pkole είπε:
Εγώ μάλλον θα σε στεναχωρήσω :-[.
Πολλές νότες λάθος (και έβαλες κάποιες που δεν υπάρχουν και δεν έπαιξες κάποιες που υπάρχουν) και αρκετές "πράσινες".
Επίσης το ότι προσπάθησες να το παίξεις λίγο πιο γρήγορα σίγουρα δεν σε κολάκεψε. Κανονικά λόγω μονών και πιο χαλαρών χορδών της κιθάρας (πολύ μεγαλύτερη ευκολία από τις διπλές και σφιχτές σε κούρδισμα χορδές του μπουζουκιού) αλλά και λόγω το ότι το έπαιξες από άλλο τόνο (στο μπουζούκι από τον "κανονικό" τόνο, το σόλο παίζετε στις πιο ψηλές νότες του οργάνου) θα έπρεπε να το παίξεις όχι +5 αλλά +50 ;D.
Ξεκίνα να το μελετάς σε πιο αργές ταχύτητες, βρες μια παρτιτούρα με την αυθεντική εκτέλεση και αν έχεις χρόνο φτιάξε και μια συνοδία της προκοπής.
Έχεις δυνατότητες.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω είναι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και όχι προσπάθεια μείωσης της αξίας σου.
Φιλικά.
Παναγιώτης.
Ευχαριστώ για τα εποικοδομητικά σχόλια, θα προσπαθήσω να λάβω κάποια υπ όψιν.
Καποιες σκεψεις μου :
Ναι φυσικά και έβαλα δικές μου νότες μιας και πολλά σημεία τεμπέλιασα να τα μάθω ακριβώς (big deal), δεν ξέρω ποιος είναι ο "κανονικός" τόνος στο μπουζούκι, τι πάει να πει "κανονικός" εκεί με βόλεψε εκεί το έπαιξα, γιατί αυτό είναι θέμα?
To αυθεντικό κομμάτι είναι στα 100bpm, όπου κι αν το παίζει το μπουζούκι(δεν είναι διαγωνισμός, αν και θα βρεις άτομα, μεταξύ αυτών και μένα που θα σου πούνε πως ένα καλό μπουζούκι είναι πολύ πιο εύκολο στο picking από μια κιθάρα, πόσο μάλλον με παραμόρφωση που μεγεθύνει την παραμικρή ατέλεια x100!)
το κομμάτι είναι 100bpm, το σόλο στο τέλος είναι 32α που σημαίνει 200(αν μετρήσεις 16α) στο original, και 105@32th /210@16th στην δική μου περίπτωση.
Αυτό το σόλο στο τέλος άλλωστε είναι και το μόνο γρήγορο σημείο του κομματιού, και δε νομίζω πως πάσχει από τεχνική. φυσικά και υπάρχουν κάνα 2 νότες οff, και σίγουρα αν καθόμουν να το μελετήσω και για 2η μέρα το κομμάτι ίσως να μην έκανα τα λάθη, αλλά πίστεψε με αυτό δεν θα σήμαινε ότι θα είχα καλύτερη τεχνική, λάθη πάντα θα κάνω! (έτσι για να μην μας ματιαξουν)
Δεν με στεναχώρησες αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον υπολογιστή μου που έχει χάσει την αυτοεκτιμιση του και συνεχώς μου λέει "είδες τι μου είπε? Ούτε ένα midi δεν μπορώ να παίξω της προκοπής!"
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω είναι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και όχι προσπάθεια μείωσης της κριτικής σου.
Φιλικά.
Στελιος.