Τα καλώδια είναι στερεωμένα χωρίς περιθώριο για μετακινήσεις;
Μήπως θα σε βολέψει επιπλέον κάποια κόλλα threadlocker "χαμηλής ροπής", δηλ. που δε θέλει ιδιαίτερη δύναμη για να ξεβιδώσει και να καθαρίζει εύκολα με κάποιο στάνταρ διαλυτικό;
Ευχαριστώ πολύ μάγκες! Μου πήρε 3-4 χρόνια να φτάσω εδώ και χρειάστηκε να "κόψω" λεφτά από κιθάρες και ενισχυτή για να πάρω όλα αυτά και να φτιάξω ένα pedalboard όπως το είχα στο μυαλό μου.
Το Organizer είναι το τελευταίο απόκτημα
. Είναι φοβερό σε αυτό που κάνει και το κάνει ΠΑΡΑ πολύ καλά. Για το volume drop θα έλεγα ότι... και ναι και όχι! Έχει το knob που ονομάζεται direct και το οποίο ελέγχει το επίπεδο του καθαρού σήματος της κιθάρας (το πετάλι είναι analog-dry-through). Στο μέγιστο σημείο του knob είναι απλά το σήμα από την κιθάρα ενεπηρεαστο. Όσο το γυρίζεις αριστερά, κόβει ένταση. Το θέμα είναι ότι για να έχεις ένα πειστικό ήχο Όργανου και όχι κιθάρας, ΠΡΕΠΕΙ να κόψεις καθαρό σήμα. Με αλλα λόγια το πετάλι λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει.
Δεν είναι το πρώτο μου looper, μιας και είχα και το RC-3 το οποίο με απογοήτευσε... οικτρά. Αν και λίγο, είχε tone-suck, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το (μετριότατο) drum machine με την καμία, και η επαναλαμβανόμενη λούπα είχε σαφέστατα ψιλο-αλλοιωμένο ήχο σε σχέση με αυτό που έπαιζα. Δεν έχω αυτιά νυχτερίδας, αλλά άμα αυτά ήταν εμφανή στα δικά μου αυτιά...
Τα γράφω αυτά για να τα αντιπαραβάλω με το Ditto. Το Ditto ένα πράγμα κάνει. Αλλά το κάνει εξαιρετικά. Παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που του έπαιξες, συγχρονίζεται άψογα με το πόδι χωρίς καθυστέρηση και "θυμάται" την τελευταία ηχογράφηση όσο καιρό θέλεις από την στιγμή που θα το βγάλεις από την παροχή ρεύματος. Αν είχα μεγαλύτερο board, θα σκεφτόμουν σοβαρά και Ditto X2, στου οποίου τη μνήμη μπορείς να αποθηκεύσεις και backing track.
Το βισσυνί πετάλι κάτω δεξιά είναι μια DIY κατασκευή . Είναι μια παραλλαγή από το πετάλι που αναφέρεται εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=154440.0 , με την προσθήκη ενός Volume pot στο return.
και μερικές φωτο ακόμη από το Tuna Bypass Looper
ΥΓ. το pedalboard είναι ένα κομμάτι ξύλου (κόντρα πλακέ π βρήκα . πάνω στο ξύλο κάρφωσα ένα χαλάκι (!) που λειτουργεί το ίδιο καλά με το μαλακό μέρος του velkro και συμφέρει πολύ περισσότερο όταν θέλεις να καλύψεις μια τόσο μεγάλη επιφάνεια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.