Peavey 6505 head vs Laney VH100r

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
georgekz750 είπε:
Αφου peavey θα παρεις τελικα, τι το παιδευεις?
;D ;D ;D

με εχεις καταλαβει... !!!

ρε συ εχει υπερτρομερο γκαζι . το καθαρο του δεν ξερω αν θα με ενοχλησει στην πορεια καθως και το γεγονος οτι δεν ξερω αν ο κομπο συνδεδεμενος σε καμπινα θα εχει ιδιο αποτελεσμα σε σχεση με το κεφαλι συνδεδεμενο στην ιδια καμπινα...

Α,βαλανε και καθαρο σ αυτους τους καινουριους?  ;D ;D ;D

Ελα μωρε,ποιος ακουει crystal clear καθαρα την ωρα που κοπανιεται το drummer και προσπαθει να αφησει τις αμυγδαλες του στο μικροφωνο ο τραγουδιστης?

Ασε που τα υπερκαθαρα ειναι μπαναλ εδω και 20 χρονια.

Δεν εχω ακουσει κανεναν απο τους δυο live και γι'αυτο δεν ψηφισα (μη "σαμποταρω" και το voting).

Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ολα αυτα τα χρονια ο Mattias Eklundh(Freak Kitchen) στο θεμα καφριλα μ'εχει κερδισει.Να τονισω οτι περα απο τον Laney , τα δαχτυλα του βεβαιως βεβαιως , αντε και κανα ελαφρυ delay δεν δουλευει αλλα εφε , οποτε αν ακουσεις κατι απο FK , μπορεις να παρεις μια καλη ιδεα για τι παιζει με τον VH.

Εχε κατα νου οτι εχει δυο ηχους/καναλια , ενα British και ενα American πραγμα που σημαινει οτι λογικα θα ειναι ηχητικα ευελικτος.Επισης εχω διαβασει οτι εχει εξαιρετικα καθαρα κατι που δεν υπαρχει στον Peavey.

Τελος ... και οι δυο υπαρχουν μεταχειροι στις αγγελιες οποτε καλες αγορες! ;)

Αν παιζεις καρφι με το gain του ενισχυτη τι σε νοιαζουν τα καθαρα?

rista είπε:
Αν παιζεις καρφι με το gain του ενισχυτη τι σε νοιαζουν τα καθαρα?
νταξ... να παιζουμε και κανενα σανιταριουμ...

Peavey δαγκωτό. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της μοντέρνας μέταλ δισκογραφίας μετα το πέρας της μόδας των rectifier(εγώ θα τον πάρω τον λαλημένο τον Boogie που θα πάει ;D)

χρησιμοποιήσε τον εν λόγω ενισχυτή(πχ. Trivium, In Flames κλπ κλπ) ;)

εχει δοκιμασει κανεις τον peavey?

βγαζει αρκετα gain χωρις να χρειαστει καπoιο boost?

επισης λαμπες αν χρειαστουν αλλαγη καποια στιγμη που μπορουν να βρεθουν?

gpergeris είπε:
εχει δοκιμασει κανεις τον peavey?

βγαζει αρκετα gain χωρις να χρειαστει καπoιο boost?

επισης λαμπες αν χρειαστουν αλλαγη καποια στιγμη που μπορουν να βρεθουν?
κοιτα στο θεμα του γκειν μπορω να στο πω κι εγω ... ο 6505+ ειναι ισως απο τους λιγους ενυσχητες που δεν χρειαζονται μπουστερ πενταλ... Εχει τοσο μα τοσοπολυ γκαζι που σιγουρα θα χρειαστει να κοψεις , το γκειν ειδικα σε μεγαλες εντασεις...

το συγκεκριμενο θεμα το εχω ψαξει ενδελεχως καθως απεχθανομαι τα πεταλια και γενικα οτδηποτε αλλο περιλαμβανεται στο σημα μου εκτος απο ενα απλο ντιλευ και ενα τιουνερ...

ωραια τοτε.μηπως μπορεις να μου πεις που μπορουν να βρεθουν λαμπες?

γιατι απο οσο ξερω.καποια στιγμη χρειαζονται αλλαγη.

gpergeris είπε:
ωραια τοτε.μηπως μπορεις να μου πεις που μπορουν να βρεθουν λαμπες?

γιατι απο οσο ξερω.καποια στιγμη χρειαζονται αλλαγη.
ε κοιτα απο οτι βλεπω φορανε απλες λαμπες που βρισκονται παντου...

5 x 12AX7 preamp tubes and 2 x 6L6GC power amp tubes

εχει και ο τομαν αλλα και στην ελλαδα φανταζομαι και η ιδια η πιβι θα εχει..

gpergeris είπε:
αχα.εσυ τον αγορασες?
οχι... το ψαχνω προς το παρον... αλλα μαλλον εκει καταληγω... ειναι η μονη οικονομικη λυση σε ενυσχητη εγνωσμενης αξιας...

gpergeris είπε:
απο ελλαδα θα το παρεις?
ε ναι βεβαια... η τιμη που κανει ο ελληνας αντιπροσωπος ειναι πολυ καλη... Τον εχει και για δοκιμη.... γενικα πλεονεκτηματα εγγυησεων κτλ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα