Peavey 5150 Vs Engl Powerball

Hawaiis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ποια ειναι η γνωμη σας γι'αυτα τα τερατα??

Παιζω Power-Thrash-Death

Ποιον προτινετε????

οποις πουλαει ενδιαφερομαι!

Με τον 5150 παίζουν οι In Flames, ειδικά στα live τους, οπότε αν γουστάρεις τον "σουηδικό" ήχο θα σε καλύψει. Από την άλλη ο άλλος ενισχυτής πρέπει να είναι πιο "all-rounder"...

Από την άλλη έχε υπόψιν σου ότι ο ENGL είναι λίγο "άδειος" στα μεσαία - μπορεί να μη σε απασχολεί με το είδος που παίζεις βέβαια, απλά το αναφέρω...

Θα συμφωνησω με τον κωστα.......αν και εμενα ο peavy δεν μου κανει τοσο γκαζατος....ποιο crunchy θα τον ελεγα

Υ.Γ : οταν λες ψαχνεις ,δηλαδη ποσα δινεις?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βεβαια με ενδιαφερει!!!!

Δεν ειμαι καφρος!!

περισσοτερο παιζω power οποτε νομιζω οτι ο 5150 θα ειναι ιδανικος.

Πουλαει κανενας????

Παιζω Power-Thrash-Death

Ποιον προτινετε????

λαβε υποψην σου πως ο 5150 εχει ανυπαρκτα καθαρα.ισως που και που σου χρειαζονται...

Παιζω Power-Thrash-Death

Ποιον προτινετε????

λαβε υποψην σου πως ο 5150 εχει ανυπαρκτα καθαρα.ισως που και που σου χρειαζονται...
"καθαρά??????" τι είναι αυτό? Αμα κοιτάξω στο λεξικό του Μαμπινιώτη θα βρώ την απάντηση? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάρε φίλε μου καλέ έναν PEAVY 5150! Είναι ΕΓΓΥΗΣΗ στο μαμοβρωμόγκαζο παχύ και ωραίο ωραίοοοο ωραίοοοοοοοο δε ξεκολάς! :wink:

Ειναι γεγονος πως το καθαρο στον σημερινο ενισχυτη μου απλως υπαρχει.

Λοιπόν δεν ξέρω σε πόσα λεφτά θες να κινηθείς.... σε 5150 θα σου πρότεινα την έκδοση ΙΙ [120W κεφαλή]. Ο Fireball είναι για άλλες δουλειές [μαμεί και αυτός], οπότε ξέχνα τον. Αυτόν που θα σου πρότεινα να ακούσεις [αν και κλωτσάει πολλά σε φράγκα] είναι ο Framus Dragon [http://www.thomann.de/thoiw2_framus_cobra_head_gitarrentopteil_prodinfo.html].

Λάθος (κατά την ταπεινή μου άποψη) ΠΡΩΤΑ ενισχυτή! (νόμος του κράτους ΦΕΚ 12/11/1856 Αρ. 1252134/ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eχω τον ENGL Screamer 50 combo νομιζεις πως χρειαζομαι κι αλλον???

πρωτα θα παρω την ESP M-II!

1.Σόρυ νόμισα όπως το έγραψες ότι ΔΕΝ έχεις ενισχυτή!

2.Έχεις τελικά ΑΣΤΕΡΑΚΙ ενισχυτή!

3.ΤΙ ESP ΡΕΕΕΕΕΕΕ???????

4.Πάρε καμιά στρατοκάστερ αν δεν έχεις! :wink:

5.Αστειέυομαι για το 3 και 4 :wink:

Φίλε Hawaiis, αφού θα πάρεις καινούριο ενισχυτή, τί να τον κάνεις τον screamer...; :D :D :D Δεν μου τον πουλάς καλύτερα; :lol: :lol: :lol: :lol:Μην είσαι πλεονέκτης.... :mrgreen:

δυστηχως δεν μπορω να παιζω στο σπιτι με μια κεφαλη 120watt !

Ισως αργοτερα ομως να σου πουλισω τον ενισχυτη!

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 12:34 am Θέμα δημοσίευσης: s
--------------------------------------------------------------------------------

δυστηχως δεν μπορω να παιζω στο σπιτι με μια κεφαλη 120watt !

Ισως αργοτερα ομως να σου πουλισω τον ενισχυτη!

Να'σαι καλά φιλε Hawaiis. Αλήθεια από που πήρες τον screamer και αν επιτρέπεται, πόσο σου βγήκε το μαλλί...; Στο σπίτι μπορείς να παίζεις χωρίς να σου πετάνε τούβλα οι γείτονες για να χαμηλώσεις την ένταση; :D :D :D Πάντως σκέφτομαι πολύ να την κάνω την κίνηση... είμαι μεταξύ Thunder και Screamer και κλίνω υπέρ του δεύτερου λόγω των 4 καναλιών αλλά το μόνο που με χαλάει λιγάκι είναι η τιμή. Οπότε αν έβρισκα έναν καλό μεταχειρισμένο..... :wink: :wink: :) Ο νηστικός, καρβέλια ονειρεύεται.. :( :( Τέλος πάντων αρκετά με τα δικά μου... Στο ερώτημά σου λοιπόν, θα σε συμβούλευα να επενδύσεις στο Powerball. Σίγουρα ο 5150 έχει απίστευτη και ατελείωτη βρώμα, αλλά το Powerball θα σου δώσει ίσως παραπάνω επιλογές στον ήχο. Γενικά δε μου αρέσουν οι ενισχυτές που είναι προσανατολισμένοι αποκλειστικά σε έναν ήχο. Από την άλλη θα μου πεις ότι έχεις τον Screamer για ποικιλία ήχων και θα έχεις και δίκαιο, εγώ όμως επιμένω στο Powerball. Αλλά αφού εσύ θα πάρεις ότι σου ακούγεται καλύτερα - και καλά θα κάνεις - τί να σου πώ κι εγώ.... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back