Πέντε τραγούδια σε προφίλ του MySpace

Lost_Highway

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει ότι σε ορισμένα προφίλ στο MySpace έχουν ανεβάσει κι ένα πέμπτο τραγούδι (ενώ το max υποτίθεται ότι είναι τέσσερα).

Πώς το καταφέρνουν; :roll: :?:

μου φαίνεται πως πρέπει να βάλεις κάποιον συγκεκριμένο (στούντιο μου φαίνεται ήταν ή κάτι παρόμοιο) στους φίλους... θυμάμαι δλδ ένα bulletin που το έλεγε... αλλά δε θυμάμαι ποιόν...

Οι Paradise Lost όμως πως καταφέραν να βάλουν όλο το cd στο myspace? τι σου κάνει ο marketing...

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και ενα εξωτερικό audio player plugin...εχει πολύς κοσμος και ανεβάζεις οσα θελεις....

Λογικά θα υπαρχει σε site με mods για το myspace και γενικά google it....

μου φαίνεται πως πρέπει να βάλεις κάποιον συγκεκριμένο (στούντιο μου φαίνεται ήταν ή κάτι παρόμοιο) στους φίλους... θυμάμαι δλδ ένα bulletin που το έλεγε... αλλά δε θυμάμαι ποιόν...
Το είχα βρει αυτό. Νομίζω ο friεnd λέγεται bodog ή κάπως έτσι' date=' αλλά πλέον δεν μπορείς να τον κάνεις friend (σε γυρίζει στην home page του Myspace).

Οι Paradise Lost όμως πως καταφέραν να βάλουν όλο το cd στο myspace? τι σου κάνει ο marketing...
Απ' ό,τι διάβασα, οι εταιρείες ορισμένων γνωστών καλλιτεχνών κάνουν ειδική συμφωνία με το MySpace επ'αυτού.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και ενα εξωτερικό audio player plugin...εχει πολύς κοσμος και ανεβάζεις οσα θελεις....
Αυτό νομίζω γίνεται μόνο αν κάνεις "νορμάλ" signup κι όχι σαν artist...

Δηλαδή πρέπει να ξανανοίξω σελίδα στο MySpace.

Θα το ψάξω πάντως. :wink:

Πήγαινε εδώ και το html που θα σου δώσει το κάνεις copy/paste όπου θές στο profile σου.

Trending...

Νέα θέματα

Back