IraklisZS είπε:
Ρε αρη ειναι απλα τα πραματα
1) οριζεις χρηματικο ταβανι
2) κοιτας τι παιζει στα λεφτα
3) θετεις τα "βετο" σου (θες ναναι κομπο? ναχει λουπα? ναχει σταντ μπαι?)
4) ακους/παιζεις
5) παιρνεις
στην πραγματικοτητα ολα τα φορουμ του κοσμου δε μπορουν να σε βοηθησουν σ'αυτο. Μονο να σε πληροφορησουν αν βγαζει καποια ζημια, αν χωραει να αλλαξεις μεγαφ και τετοια πραματα
Εγω βαρεθει μετα απο 2000 ποστ που εχω ανεβασει να απολογουμε του γιατι και πως και τι ανεβασα... Μια ερωτηση εκανα... Οποιος μπορει και θελει απανταει... Οποιος δεν θελει ας μην απαντησει...
Ειναι προφανες Ηρακλη οτι και τα 5 σημεια που ανερτησες τα εχω ορισει...
Δηλαδη βλεπεις οτι και οι 2 εχουν καπου στα 500-600 ευρω... Τι καταλαβαινεις ? Ποιο μπορει να ειναι το χρηματικο μου ταβανι ?
Βλεπεις 2 κομπο... Τι καταλαβαινεις ? Τι με ενδιαφερει κομπο η κεφαλι ?
Βλεπεις 2 επιλογες κατασταλαγμενες ... Τι καταλαβαινεις ? δεν εχω δει τι παιζει στα λεφτα αυτα ?
Λοιπον ας κοψει λιγο η αστυνομευση ειδικα σε θεματα <vs> και δεν το λεω σε εσενα Ηρακλη , αλλα γενικα , και ας βοηθαμε οσο μπορουμε , ξερουμε και θελουμε ο καθενας... Η ερωτηση μου ειναι μια χαρα , και εφοσον την ανεβασα εγω , παει να πει πως εμενα με βοηθαει. Αν καποιος την βλεπει αηδεια τοτε , κανενα προβλημα...Εμενα μια φορα με βοηθαει . Και μονο το γεγονος οτι δεν εχει σταντ μπαι , ειναι ενα κερδος για τις γνωσεις μου...
Συγκρινω 2 ενυσχητες κατα βαση μεταλ προσανατολισμου , με τον εναν να ειναι λιγο πιο ευελικτο σε ηχους και με την δυνατοτητα να ποιασεις διαφορα ηχοχρωματα και με τον αλλον να ειναι αναγνωρισμενος μεταλ ενυσχητης με λιγοτερες δυνατοτητες ευεληξιας και πιο χαρακτηριστικο ηχο...
Εγω ετσι την βλεπω την συγκριση... Και επειδη τιποτε στην ζωη δεν ειναι μονοδιαστατο και δεν εχει μια οψη , εγω αναγραφω την δικη μου οπτικη... Οποιος το βλεπει ετσι ας απανταει... Οοποιος το βλεπει απο αλλη οπτικη , ας γραψει την αποψη του αλλα ας μην κρινει γιατι το νομισμα εχει 2 οψεις...
Οσο Ηρακλη για την απλοτητα , μου ανεφερες συμφωνω... Οταν ειναι να συμβουλεψεις καποιον ειναι πολυ απλα τα πραγματα... Οποιος ομως θα βγαλει απο την τσεπη του τα 500-600 ευρω , θελει αποψεις... Τωρα το πως θα τις διαχειρηστει ο καθενας τις αποψεις των αλλων ειναι αλλο θεμα...Π.χ. εγω μπορει να ειμαι βαρεμενος , και να μου πειτε , ΠΑΡΕ ΠΙΒΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟς, εγω λοιπον να πω πιβι εχουν ολοι αρα παω για μπλακσταρ...
Παμε παραπανω λοιπον... !!!