Τι μου θύμισες τώρα. Είχα κάποτε αγοράσει ένα overdrive πετάλι και ο υπάλληλος κατέβαλε σοβαρή προσπάθεια να μου πουλήσει μαζί και μπαταρίες τις οποίες κατασκεύαζε η εταιρία ειδικά για το συγκεκριμένο πετάλι (μπαταρία και πετάλι είχαν ακόμη και τα ίδια ακριβώς χρώματα και σχέδια). "Εντελώς άλλος ήχος από το να βάλεις απλή μπαταρία του εμπορίου".Θεωρητικά, μπαταρία.
Είναι να τους χαίρεσαι όταν μπορούν να λένε τέτοια πράγματα χωρίς λυθούν κάτω.Jazzjoker είπε:"Εντελώς άλλος ήχος από το να βάλεις απλή μπαταρία του εμπορίου".
Πρέπει να ναι κ ο Τσακ Νόρρις.mscmkr είπε:Ο μύθος λέει πάντως ότι ο Eric Johnson καταλαβαίνει τις διαφορές μεταξύ μπαταριών σε ένα πετάλι. Και νομίζω ότι είναι ο μοναδικός στον κόσμο...
Μπα.Evilnye είπε:Πρέπει να ναι κ ο Τσακ Νόρρις.
Πόσο αντέχει ένα delay με μπαταρία; Για να μη θίξω και τα οικολογικά...BoogieMan είπε:Τι πιστευετε οτι ειναι πιο σωστο για ενα σωστο pedalboard χωρις βαβουρα και απωλεια σηματος?
Μπαταριες στα πεταλια, τροφοδοτικο για το κα8ε πεταλι ξεχωριστα 'η κοινο τροφοδοτικο για ολα τα πεταλια ?
Θυμήθηκα τη γνωστή απάντηση στην ερώτηση "Τι διαφορά έχει η θεωρία από την πράξη;" Λοιπόν η απάντηση είναι ότι στη θεωρία είναι το ίδιο, αλλά στην πράξη διαφέρουνΘεωρητικά, μπαταρία.
Πρακτικά, τροφοδοτικό. Καλό.
Παίρνεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αλλά το κόστος θα είναι λίγο υψηλόskantzos είπε:Για να μη θίξω και τα οικολογικά...
Η πράξη λέει ότι οι παράμετροι είναι τα Volt και τα Ampere. Αν δίνονται σταθερά και πλουσιοπάροχα (έως ορίου και αυτά ως προς τα Ampere) τα υπόλοιπα περνάνε στη σφαίρα του μύθου.mscmkr είπε:Ο μύθος λέει ....
Νομίζω οτι σε πρόλαβα...χαχα ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:θα πρεπει να αλλαζει μπαταρια καθε 30 λεπτα για να λειτουργουν σωστα).
Αυτό δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει...και αν πετυχαίνει το ίδιο πράγμα...Οσο για το dying battery effect που "χρειαζονται" καποια fuzz και αυτο το προσφερουν καποια τροφοδοτικα.
αλλο λατρης του vintage ηχου & αλλο ...ηλιθιος.... ;D@Superfunk...Δεν περίμενα απο έναν Λάτρη του Vintage ήχου να μην προτείνει μπαταρία...χαχα!!!
ΦΥΣΙΚΑ και το πετυχαινει (αυτο που παθαινει μια μπαταρια οταν πεθαινει ειναι να πεφτουν τα βολτ της και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο κανουν και τα τροφοδοτικα αυτα δηλ.δινουν λιγοτερα απο 9 βολτ)Αυτό δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει...και αν πετυχαίνει το ίδιο πράγμα...
Οι παραγωγές σου που ακούν τα αυτιά μου και η λατρεία σου για τις Τέλε...αυτό μου δείχνουν...μπορει να μαι λάθος...αλλα αυτο καταλαβαίνεις με την πρώτη...Superfunk είπε:εξαλλου ποιος σου ειπε οτι ειμαι λατρης του vintage ηχου?ειμαι λατρης του ΚΑΛΟΥ ηχου και ας ειναι και απο ...το μελλον ...
Άρα θες ενα ακάμα τροφοδοτικό μόνο για το Fuzz...Ε?ΦΥΣΙΚΑ και το πετυχαινει (αυτο που παθαινει μια μπαταρια οταν πεθαινει ειναι να πεφτουν τα βολτ της και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο κανουν και τα τροφοδοτικα αυτα δηλ.δινουν λιγοτερα απο 9 βολτ)
Άρα θες ενα ακάμα τροφοδοτικό μόνο για το Fuzz...Ε?Περιττο - περιττο και εχει και κόστος!!!
Superfunk είπε:οχι βεβαια, με ενα τροφοδοτικο τροφοδοτεις ΟΛΑ τα πεταλια (π.χ. στο λινκαρισμενο τροφοδοτικο οι εξοδοι 7 & 8 εχουν αυτη τη δυνατοτητα)
http://www.voodoolab.com/pedalpower_2.htm