RogerWaters15 είπε:
Με τα 3 τελευταία να έχουν γίνει εφιάλτης χιλιάδων μελών του Forum. ;D ;D ;D ;D
Ήθελα να κάνω edit το post αλλά δεν με αφήνει.
Ας γράψω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα που θίχτηκε για να μην αποτελεί το post μου το απόλυτο spam ;D.
Ο συμπαθέστατος σε εμένα Jack White ,ο οποίος από ότι κατάλαβα είναι και ιδιαίτερα αξιόλογο άτομο αφού βραβεύθηκε όπως αναφέρθηκε, δεν νομίζω πως έθιξε το θέμα της αυθεντικότητας της μουσικής των καλλιτεχνών που αναφέρθηκαν αλλά την αυθεντικότητα των χαρακτήρων τους σε σχέση με αυτή.
Δηλαδή(νομίζω αναφέρθηκε και κάποιος άλλος σε αυτό σε προηγούμενο post ) το κατα πόσο ο τρόπος ζωής τους και οι πράξεις τους είναι ανάλογες της μουσικής που γράφουν και του τύπου μουσικής και τρόπου ζωής που αντιπροσωπεύουν.
Η Britney Spears γράφει(μάλλον τραγουδάει) χαζοχαρούμενα τραγούδια ,ή έστω easy listening αλλά ποτέ δεν υποστήριξε πως είναι κάτι άλλο, δεν νομίζω να δήλωσε πως είναι μουσικάρα ή προβληματισμένη σε σχέση με κοινωνικοπολιτικά προβλήματα ή τελος πάντων κάτι παραπάνω από αυτό που είναι.
Ο Dylan από την άλλη,δεν ξέρω τι δηλώνει γενικότερα, αλλά υποτίθεται πως είναι και πολυ αξιόλογος συνθέτης(σε αυτό δεν νομίζω πως διαφωνεί κάποιος) αλλά και προβληματισμένος σαν άτομο . Ο White λοιπόν ήθελε να δείξει στο κοινό πως κρίνοντας μόνο από άποψη αυθεντικότητας του παραπάνω ίσως η Britney Spears είναι περισσότερο αυθεντική από τον Dylan(του οποίου τα τραγούδια λατεύω αλλά τον θεωρώ και πουλημένο και μεγάλο μ@μ@κ@) ,γιατί αντιπροσωπεύει πραγματικά αυτό το οποίο κάνει.
Ο White δεν νομίζω πως είχε κάτι προσωπικό με τον Dylan.Απλά με σκοπό να προβληματίσει το ακροατήριο του χρησιμοποίησε δύο
ακραία παραδείγματα.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυθεντικός καλλιτέχνης είναι αυτός που πραγματικά αντιπροσωπεύει την μουσική την οποία γράφει.Δεν θεωρώ αυθεντικό λοιπόν, κάποιον που γράφει για παράδειγμα "επαναστατικά" ή έστω με πολιτικοποιημένο στίχο τραγούδια ενώ στην πραγματικότητα είναι πλήρως συμβιβασμένος και πάει και τραγουδάει για τα γενέθλια του Clinton
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
.
(κατάληξα να αναφέρομαι σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες αλλά νομίζω καταλάβατε γενικά τι εννοώ ;D)