Πέρασμα καινούργιων τάστων; - Θεσσαλονίκη

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Καλημέρα παίδες

Ξέρετε κανέναν που να μπορεί να περάσει τάστα σε Fender maple ταστιέρα στη Θεσσαλονίκη;

Παρακαλώ απαντήστε μόνο αν έχετε προσωπική εμπειρία (όχι απαραίτητα δική σας κιθάρα αλλά να έχετε δει και παίξει τα καινούργια τάστα) και ξέρετε ότι ο προτεινόμενος κάνει καλή δουλειά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το παλικαρι που κανει setup στο καταστημα Zαχος ειναι πάρα πολύ καλος και οικονομικός.. Στο συνιστώ ανεπιφυλακτα.

Συμφωνώ περι Ζάχου.

Επίσης υπάρχει και ο Τσέλιος.Δεν έχω αλλάξει τάστα,αλλά κρίνωντας από άλλες δουλειες και απο ότι έχω ακούσει κάνει καλή δουλεια.Άλλά γδέρνει λίγο.

Πάνε και στους δυο,πάρε τιμές,δες δουλεια και μετά its your call

Eπίσης υπάρχει ο Παναγιώτης Λαμπης ,οργανοποιος για του οποιου τη δουλεια έχω ακούσει πολλά καλά λογία και έχει και γνωστους πελάτες.Επαναλαμβάνω ειναι luthier,οπότε το να αλλάξει τάστα δε θα είναι no big deal

Φυλλης Wire ' n' Wood .Δεν ξερω  για αλλαγη ταστων στον συγκεκριμμενο , αλλα γενικα ειναι καλος τεχνικος.Ψιλογδερνει ομως  κι αυτος.

odis13 είπε:
Eπίσης υπάρχει ο Παναγιώτης Λαμπης ,οργανοποιος για του οποιου τη δουλεια έχω ακούσει πολλά καλά λογία και έχει και γνωστους πελάτες.Επαναλαμβάνω ειναι luthier,οπότε το να αλλάξει τάστα δε θα είναι no big deal
+100 Για τον Παναγιώτη.Εγώ μετά απο πολλούς και διάφορους μεταξύ των οποίον και οι προαναφερθείς καταλήγω σε αυτόν.Τουλάχιστον για τα τάστα σε διαβεβαιώ ότι είναι άψογος.Και έχει και πάρα πολύ καλές τιμές ;)

Ένας άλλος πολύ καλός είναι και ο Γιώργος ο Παππαζωγλου, έχει σχεδόν 8 με 10 μήνες που άλλαξα τα τάστα και έχω μείνει ευχαριστημένος. Βρίσκετε στην Ναβαρίνου από αριστερά, όπως κατεβαίνεις παραλία, (δεν θυμάμαι πως λέγετε η οδός, ούτε και τον αριθμό). ;D

Το παλικάρι κάνει πολύ καλή δουλειά. Το τηλ του είναι 2310282771.

jimtemoe είπε:
Ένας άλλος πολύ καλός είναι και ο Γιώργος ο Παππαζωγλου, έχει σχεδόν 8 με 10 μήνες που άλλαξα τα τάστα και έχω μείνει ευχαριστημένος. Βρίσκετε στην Ναβαρίνου από αριστερά, όπως κατεβαίνεις παραλία, (δεν θυμάμαι πως λέγετε η οδός, ούτε και τον αριθμό). ;D

Το παλικάρι κάνει πολύ καλή δουλειά. Το τηλ του είναι 2310282771.
Εννοεις τον Dr.Fret! Τωρα εχει μετακομισει μετα το σταθμο! Προς τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονικης!

Καλος ο Γιωργος, αλλα ασχολειται με μπουζουκια τελευταια και ενδεχεται να περιμενεις πολυ καιρο...

Πολυ καλη (μα παρα πολυ καλη) δουλεια μου εκανε ο Κωστας ο Γιαπιτζογλου στη Νεαπολη.

ουσιαστικα μου "ανεστησε" ενα σκοτωμενο μανικι με fuc#ed up radius κλπ.

αψογη δουλεια!

Άν θυμάμαι καλά, ο Γιαπιτζόγλου έχει ένα υποκατάστημα στο κέντρο, στην Ιωάννου Μιχαήλ, όπως κατεβαίνεις τη Ναβαρίνου από Εγνατία, δεξιά στον πρώτο δρόμο. Το μαγαζί λέγεται "Χορδές" και το παλληκάρι που δουλέυει εκεί είναι πολύ εξυπηρετικός. Άν την αφήσεις σε αυτόν, δεν χρειάζεται να πας καν στη Νεάπολη, καθώς θα το κάνουν αυτοί με "inside job" :) :)

janick είπε:
+100 Για τον Παναγιώτη.Εγώ μετά απο πολλούς και διάφορους μεταξύ των οποίον και οι προαναφερθείς καταλήγω σε αυτόν.Τουλάχιστον για τα τάστα σε διαβεβαιώ ότι είναι άψογος.Και έχει και πάρα πολύ καλές τιμές ;)
+1000 για παναγιωτη!εχω δει απο τα χερακια του ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δουλειες!

θεαγενους χαριση 8

2310867513

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, στην Θεσσαλονίκη ο Γιαπιτζόγλου (KG Guitars, έτσι?) μπορεί ν'αλλάξει radius σε ένα μανίκι? Δεν επιδρά αυτό πάνω στην κιθάρα κάπως?

Smurflord είπε:
Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, στην Θεσσαλονίκη ο Γιαπιτζόγλου (KG Guitars, έτσι?) μπορεί ν'αλλάξει radius σε ένα μανίκι? Δεν επιδρά αυτό πάνω στην κιθάρα κάπως?
λογικα ολοι μπορουν, αρκει να γινεται...

πχ, ενα πολυ λεπτο μανικι με 10" που θες να το κανεις ..7.25" ενδεχομενως να μην εχει κ πολυ ξυλο να "φαει"...

ο κωστας παντως κανει τετοια κολπα.

Το μανίκι είναι μιας Jackson Kelly, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν τα specs...

Το κάνει όμως επιτυχημένα?  ;D Μην κλαίω καραφτιαγμένη κιθάρα μετά!  ;D

Smurflord είπε:
Το μανίκι είναι μιας Jackson Kelly, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν τα specs...

Το κάνει όμως επιτυχημένα?  ;D Μην κλαίω καραφτιαγμένη κιθάρα μετά!  ;D
και τι αλλαγη θες να κανεις? απο τι radius σε τι?

ειναι πολυ flat και θες να το κουρμπαρεις η το αναποδο?

Ωραια δουλεια παντως κανει και ο Τσελιος! Εχω ακουσει και αρνητικα και θετικα σχολια αλλα απο προσωπικη εμπειρια πιστευω οτι ειναι πολυ καλος τεχνιτης!

Πάντως εγώ θεωρώ οτί οι τιμές για αλλαγή τάστων είναι εξωφρενικές! Μέχρι και 180€ μου έχουν πεί από κατάστημα... Γι'αυτό και θα παραγγείλω ένα σετάκι τάστα (11,90€ από εδώ), και θα επιχειρήσω να τα αλλάξω μόνος μου... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στη θεωρία φαίνεται αρκετά απλό, αν έχεις τα βασικά εργαλεία.

St4rg4z3r είπε:
Πάντως εγώ θεωρώ οτί οι τιμές για αλλαγή τάστων είναι εξωφρενικές! Μέχρι και 180€ μου έχουν πεί από κατάστημα... Γι'αυτό και θα παραγγείλω ένα σετάκι τάστα (11,90€ από εδώ), και θα επιχειρήσω να τα αλλάξω μόνος μου... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στη θεωρία φαίνεται αρκετά απλό, αν έχεις τα βασικά εργαλεία.
Δεν είναι καθόλου απλό. Είναι η κλασική περίπτωση που στο βιντεο φαίνεται τόσο εύκολο, καθώς αυτός που το κάνει το κατέχει, αλλά στην πραγματικότητα απαιτεί πολύ δουλειά (ιδίως αν δεν το πολυκατέχεις). Έτσι δικαιολογείται και το γεγονός ότι αποτελεί 1 από τις ακριβές δουλειές και πιο απαιτητικές ταυτόχρονα, αν και το κόστος των υλικών είναι αρκετά χαμηλό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back