Pedalboards. Παρουσιάστε!

σπιτική!

σανίδα από τύπου doityourself μαγαζί, ποδαράκια από κάτω, velcro και καλώδια στήριξης, σύνολο 15 ευρώ...

DSCN0532.JPG

Ναι κ το δικό μου νεο DIY pedalboard (να ναι καλά το ΙΚΕΑ)

Το έβαψα, πέρασα velcro και βίδωσα δύο χερούλια διαγώνια για ευκολότερη μεταφορά. Απο κάτω συγκρατώ τα καλώδια που περισσεύουν επίσης με velcro διπλής όψεως.

Πετάλια: Behringer tu300 Tuner > Boss CS3 Compressor/Sustainer > Vox V847 Wah (modded by Jam) > Artec Dual Booster > Palmer PEOD Overdrive > RAT So1-Overdrive > Behringer FX600.

To τροφοδοτικό είναι το harley benton powerplant jr. Στα δεξιά τo 4άρι footswitch του Marshall Ηaze.

Με τη σειρά της αλυσίδας :

Korg PitchBlack (Pedal Tuner)

Boss BD-2 Blues Driver (Overdive)

ToneFreak Abunai2 (Overdive)

Electro Harmonix Black Finger (Compressor)

TC Electronic Flashback (Delay)

PedalBoard : PedalTrain JR

Patch Cables : Evidence με Neutrik βύσματα

Τροφοδoσία : Visual Sound OneSpot Combo Pack

(εχει χωρο για ένα ακομη!! τι θα είναι αραγε??)

basic1.JPG

marioG542 είπε:
(εχει χωρο για ένα ακομη!! τι θα είναι αραγε??)
Το δικό μου δε χωράει τίποτε πια.. 

Με τι θα ασχολούμαι τωρα?  ???

20131226_161015.jpg

kbasilis είπε:
Κανένα chorus?
Πολυ πιθανο αν και οχι τοσο αναγκαιο! Ειμαι στην αναζητηση ενος fuzz κατ'αρχην και βλεπουμε! Ισως και κανα booster!!! (Ωχ αρχισαμε!!!)

Το δικό μου δε χωράει τίποτε πια..  

Με τι θα ασχολούμαι τωρα?  ???
Παντα βρισκουμε να ασχολουμαστε (δυστηχως) με αλλαγες που πολλες φορες δεν μας βγαινουν σε καλο! Ειμαστε αρρωστακια ομως! Τι να κανουμε;;; Πραγματικα Ντινο νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χρόνια πολλά σε όλους.

πλέον έχουν πουληθεί τα πάντα από παλιά και δουλεύω με ένα rp1000 στο μαγαζι το οποίο βγάζει ηχάρα στο pa από τα xlr και για μόνιτορ έναν παλιό CRATE 60άρι usa που με κοιτάει κατάματα όλη νύχτα...

κατα τ 'αλλα στο σπίτι "κάθoνται" αναπαυτικά πάνω σε 2 mesa 1x12" :

• peavey rockmaster
    power amp VHT 50/50
    rockmans: sustainor - stereo chorus - chorus/delay - και 2 distortion generators

οι καμπίνες φοράνε ένα evm 12l η καθεμιά.

spimav_z είπε:
...και δουλεύω με ένα rp1000 στο μαγαζι το οποίο βγάζει ηχάρα στο pa από τα xlr και για μόνιτορ έναν παλιό CRATE 60άρι usa που με κοιτάει κατάματα όλη νύχτα...
:) ποτέ δε σε ρώτησα, αν, τελικά σου άρεσε η rp και χαίρομαι, που διαβάζω ότι είσαι ικανοποιημένος.

χρόνια πολλά σε όλους
χρόνια πολλά και σε σένα, Σπύρο!  :)

Χρονια καλα αλανια!! να και το δικο μου. Με την βοηθεια του Βραχμα θα αποκτησουμε και τον "τελευταιο" κρικο της αλυσιδας (micro pog :-\)

DSC00095.jpg

Ωραίο board Aenimal! Modulator & OCD βρίσκονται και στο δικό μου. Σε βοήθησε καθόλου εκείνο το excel για το Modulator; Και τί είναι η custom-ιά δίπλα του;

@aenimal....αναγνωρίζεις φαντάζομαι το freeze σου στην φωτο μου ε Huh? Tongue
Yes yes...  ;D πως σου φανηκε ?? Οτι πρεπει για πειραματισμο ετσι??

Έκτορας είπε:
Ωραίο board Aenimal! Modulator & OCD βρίσκονται και στο δικό μου. Σε βοήθησε καθόλου εκείνο το excel για το Modulator; Και τί είναι η custom-ιά δίπλα του;
vintage Tremolo και Uni vibe ειναι μονιμα αποθηκευμενα  8) το διπλα ειναι Feedback looper που μου εκανε ο Σταθης Παπαδατος (μελος του νοιζ) και βαμενο απο μια φιλη στο χερι  :P

aenimal είπε:
πολυ δυνατό...το μόνο που με χαλάει είναι οτι όπως όλα τα EHX έχει buzz :( αλλα δεν πειράζει αξίζει

zeromancer είπε:
πολυ δυνατό...το μόνο που με χαλάει είναι οτι όπως όλα τα EHX έχει buzz :( αλλα δεν πειράζει αξίζει
Το δικό μου freeze βγάζει αρκετό buzz οταν το βάζω σε daisy chain, αλλα ειναι τελείως αθόρυβο με το δικο του τροφοδοτικό...

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

εχω σοβαρο προβλημα.

ισως καποιος απο σας να με βοηθησει. παλι, κανω μαγειρεματα και αλχημειες. μα δεν μπορω να βγαλω ακρη.

εχω τα ακολουθα :

Dunlop Volume Pedal Low Friction Band

Korg Tuner

Providence DC401 Compressor Deceiver (με Sustain μεχρι την παναγια)

Εhx Big Muff

Visual Sound Drivetrain

Tonebone Radial Tube Distortion Classic

MXR 6band EQ ( το εβαζα συνηθως μετα τα drives-fuzz-distrotions για να ελεγχω τα ψηλα και τα χαμηλα)

Ehx Freeze

Digitech Hardwire RV-7 Reverb-Reverse (πιο πολυ για swell ηχους)

Mxr Phase 90

Visual Sound Liquid Chorus

Strymon BigSky

Ehx Memory Man + Hazarai

Boss Slicer Pattern Processor SL-20

Ehx Wigler ( πιο πολυ για booster)

Line6 FM4

Ehx Ring Thing SideBand Modulator

Ehx Qriddle Envelope

Ehx Holy Grail

θα ηθελα μια λογικη σειρα.

παρτε κομπιουτερακια, καντε υπολογισμους, δωστε συμβουλη εαν σας ειναι ευκολο..

SAM_0217.JPG

Εγώ εδώ έχω καταλήξει μετά από πειραματισμούς και μάλλον έτσι θα μείνω για καιρό.

2014_01_1.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back