• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Paypal...μαϊμού. Το νου σας κοπέλια!

Earendil

Καζαντζιδικός
Πόντοι
48
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
"Dear Paypal Customer,

This e-mail is the notification of recent innovations taken by Paypal to detect inactive customers and non-functioning accounts.

The inactive customers are subject to restriction and removal in the next 3 days.

Please confirm your account information by logging in to your Paypal account using the form below:

https:// paypal.com"

Κάποιοι ψαρεύουν εξτραδάκια για τα έξοδα των ημερών...μόλις έλαβα το παραπάνω mail, και λογικά δεν είμαι ο μόνος. Εφιστώ την προσοχή, κυριώς σκεπτόμενος πόσο ξεκούραστα πήγα εγώ να μπω στο στόμα του λύκου. Too young, too naive? ;D ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμενα μου ηρθε το κατωθι:

Dear PayPal Member,

Your account has been randomly flagged in our system as a part of our routine security measures. This is a must to ensure that only you have access and use of your Paypal account and to ensure a safe PayPal experience. We require all flagged accounts to verify their information on file with us. To verify your information at this time, please visit our secure server webform by clicking the hyperlink below:

http://www.ΑΣΧΕΤΟΜΕΤΟPAYPAL/paypal/

Φυσικα το hyperlink μπορει να ελεγε οτι ηθελε αλλα οταν πηγα το ποντικι επανω μου εβγαλε ασχετο λινκ (οχι της μορφης http://www.paypal.com/kflskjflsdfjls) οποτε πηγε στα σκουπιδια κατευθειαν...

Προσοχη παιδες... ;)

2 τέτοια έχουν έρθει από χθες και σε μένα και επειδή έχω Gmail τα ανέφερα ως phising emails όπως το λέει το G.

Προσοχή λοιπόν στις πλήρεις διευθύνσεις των λινκς.

+1, μόλις το σούταρα και γω.

Eγώ την πάτησα! Μου αδειάσανε τον λογαριασμό, μου κλέψανε το ποδήλατο, μου βάλανε κοριούς στο τηλέφωνο και μόλις έφυγε ο τύπος που μου άρπαξε το βίντεο που δεν έχω.  ;D

Κι εμένα μου ήρθε. Αλλα την ψιλιάστικα με τη μία, αφού δεν έχω λογαριασμό Πέυπαλ :)

Έγω πάλι κέρδισα για πολλοστή φορά 10 εκατομύρια λίρες αγγλίας σε κλήρωση που δεν έλαβα καν μέρος. Θα κάνω δώρα εξοπλισμό σε όλους.

Και εμένα μου ήρθε και σκιάχτκα πουρνό πουρνό... Τι στο καλό λέω.. τόσο κακός user είμαι; Αλλά είδα το l;ink μετα και ηρέμησα!!!

Εγω χρησιμοποιω το Paypal χρονια για τις συναλλαγες μου στο Ebay και εχω γινει πολλες φορες δεκτης τετοιων απατεωνιστικων emails.Τοσο το Ebay οσο και το Paypal δεν ζητανε ΠΟΤΕ να τους δωσεις στοιχεια λογαριασμου,αρα ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι αυτα τα mail ειναι υποπτα.Στην πυρα κατευθειαν!! >:(

Acanthor είπε:
2 τέτοια έχουν έρθει από χθες και σε μένα και επειδή έχω Gmail τα ανέφερα ως phising emails
;)

+1

Εγώ πάντως το είδα μόλις ξύπνησα και επειδή δε "λειτουργούσε" το μυαλό τέτεοια ώρα, ακολούθησα κανονικά το link, το οποίο όμως με έβγαλε στο κανονικό site του paypal! Μετά από αυτά που διάβασα εδώ είπα να κάνω μια δοκιμή: ακολούθησα ξανά το link, έκανα login και πήγα στα προσωπικά μου στοιχεία τα οποία εμφανίζονται κανονικά, αριθμός πιστωτικής,διεύθυνση, τα πάντα! Αν ήταν fake, θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα στοιχεία χωρίς να τα έχω δώσει εγώ σήμερα? Σημειωτέον ότι έχω πολύ καιρό να χρησιμοπόιήσω paypal για κάποια συναλλαγή.

Θες να πεις πως αφού διάβασες το τόπικ, πήγες και τους έδωσες το account σου??

και εμενα μοθ ρθε κ γω ακολουθησα την διαδικασια οπως ο φιλος κ ολα καλα προσ το παρων!ειχα κανει μια παρεγγελια απο αμερικη πρωτη φορα μεσω paypall κ αφου ειχα πληρωσει μεταφορικα κ την συσκευη μεσω electron visa, μου ρθε ενα μηνυμα να δωσω αλλα 4$ (μεσω paypall)!σαν απειρος λεω θα ειναι η εγραφη μου!μπηκα κανονικα ειχαν τα στοιχεια μου κ παρεδωσα κανονικα τα 4$!θα στειλω mail να δω αν τα λαβαν!

δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να τραβήξεις τα λεφτά από το λογαριασμό σου, αλλά θα σε συμβούλευα στα γρήγορα να αλλάξεις το pass σου

Μου είχαν έρθει δύο mail. Το ένα ήταν αυτό που εμφανίζεται στο πρώτο ποστ του τόπικ και του οποίου το σύνδεσμο ακολούθησα. Το δεύτερο ήταν αυτό που πόσταρε ο Freedom και ήταν στα junk e-mails, ενώ το πρώτο όχι. Μήπως να στείλουμε κάποιο mail στο paypal να μας επιβεβαιώσουν αν όντως ήταν αληθινό το mail?

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου στείλει η Paypal οποιαδήποτε μορφή email που να σου ζητάει τα στοιχεία σου!

Όσοι ακολουθήσατε το link και δώσατε στοιχεία αλλάξτε ΑΜΕΣΩΣ τους κωδικούς σας στο paypal και ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Paypal ότι πέσατε θύματα phishing.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα