Εχει τρελαθεί ο κόσμος; Τι τιμές είναι αυτές στις αγγελίες; Περιμένουν να πουλήσουν;

Ο Μποναμασας είναι μερακλής.
Και εγώ είμαι.
ΑΛΛΑ....αν ήμουν επαγγελματίας μουσικός , στην Ελλάδα είμαστε έτσι, προφανώς θα δούλευα νύχτα.
ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να έβγαζα έξω σοβαρή κιθάρα....ή να κουβαλούσα λάμπα ενισχυτή.
Καρφί στην κονσόλα θα έπαιζε με τον soundsation....και θα είχα και ηχαρα.
Και νομίζω αυτό κάνει η πλειοψηφία....και καλά κάνει.
Αυτό κάνω και εγώ.. τηρουμένων των αναλογιών στη Δουλειά μου
Πήρα 3-4 κοστούμια από zara- h&m κλπ, και τα βάζω στα δικαστήρια.
Σιγά μην πήγαινα με κασμιρένια εγγλέζικα υφάσματα....να δικασω 😜

Εξωφρενικές οι τιμές και για κάποια πληκτρα. Θα βάλω και ένα δικό μου για 2699 ευρώ. που κανονικά το πολύ 500 ευρώ θα έπρεπε να το βάλω που είναι 22 χρόνια παρωχημενο μηχάνημα. Θα βάλω και ένα τουμπελέκι σκαλιστό για αλλά 3400. Αφού δεν είμαστε καλά ούτε και εγώ θα είμαι καλά πια άμαν πια 👺😡😡

Ακομα υπαρχουν σε καινουργιες οι γνωστες μαρκες, και σε made in usa, και με σωστα ξυλα, και χωρις οι τιμες να ειναι εξωγηινες, ενδεικτικα
Υπάρχουν νήματα επί νημάτων σε όλο το διαδίκτυο για όλες τις σειρές με τις καλές και τις κακές χρονιές και για ποιό λόγο θεωρούνται έτσι.

Δεν έχουν όλες οι AVRIs ή American Standards ή ακόμη και Custom Shop την ίδια συλλεκτική αξία, ούτε μπορούν να κριθούν πάντα τα παλαιότερα μοντέλα με βάση τις τιμές των καινούργιων.

Υπάρχουν νήματα επί νημάτων σε όλο το διαδίκτυο για όλες τις σειρές με τις καλές και τις κακές χρονιές και για ποιό λόγο θεωρούνται έτσι.

Δεν έχουν όλες οι AVRIs ή American Standards ή ακόμη και Custom Shop την ίδια συλλεκτική αξία, ούτε μπορούν να κριθούν πάντα τα παλαιότερα μοντέλα με βάση τις τιμές των καινούργιων.

ΟΚ, αν εχει καποιος κατι πραγματικα καλο θα διεκδικησει και παραπανω λεφτα.

Εκτος βεβαια αν ειναι γραφικη περιπτωση σε στυλ "μονο για οσους ξερουν" :ROFLMAO:

ΟΚ, αν εχει καποιος κατι πραγματικα καλο θα διεκδικησει και παραπανω λεφτα.

Εκτος βεβαια αν ειναι γραφικη περιπτωση σε στυλ "μονο για οσους ξερουν" :ROFLMAO:
Πολλές φορές όμως συμβαίνει και το αντίθετο.

Πωλητές μπορεί να δέχονται ειρωνικά σχόλια ή μηνύματα από αυτούς που δεν ξέρουν και το παίζουν κι έξυπνοι.

Λες κι είναι δύσκολο να κάνουν ένα κλικ στο reverb να δουν το ιστορικό πωλήσεων για το συγκεκριμένο μοντέλο της συγκεκριμένης χρονιάς.

Γενικα ειναι η κατασταση αστα να πανε, οταν ειχε σχολια κατω απο τις αγγελιες ηταν χαλαρα το πιο καφρικο τμημα του forum.

Πωλητές μπορεί να δέχονται ειρωνικά σχόλια ή μηνύματα από αυτούς που δεν ξέρουν και το παίζουν κι έξυπνοι.
Γι αυτό λέμε ντε "μόνο για γνώστες "..
Αυτό το γράφουμε στις κιθάρες....και στα τογιότα τσέλικα 😜

Last edited:
Αυτό το νήμα, συνδέεται με το δικό μου.
Όπως είπε και ο Μποναμασας , πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου.
Είσαι "παίχτης " ή "συλλέκτης ".
Αν δεις ότι είσαι το πρώτο, και επαγγελματίας να είσαι, ζούμε την εποχή όπου μπορείς να αγοράσεις όργανο με 150 ευρώ και να φας ψωμί....και όλα τα άλλα δεν σε αφορούν.
Αν απαντήσεις το δεύτερο, καλώς ήρθες, αλλά ετοιμάσου να δεις και κουλά και ευκαιρίες.

Το σενάριο να έχει βάλει κάποιος αγγελία και καλά, για να πουλήσει, επειδή η γυναίκα του του γκρινιάζει ότι μόνο αγοράζει, το έχει σκεφτεί κανένας…;

«Ορίστε αγάπη μου, εγώ την αγγελία για να πουλήσω την έβαλα. Βλέπεις να ενδιαφέρεται κανένας…; Είναι όλοι φτηνιάριδες. Δεν θα τα χαρίσω κιόλας…»

Εεε…; Υπάρχουν και αυτοί οι συνάνθρωποι γύρω μας, και θέλουν την στήριξη μας…

:ROFLMAO:

Πολύ καλά τα λέει ο Τζακ.
Οι squier και οι epi , είναι πολύ καλλιτερες κιθάρες από τον σημερινό advanced παίχτη.
Το ξανά λέμε και έχει σημασία να καταλάβουμε για ποιο λόγο αγοράζουμε κιθάρες.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back