Πολυ πιθανο αν και οχι τοσο αναγκαιο! Ειμαι στην αναζητηση ενος fuzz κατ'αρχην και βλεπουμε! Ισως και κανα booster!!! (Ωχ αρχισαμε!!!)kbasilis είπε:Κανένα chorus?
Παντα βρισκουμε να ασχολουμαστε (δυστηχως) με αλλαγες που πολλες φορες δεν μας βγαινουν σε καλο! Ειμαστε αρρωστακια ομως! Τι να κανουμε;;; Πραγματικα Ντινο νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι!!Το δικό μου δε χωράει τίποτε πια..
Με τι θα ασχολούμαι τωρα? ???
ποτέ δε σε ρώτησα, αν, τελικά σου άρεσε η rp και χαίρομαι, που διαβάζω ότι είσαι ικανοποιημένος.spimav_z είπε:...και δουλεύω με ένα rp1000 στο μαγαζι το οποίο βγάζει ηχάρα στο pa από τα xlr και για μόνιτορ έναν παλιό CRATE 60άρι usa που με κοιτάει κατάματα όλη νύχτα...
χρόνια πολλά και σε σένα, Σπύρο!χρόνια πολλά σε όλους
Yes yes... ;D πως σου φανηκε ?? Οτι πρεπει για πειραματισμο ετσι??@aenimal....αναγνωρίζεις φαντάζομαι το freeze σου στην φωτο μου ε Huh? Tongue
vintage Tremolo και Uni vibe ειναι μονιμα αποθηκευμενα 8) το διπλα ειναι Feedback looper που μου εκανε ο Σταθης Παπαδατος (μελος του νοιζ) και βαμενο απο μια φιλη στο χεριΈκτορας είπε:Ωραίο board Aenimal! Modulator & OCD βρίσκονται και στο δικό μου. Σε βοήθησε καθόλου εκείνο το excel για το Modulator; Και τί είναι η custom-ιά δίπλα του;
πολυ δυνατό...το μόνο που με χαλάει είναι οτι όπως όλα τα EHX έχει buzz αλλα δεν πειράζει αξίζειaenimal είπε:Yes yes... ;D πως σου φανηκε ?? Οτι πρεπει για πειραματισμο ετσι??@aenimal....αναγνωρίζεις φαντάζομαι το freeze σου στην φωτο μου ε Huh? Tongue
Το δικό μου freeze βγάζει αρκετό buzz οταν το βάζω σε daisy chain, αλλα ειναι τελείως αθόρυβο με το δικο του τροφοδοτικό...zeromancer είπε:πολυ δυνατό...το μόνο που με χαλάει είναι οτι όπως όλα τα EHX έχει buzz αλλα δεν πειράζει αξίζειYes yes... ;D πως σου φανηκε ?? Οτι πρεπει για πειραματισμο ετσι??@aenimal....αναγνωρίζεις φαντάζομαι το freeze σου στην φωτο μου ε Huh? Tongue