Δεν νομιζω, ολα μαζι δεν χρειαζονται περισσοτερα απο 1500 βολτ,τριχες δηλαδη.DELAGOHN είπε:στοιχημα οτι αν τα ανοιξει ολα μαζι θα πεσει η ασφαλεια ;D ;D ;D
+10852. Το ταπεινο Bad Monkey ειναι απο τους καλυτερους TS κλωνους που κυκλοφορουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τιμη. Το CM-2 ειναι μεσες-ακρες το ιδιο, με μεγαλυτερη ευελιξια. Πολυ καλο OD.G.K. the Greek είπε:Αν δεν το εχεις ακουσει το Hardwire μην το αποκλειεις λογω ονοματος...
chris4puzzle είπε:μπαινεις εδω imageshack.us/
την ανεβασεις
και μετα κανεις κοπυ πειστ το λινκ που λεει φορουμ
Με αρέσεις. ;Dmatawan είπε:My no-nonsense pedalboard. Analogman Juicer, Fulltone Fat Boost, Zvex Fuzzfactory clone, Line 6 M9, EHX Holy Grail Reverb. Λειπει το δευτερο expression pedal , ενα Boss EV-5
The best sounding shit i've ever owned! Κι εμενα με αρεσεις , και η Μ9 με αρεσει πολυ να 'ουμ!The Genius Loci είπε:Με αρέσεις. ;D
Ωραίo pedalboard αν και τα έχεις στριμώξει αρκετά από ότι βλεπω!AKALOUPOTOS είπε:εκανα καποιες αλλαγες και τα εβαλα και σε βαλιτσα.
GUITAR-1.boss cs-3 mod
2.ts-808 clone mod
3.EMMA ReezaFRATzitz clone mod-AMP
SEND-4.dunlop crybaby mod
5.onner tremolo mod
6.whammy 4 mod
7.mxr phase 90 mod
8.ehx small clone
9.mxr microamp clone
10.boss dd-3 mod
11.t-rex reverb-RETURN
την πηρα απο καποιον εδω μεσα πριν ενα μηνα περιπου απο οτι μου ειπε την ειχε και αυτος κανα τετραμηνο.η βαλιτσα ειναι παρα πολυ καλη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.τωρα ειναι και το τι ψαχνει ο καθενας παντος για 30 ευρω ειναι σουπερ και εχουν κανει προσεγμενη δουλεια.πιο παλια που ειχα μια τετοια http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm και την ειχα παρει πιο ακριβα ηταν μανταρα.Loki είπε:Ωραίo pedalboard αν και τα έχεις στριμώξει αρκετά από ότι βλεπω!
Πως σου φαίνεται η βαλίτσα η Stagg ? είναι αρκετά στιβαρή για τόσα πετάλια?
Την σκέφτομαι και εγώ για 5-6 boss και 1 Crybaby αλλά με προβληματίζει λίγο το πόσο θα τα αντέξει μαζι μετα άγαρμπα πατήματα. Για πες μας εντυπώσεις αν μπορεις
Μαντάρα η σειρά της rockcase;Γιατί;AKALOUPOTOS είπε:την πηρα απο καποιον εδω μεσα πριν ενα μηνα περιπου απο οτι μου ειπε την ειχε και αυτος κανα τετραμηνο.η βαλιτσα ειναι παρα πολυ καλη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.τωρα ειναι και το τι ψαχνει ο καθενας παντος για 30 ευρω ειναι σουπερ και εχουν κανει προσεγμενη δουλεια.πιο παλια που ειχα μια τετοια http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm και την ειχα παρει πιο ακριβα ηταν μανταρα.
Oνειρεμένη πεταλιέρα...zappa είπε: