Εγώ όταν πήγα για ενισχυτή κάθησα και άκουσα κάμποσους λαμπάτους από Marsall JCM2000' date=' μέχρι Fender Deluxe reverb, Peavy Classic κ.α. Τεκικά αγόρασα τον Peavy. Για τον Randall ναι μου έκαναν νύξη. Ηταν πολύ "ξερός" και "χάλια" για τα γούστα μου τον απέφυγα...... Τελικά μου έκαναν δώρο μιά μπλούζα Randall :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
Σιγουρα μιλαμε ολοοι για το ιδιο μαγαζι???παντωσ TAQ εισαι ο μονος που εχεις
να πεις κατι καλο για τουσ αγενεστατους και υπεροπτες τιπους αυτους...παντως
εκτος το οτι σου εχουν φερθει καλα πιστευω πως συμφωνεις στο οτι και οι δυο νομιζουν οτι ειναι οι θεοι στο θεμα τις κιθαρας(αλλα τελικα ειναι τοσο ζωα ,συγνωμη για την λεξη, και οι δυο που το μονο που ξερουν να κανουν στη ζωη τουσ ειναι να παιζουν ηλεκτρικη και να περιφανευονται,ενω δεν βλεπουν οτι ειναι δυο κακομοιροι υπαλλυλοι.ενω οι πελατες απο μικρους ως μεγαλους μπορει να μην ξερουν καλα κι8αρα(γιατι το εχουν ως χομπι και οχι ως σκοπο ζωης) αλλα να σπουδαζουν η να βγαζουν 3000ευρο και καποια μερα να γινουν μεγαλοι ενω αυτοι οι δυο ακομα με τα πεταλακια θα ασχολουνται...(ουτε οικογενεια δεν θα εχουν κανει οι αχρηστοι)...αμα παθουν κατι ομωςο γιατρος και η νοσοκομα θα τουσ σωσουν και οχι η κιθαρα που δεν καταλαβαινουν οτι οι περισσοτεροι που πανε εκει το εχουν ως χομπι και δεν πανε με σκοπο να ξοδεψουν ολα τα λεφτα τους...