Peavey Classic 50 410 Full Test

Adamo

Νέο μέλος
Πόντοι
16

Αυτο ειναι ενα τεστ που εφτιαξε ο Αρης με τον ενισχυτη μου και επαιξα και εγω μαζι του.

Καλη ακροαση. :)

Να σου πω την αλήθεια απ'όλους τους ενισχυτές ο marshall μου άρεσε πιό πολύ αλλά ακόμα και αυτόν θα τον προτιμούσα με πιό γλυκά πρίμα και αυτό νομίζω πως μου το έδωσε ο Peavey

Τα καθαρά και το crunch μου άρεσαν πάρα πολύ! Καθαρός, κρυστάλλινος ήχος.  8)

Στο DI track και στα metal settings δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Ακουγόταν σα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω έλλειψης gain.

Μπράβο πάντως Άρη και Γιάννη για το ωραιότατο review.  :) 

geodimitri είπε:
Τα καθαρά και το crunch μου άρεσαν πάρα πολύ! Καθαρός, κρυστάλλινος ήχος.  8)

Στο DI track και στα metal settings δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Ακουγόταν σα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω έλλειψης gain.

Μπράβο πάντως Άρη και Γιάννη για το ωραιότατο review.  :) 
Ισως κάτι δεν κάναμε σωστά . Απο θέμα γκειν ο ενίσχυτης εχει υπέρ αρκετό . Και λόγω των 410 μεγαφωνων πραγματικά εχει balls . Πολυ όγκος για κομπο ενίσχυτης ...

Ειδικά στο DI track αλλά και όταν έπαιζες εσύ, αισθανόμουν ότι μπούκωνε ο ενισχυτής και το palm muting δεν ακουγόταν καλά.

geodimitri είπε:
Ειδικά στο DI track αλλά και όταν έπαιζες εσύ, αισθανόμουν ότι μπούκωνε ο ενισχυτής και το palm muting δεν ακουγόταν καλά.
Ισως έφταιγε το διαφορετικό μικρόφωνο που χρησιμοποιήσαμε . Ο ενίσχυτης απο κοντά σπέρνει και παίζει μετάλ στο άνετο .

Ναι και εγω θεωρω οτι ισως ηταν θεμα μικροφωνου.

Επισης ο ενισχυτης ειναι κατηγοριας tweed.Και που βγαζει τοσο πραμα θαυμα ειναι..χαχαχα

Παντως στο βιντεο δεν ειναι μπουσταρισμενος.Ισως με μπουστερ να βγαινει πιο κομπλε.Στο Di track παντως,και απο κοντα εγω ως κατοχος δεν τον ειχα ξανακουσει ετσι.

Adamo είπε:

Επισης ο ενισχυτης ειναι κατηγοριας tweed.Και που βγαζει τοσο πραμα θαυμα ειναι..χαχαχα

Παντως στο βιντεο δεν ειναι μπουσταρισμενος.Ισως με μπουστερ να βγαινει πιο κομπλε.Στο Di track παντως,και απο κοντα εγω ως κατοχος δεν τον ειχα ξανακουσει ετσι.
Γι' αυτό παραξενεύτηκα που τον άκουσα σε metal μονοπάτια.  ;D

Εννοείται ότι στέκεται πολύ καλά. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, στα καθαρά και στο crunch ζωγράφιζε.  ;)

Επισης ο ενισχυτης ειναι κατηγοριας tweed
ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ....κατα τα αλλα εχει τοσο σχεση ο ηχος του με tweed ενισχυτες οσο εχω εγω με την  θρησκεια.... ;D

Παραμενει βεβαια ενας ενισχυτης με την ΔΙΚΗ του προσωπικοτητα και ΙΜΗΟ μια απο τις πιο πετυχημενες σχεδιασεις ενισχυτη ever. 

Adamo είπε:
Το θεμα ενος review ειναι αυτος ακριβως.....Πως θα ακουγεται με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο αν τον ειχε καποιος  :)

Παντως ο ενισχυτης ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος για τα δικα μου γουστα που δεν συμβαδιζουν και τοσο με αυτα του Αρη  ;) Αλλα σε καποια αλλη ζωη μπορει να τον αγοραζα....Το μονο μειονεκτημα σε αυτους τους combo ειναι το βαρος και ο ογκος.....Πραγμα που αντιμετωπιζα σε παρομοιο ενισχυτη (bassman ltd 59). Το crunch καναλι ηταν οτι καλυτερο εχει να επιδειξει παντως ο συγκεκριμενος ενισχυτης σε "ηχογραφηση"  ;)  :) :) Το "απο κοντα" δεν βολευει κανεναν  :D

messalion είπε:
Το μονο μειονεκτημα σε αυτους τους combo ειναι το βαρος και ο ογκος.

παιρνεις τον 30αρη και καθαρισες... ;)
Όντως τι βάρος έχει ο ένας και τι ο άλλος?

Δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι ο ΟΓΚΟΣ που κανει τη διαφορα τρομακτικη.....ο 30αρης ειναι μια σταλιά ενω ο 4 Χ 10 ειναι γομαρι...

Superfunk είπε:
Δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι ο ΟΓΚΟΣ που κανει τη διαφορα τρομακτικη.....ο 30αρης ειναι μια σταλιά ενω ο 4 Χ 10 ειναι γομαρι...
Και ως εκ τουτου εχει και διαφορετικο ηχο.Αρα το να προτημησει κανεις τον 30αρη δεν ειναι λυση  :)

Ο βασικος ηχος ειναι σχεδον ο ιδιος (βασικα ο ιδιος ενισχυτης ειναι και ο 30αρης και ο 50αρης μια και εχουν και οι δυο 4 EL84 & την ιδια σχεδιαση).

Φυσικα διαφορετικο ηχο εχει μια 1Χ12 καμπινα και διαφορετικο μια 4Χ10.

Αλλα αν θες να εισαι in the ballpark μια χαρα εισαι και με τον 30αρη.

messalion είπε:
28 κιλα 18 κιλα
Είναι καλή διαφορά ειδηκά αν αλλάζει και ο όγκος.

Και ως εκ τουτου εχει και διαφορετικο ηχο.
Οπότε άν θέλεις τον ήχο του 50άρη και της 4χ12 φαντάζομαι πως η καλύτερη λύση θα είναι head και καμπίνα χώρια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back