis είπε:Αθήνα - Αμαλιάδα, 15 Αυγούστου 2004 σε 1 ώρα και 50 λεπτά.
πωπωπω!!!!!!audiokostas είπε:;D
Θυμάμαι μια αντίστοιχη χρονομέτρηση Αθήνα-Ερμιόνη (τίγκα στροφές) πριν χρόνια με το Zephyr 750. H ταυτότητα έχει ακόμα τα σημάδια από τα δόντια μου......
Χαζομάρα και δεν αξίζει τον κόπο.............λέω πάντα όταν φτάνω με 180 σφυγμούς. ;D
Όχι, νομίζω πως είναι αυτά: http://www.fiatforum.com/panda/http://www.studentsoftheworld.info/forums/forum.php?Table=animal&Sujet=99chris gti είπε:είσαι στο σωστό forum για τα πάντα
;DCostas Siachamis είπε:Martini Lancia Delta HF λευκή με κάθισμα οδηγού,ρολ μπαρ και ταμπλώ.
Ηχοσύστημα της φόρεσα μετά.
Καθίσματα επιπλέον όχι.
Το μεγαλύτερο κατόρθωμα ήταν μετά από 3 μήνες.
Ωραιότατες φωτογραφίες από την τροχαία Αχαΐας !
Επίδαυρος κάτω από το ποτάμι, Μπράλος πάνω. Ψητά α πρε, πάνω κάτω.Costas Siachamis είπε:Κυριακές 5 τα ξημερώματα ανεβαίναμε την Πάρνηθα.Δυστυχώς σκάγανε μύτη οι χασούρες του καζίνο...αλλά...τα προβολικά τους έφερναν στο σωστό δρόμο.
Ριτσώνα....και μετά Χαλκίδα για καλαμαροχτάποδα!
Πωπωπω μ@ρη μου@$άρα κα#$5άρα σκ^&ίσιμο που θέλεις....Costas Siachamis είπε:Είναι εμφανισμένες στο πατρικό μου σπίτι.
Να σκανάρω...και να ανεβάσω όταν μπορέσω.
Για την ώρα φάτε μάτια ψάρια...
από το διαδικτυο.
Είναι η ίδια ακριβώς χωρίς το λεκτικό στο κάτω μέρος της πόρτας.
Απροκρυπτογράφο χρειαζόμαστε! :-*chris gti είπε:Πωπωπω μ@ρη μου@$άρα κα#$5άρα σκ^&ίσιμο που θέλεις
Costas Siachamis είπε:Είναι εμφανισμένες στο πατρικό μου σπίτι.
Να σκανάρω...και να ανεβάσω όταν μπορέσω.
Για την ώρα φάτε μάτια ψάρια...
από το διαδικτυο.
Είναι η ίδια ακριβώς χωρίς το λεκτικό στο κάτω μέρος της πόρτας.
Όπως τραγουδάει και ο Ian Hunter "Old records never die" ;DCostas Siachamis είπε:Για την ώρα φάτε μάτια ψάρια...
από το διαδικτυο.
χα...χα.....χα.....χα.......χα....audiokostas είπε:.... σα να παίζω πλεηστεσιο....... ;D
Το σκίσαμε το θέμα.......
....να μην κλείσεις. Το όχημα πλέον βρίσκεται εκτός Ελλάδος.chris gti είπε:Να κλείσω Τρίπολη??? Πότε μπορείτε και γοστάρετε???