Pearl e-Pro Live

Babtua είπε:
Αχα, μαλιστα, δεν το ειχα καταλαβει... και τότε γιατί τοση διαφορα στην τιμη αναμεσα στα smarttrigger και τα surge; Εχουν τα surge περιορισμενες δυνατοτητες/ποιοτητα σε σχεση με τα smarttrigger;
Τα alesis surge τα βρηκα μονο 40 δολλαρια πιο ακριβα απο τα smarttrigger τουλαχιστον το 16' dual zone.Ουσιαστικα απο οτι ξερω το ιδιο ειναι δεν ξερω που οφειλεται οποια διαφορα.Θεμα marketing ?

Αν κατασκευαζει η smart trigger τα alesis ε ενταξει να μη βγάλει κατι τοις και η alesis..?

Πάντως για να γυρίσουμε και στο θέμα μας, έχω περιέργεια να δω πώς θα κινηθεί η Pearl με τα e-Pro Live μετά τη χλιαρή υποδοχή τους στη ΝΑΜΜ και πού θα διαμορφωθούν οι τιμές τελικά.

Και αν τελικά αποφασίσει σύντομα να διαθέσει τα TruTrak heads μόνα τους (μέχρι στιγμής δηλώνει ότι για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο).

Πάντως αν η τιμή τελικά υποχωρήσει κάτω από τα 2000€, εγώ μάλλον θα προβώ σε αγορά (ή μάλλον η γυναίκα μου, αυτή παίζει drums... ;) )

Babtua είπε:
Πάντως αν η τιμή τελικά υποχωρήσει κάτω από τα 2000€, εγώ μάλλον θα προβώ σε αγορά (ή μάλλον η γυναίκα μου, αυτή παίζει drums... ;) )
Δύσκολο...... :-[

Μην το λες. Αυτή τη στιγμή η τιμή πώλησης του σετ με τα μεταλλικά πιάτα (έχει και φτηνότερη με rubber cymbals αλλα θελω τα μεταλλικα) σε μαγαζια στη USA είναι 3199$.

Ήτοι 2150€... πολύ κοντά στο όριό μου. Βέβαια στα Ευρωπαϊκά μαγαζιά προφανώς θα είναι κατα τι ακριβότερα, αλλά γενικά είναι αρκετά κοντά στο ψυχολογικό (μου) όριο των 2000€

Ιδωμεν...

Δεν εχει σημασία πόσο θα έχει, αλλά αν αυτό που πληρώνεις θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου...μπορεί ενα ταμπούρο, πιατίνι ή οτιδήποτε το οποίο να είναι φθήνο αλλά για τα δικά σου μέτρα και σταθμά να είναι καλύτερο από κάποιο ακριβότερο ή και πανάκριβο ακόμα. (πχ τα A Custom είναι φθηνοτερα από τα K που τα Κ είναι και κατασκευαστικά καλύτερα αλλά εγω προτιμώ τα A Custom)

Πάντως 2150 για ένα σετ με module ''dm10 repack'' ψιλοτσιμπημένο το κόβω...μάλλον πάει να χτυπήσει την αγορά λόγω της λειτουργίας Memory Switch και των TruTrac Heads

beeros05 είπε:
Δεν εχει σημασία πόσο θα έχει, αλλά αν αυτό που πληρώνεις θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου...μπορεί ενα ταμπούρο, πιατίνι ή οτιδήποτε το οποίο να είναι φθήνο αλλά για τα δικά σου μέτρα και σταθμά να είναι καλύτερο από κάποιο ακριβότερο ή και πανάκριβο ακόμα. (πχ τα A Custom είναι φθηνοτερα από τα K που τα Κ είναι και κατασκευαστικά καλύτερα αλλά εγω προτιμώ τα A Custom)

Πάντως 2150 για ένα σετ με module ''dm10 repack'' ψιλοτσιμπημένο το κόβω...μάλλον πάει να χτυπήσει την αγορά λόγω της λειτουργίας Memory Switch και των TruTrac Heads
Δεκτόν, αλλά ποια είναι η εναλλακτική λύση για ηλεκτρονικά (και αθόρυβα) τύμπανα με εμφάνιση ακουστικών...;

Η πιο απλή λύση είναι η ddrum hybrid, e-cymbals και ενα module

Η άλλη λύση είναι να πάρεις τα τύμπανα της επιλογής σου, να βάλεις mesh heads, ένα σετ triggers για το kit, e-cymbals και ένα module

beeros05 είπε:
Η πιο απλή λύση είναι η ddrum hybrid, e-cymbals και ενα module

Η άλλη λύση είναι να πάρεις τα τύμπανα της επιλογής σου, να βάλεις mesh heads, ένα σετ triggers για το kit, e-cymbals και ένα module
Ναι η πιο απλη οικονομική λύση ειναι εξωτερικα τριγκερς σε φυσικα τυμπανα , με σητες δερματα...

Παντως τα εσωτερικα τριγκερς βγαζουν πιο καλο αποτελεσμα..

Πρεπει ομως είναι τα είναι φτηνά τα φυσικα τυμπανα που θα χρησιμοποιησεις, γιατι οι σητες κανουν κακο στα φαλτσοκοψιματα(bearing edges), και καποια φαση τα τυμπανα

δεν θα κουρδιζονται,οποτε θα είναι και για πέταμα...

Οποτε ποτε σητες σε ακριβο ακουστικό σετ....

Nordic είπε:
οι σητες κανουν κακο στα φαλτσοκοψιματα(bearing edges), και καποια φαση τα τυμπανα

δεν θα κουρδιζονται,οποτε θα είναι και για πέταμα...
??? ???

παρακαλώ τεκμηρίωσε το σχολιο σου...με εγκυρες πηγες!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι παραμορφώνει το ξύλο στα φαλτσοκοψίματα  και γι'αυτο συνίσταται χρήση μονωτικής ταινίας ή απλής χαρτοταινίας με συχνές αλλαγές(καθε 1-2 μήνες).  ;)

Χμμ... τώρα που το καλοσκέφτομαι, μήπως εννοείς ότι τα συρματάκια από τις σίτες κάνουν μικρά αυλάκια στο ξύλο; Γιατί τότε υπάρχει λύση, φτιάχνεις ένα στεφάνι από χαρτόνι για να ακουμπάει σε αυτό και όχι κατευθείαν στο ξύλο...

Δεν ξέρω το πως και το γιατί απλά είχα διαβάσει από άτομα με εμπειρία  που το χουν κάνει και το συνιστούν ανεπιφύλακτα.

chembeast είπε:
Δεν ξέρω το πως και το γιατί απλά είχα διαβάσει από άτομα με εμπειρία  που το χουν κάνει και το συνιστούν ανεπιφύλακτα.
πρέπει να βρούμε περισσότερες πληροφορίες καθώς και κανα βιντεακι και φωτό...νομίζω ότι αξιζει τον κόπο να την ψαξουμε...τί λέτε?

βρηκα και εγω σε αλλα φορουμ του εξωτερικού αλλα η ορολογία δε με βοήθησε ιδιαίτερα

Μάλλον λάθος είσαι 3200$ έχει. Και πάλι κανα 2500εθρώ θα πάει ίσως και λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι να τα αξίζει. ;) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back