Εδώ και λίγο καιρό είναι έτοιμο, ΙΚΕΑ ράφι μεγάλο, βαμμένο, ενισχυμένο με ξύλινα "υποστηλώματα" ;D για να αντεχει το βάρος. Add χερούλια (ντουλαπιων) και μεταλλικά στηρίγματα ραφιών για να του δίνουν την επιθυμητή κλίση. Η πρώτη (κακης ποιότητας και μοναδική μέχρι στιγμής) φωτογραφία που του έβγαλα:
Για λόγους δοκιμων, το phaser ήταν σε λάθος θέση.
Η σειρά λοιπόν είναι: guitar --> JAM Dyna-ssor compressor --> JAM Wahcko (enhanced version, 6-pos selector, Q-trimmer) --> MXR Phase 90 Custom-shop reissue* --> Xotic BB Preamp --> CrazyTubeCircuits Black Magic --> EHX Deluxe Electric Mistress --> MESA Lonestar Special & through FX Loop --> JAM Waterfall --> EHX Deluxe Memory Man (old version) --> JAM Delay Lama (από τα πρώτα, με VOS Panasonic chip) --> EHX HumDebugger (για τη strat
) -->Lonestar return.
*(μόλις το κάνω true-bypass θα είμαστε ενταξει γιατι δυστυχώς ΕΙΝΑΙ tone sucker...)
Συνολικό βάρος: ~15 kg (+35 o Lonestar... θέλω ένα αμαξι μόνος μου με τον όγκο και το βάρος)
Είμαι ολιγαρκής η αλήθεια είναι
Αλλα είμαι τόσο ικανοποιημένος από το ηχητικό αποτέλεσμα που νομίζω (γιατί λίγο πολύ αυτό δε φεύγει ποτέ) ότι είμαι στη δήλωση "το GAS τελειώνει εδώ!" ;D