Peavey VS Line6 κι ο Διαμαντόπουλος

Status
Not open for further replies.

freddy692000

Νέο μέλος
Πόντοι
16
lipon exo skopo na egoraso kairourio amp exo stamarei enan peavey bandit 112 (80w) kai enas line6 spider 75w exo epiphone gothic explorer me emg 81/60 paizo metal->metallica,slayer,megadeth kirios kai kana sabbath ama katsei,protimo to crunch ston yxo mou dhladh palm mute +high gain distortion

pios aksixei perrissotero

τον line 6 δεν τον ξέρω... o peavey κάνει γι αυτό που θές, αλλα κατά 80% κάνει μόνο γι αυτό, να το ξέρεις... για τον Bandit λοιπόν, έχει σβηστεί τώρα η αγγελία, αλλά τον πουλάω 250 ευρώ (το πρώτο μοντέλο, το αμερικάνικο με το sheffield ηχείο, τον είχα πάρει 190.000 δρχ), άμα θες κανονίζουμε να τον ακούσεις για να δεις τι παίζει και αποφασίζεις μετά ότι θες.... Line 6 νομίζω έχει ο Διαμαντόπουλος (ή Διαμαντίδης?) στη Σόλωνος χαμηλά.

Freddy........μιλα καλυτερα..σε παρακαλω φιλε μου!!!

για πιο θεμα να μιλησω καλυτερα????? :? :? :?

για πιο θεμα να μιλησω καλυτερα????? :? :? :?

Δεν εστιαζω σε θεμα...αλλα στις λεξεις...φιλε μου !!!!!!!

Και εμενα η γνωμη μου μπορει να ειναι να σε αρχισω στα μπινελικια...το βρισκεις φρονιμο αυτο;;;;

Τελως παντων....

Τι παίχτηκε ρε παιδιά? Γιατί αρπάχτηκες ρε συ Αντουάν? Ρωτάω γιατί εμένα μου εμφανίζει μόνο το πρώτο Post του freddy κ εκτος απο τα greeklish δεν λέει κ τίποτα ο κακομοίρης...

μου αρεσει που το προωλημα ειμαι εγο που ειπα την λεξη μαλακας και οχι ο αλλος που εχει βαλει κατω απο το ονομα του την γυμνη..............τωρα τι να πω???????????????δηλαδη ελεος λες και του εβρησα το σοι,εδω δεν τους ξερει καν τους τιπαδες για τους οπιους μιλησα.......................πολυ καταντια παντως (καλα εκανα τοσο καιρο και ποσταρα σε ξενα σαιτ οι ανθρωποι νιωθουν)

κοιτα βασικα το πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι η ορθογραφια σου που μας πεθανε... :lol: αλλα τελος πάντων....

και εδω νοιωθουμε αλλα δεν βριζουμε & δεν "στολίζουμε" υπαλλήλους μαγαζιών καλυπτομενοι πισω απο την ανωνυμια του internet...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ετσι...ετσι...αγορινα μου...πεστα μου...μου αρεσει!!!!!!!

χαχαχαχαχ σορρυ για την ορθογραφια (οταν γραφω κανονικα δεν κανω λα8η αλλα οπως ειδες στην αρχη εγραφα με αγγλικους χαρακτιρες,συνη8εια απο τα greeklish apo ola ta jena site kai to chat se online games,gia ayto δεν ωαζω Ω και αλλα φονιεντα σοστα (σωστα))

παντως ρε παιδια μια ερωτηση πηγα να κανω και μου το βγαλατε ξυνο,πρεπει συνεχεια να ρωταω αγγλους δηλαδη δεν πρεπει να ρωταω ελληνες γιατι θα με περνουν απο τα μουτρα κριμα ρε παιδια :cry: :cry: :cry:

ενα post εκανα και εγω και παραλιγο να με φατε :cry: :cry: :cry:

παντως ρε παιδια μια ερωτηση πηγα να κανω και μου το βγαλατε ξυνο' date='πρεπει συνεχεια να ρωταω αγγλους δηλαδη δεν πρεπει να ρωταω ελληνες γιατι θα με περνουν απο τα μουτρα κριμα ρε παιδια :cry: :cry: :cry:ενα post εκανα και εγω και παραλιγο να με φατε :cry: :cry: :cry:[/quote']

WELCOME TO GREECE !!!!!!!!

χαχαχαχαχ σορρυ για την ορθογραφια (οταν γραφω κανονικα δεν κανω λα8η αλλα οπως ειδες στην αρχη εγραφα με αγγλικους χαρακτιρες' date='συνη8εια απο τα greeklish apo ola ta jena site kai to chat se online games,gia ayto δεν ωαζω Ω και αλλα φονιεντα σοστα (σωστα))[/quote']
Έγραφες σε ξένα sites με greeklish και σε καταλάβαιναν?? 8O

χαχαχαχαχ σορρυ για την ορθογραφια (οταν γραφω κανονικα δεν κανω λα8η αλλα οπως ειδες στην αρχη εγραφα με αγγλικους χαρακτιρες' date='συνη8εια απο τα greeklish apo ola ta jena site kai to chat se online games,gia ayto δεν ωαζω Ω και αλλα φονιεντα σοστα (σωστα))[/quote']
greeklish σε online games με ελληνες φιλους απο εκει μου εχει κατσει και γραφω ετσι...

O Line6 ειναι μακραν καλυτερος ......και για αυτο που θελεις ,αλλα και γενικοτερα σε ολους τους τομεις....πηγαινε ακουσε τον!

παντως ρε παιδια μια ερωτηση πηγα να κανω και μου το βγαλατε ξυνο' date='πρεπει συνεχεια να ρωταω αγγλους δηλαδη δεν πρεπει να ρωταω ελληνες γιατι θα με περνουν απο τα μουτρα κριμα ρε παιδια :cry: :cry: :cry:ενα post εκανα και εγω και παραλιγο να με φατε :cry: :cry: :cry:[/quote']

Βρε αγορινα μου...που το ειδες το πεσιμο...ποιο ευγενικα δεν θα μπορουσα να σου μιλησω...και φιλε μου σε ειπα και σε παρακαλω σου ειπα...τι ηθελες δηλαδη;;

Οταν μιλας ανωνυμα μεσα απο ενα επωνυμο site και λες οτι ειναι **** και &*** οι χ,ψ στον Νακα...τι θελεις να σου πω;;;

Δεν στο ειπα για να το παιξω σοβαρος...γιατι ειμαι ο μονος που εδω μεσα.... οχι μονο δεν εχει τετοια υποσταση....αλλα το ακριβως αντιθετο!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
greeklish σε online games με ελληνες φιλους απο εκει μου εχει κατσει και γραφω ετσι...
γιατί απολογήσε ????

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back